Sevgilim benimle konusmuyor..

Aime

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
98
0
16
İstanbul
En son ailesinden kiskandigimi ama belli etmedgimi yazmistim bir konuda. Megersem suratsizligimi o kadar iyi cozmuski tavir aldi bana. Sen boyleydin boylesin tartissak da cozulmicek dedi. Ben ikimizde uzulmeyelim yokusa surme yazdim ve yazis o yazis.. 3 gundur gorusmuyoruz 1 gundur de ne bir mesaj ne bir telefon.. Ne yapayim kizlar ne onerirsiniz?

Eylulun ortasinda beraber cesmeye gidicez parasini coktan verdik, Agustosun sonunda kuzeninin dugunune falan gidecektik.. O zamana kadar cozeriz dimi bunlari? Cok mutsuzum bombos telefonumu gormekten :(

Daha çok planlarınızın aksamasından korkuyor gibisin sanki.
Sevgiden çok alışkanlık mı ki telefonu boş görünce üzülüyorum diyorsun.
Ve en ilginci ailesinden kıskanman. :44:
Erkekler bu tür şeylerde hep kaçmayı seçerler, bence bu kadar abartmaman gerekir bu kıskançlık durumunu.

Daha çok planlarınızın aksamasından korkuyor gibisin sanki.
Sevgiden çok alışkanlık mı ki telefonu boş görünce üzülüyorum diyorsun.
Ve en ilginci ailesinden kıskanman. :44:
Erkekler bu tür şeylerde hep kaçmayı seçerler, bence bu kadar abartmaman gerekir bu kıskançlık durumunu.

aliskanlik falan degil seviyorum.. Ozledim. Planlarimizin aksamasindan korkmuyorum sadece cevaplarinizda yon veritse diye ekledim.

hani bu ailesinden kıskanma olayı surat asman için çok geçerli bir sebep değil gibi geldi bana ama sen bilirsin tabi olayın içinde olan sensin canım :/ inşallah aranız düzelir :/

hani bu ailesinden kıskanma olayı surat asman için çok geçerli bir sebep değil gibi geldi bana ama sen bilirsin tabi olayın içinde olan sensin canım :/ inşallah aranız düzelir :/

yazlari ayda bi hafta anca gorusebiliyoruz sehir disinda calistigi icin. Oyle oluncada hep beraber olalim istiorum. Oluoduk zaten de iki kere planlar bozulunca bende kaprisi basiverdim.

Amin insallah hepimiz cok mutlu oluruz.

aliskanlik falan degil seviyorum.. Ozledim. Planlarimizin aksamasindan korkmuyorum sadece cevaplarinizda yon veritse diye ekledim.

Mesaj atmasını bekle, atıcaktır muhtemelen.
Ve bundan sonra kıskançlığını önlemeye çalış, hatta çok umursama kıskanma.
Senin öyle bi laf söyleyip hiç aramaman çok kırdı beni de.
Sen böyle seni ilgilendirmiyormuş gibi davranırsan herşey değişecek gör bak.
Bunlar bundan anlıyor inan, çok ilgiden kaçıyorlar. Bi az bi çok ilgi göster afallasın :27:

Mesaj atmasını bekle, atıcaktır muhtemelen.
Ve bundan sonra kıskançlığını önlemeye çalış, hatta çok umursama kıskanma.
Senin öyle bi laf söyleyip hiç aramaman çok kırdı beni de.
Sen böyle seni ilgilendirmiyormuş gibi davranırsan herşey değişecek gör bak.
Bunlar bundan anlıyor inan, çok ilgiden kaçıyorlar. Bi az bi çok ilgi göster afallasın :27:

ayni dusununyoruz :) Dun evimin onunde gordum onu, aklinca arabami kontrol edio evde miyim degil miyim diye :)

ayni dusununyoruz :) Dun evimin onunde gordum onu, aklinca arabami kontrol edio evde miyim degil miyim diye :)

Sen gayet rahat davran. Tamam sende de minik hatalar var, ailesinden kıskanman mesela.
Ama onun arayıp sormaması da büyük sorun. Sen sabret ulaşma. Aranız düzelince de sanki hala ayrıymışsınız gibi sen hiç mesaj atma, niye atmadığını sorarsa "ailenle vakit geçir diye canım, hep benimle ilgilencek değilsin ya :) " de :D
Ne oldu bu kıza dicek :1: Bu gibi şeyler gerçekten çok etkili oluyor böyle durumlarda :112:

yeni konu acmak istemedim kizlar, son durum su bugun o beni aradi yuzyuze konustuk baristik. Sorun su ki kiz kardesi beni fena halde kiskanmaya baslamis. Seni seviyor ama kiskaniyor elinde degil dedi... Beni sevdigini bende biliorum beraber zaman geciririz havuza kuafore falan giderdik de, demekki abisiyle yalniz zaman gecirmek istemis.. Yasi benden kucuk universiteye bu sene girdi, ben 23 yasimdayim.

Bi bu eksikti :)

Daha sevgiliyken tavır alırsa bi erkek ,,,,,,,, işin zorr bence............

Back
X