sevgilim büyük bir hata yaptı

Benimkinin işleri çok yoğun olduğundan görüşemiyoruz. Hali hazırda zaten düz duvarlarla bakıştığım için bir de mesir macununu denemedim, sokaklarda çırılçıplak koşmayayım mazallah ashfhd
Hsjsj anneciğin nerden bilsin mart kedisi ruhaniyetinde gezindigni🤣 neyse sakla macunu gelir zamanı

Senin rezil utanmaz biri olduğunu hep biliyordum hiç de sevmedim seni bu hayatta da hiç yanılmadım simdiye kadar neyse ki gene ben haklı çiktım simdi git ezik ezik günlüğüne yazarak ağla engelle beni cünkü senin rezil konularına yazma gormek istemiyorum zaten kk da gördümde böyle rezilinide görmedim 😌

Şaşırdım bana malum oldu galiba bugün bi övesim gelmişti G gunces Zorunluyu övdüm bugün nedense olanlara bak 🙄

Ve dedim ki hiç evleneceğini düşünmedim bir durum olucak ve düğün iptal olucak gibi aklıma hep geldi

Hadi üyelik iptal anlayım belki bi süre gelmek istemeyebilir ama konu kilidi neden acaba 🤷‍♀️🤷‍♀️🙄🙄

Nasil yani zorunlu uyelik iptali mi yapmis? Filmin en heyecanli yerinde kesip nasil gider :( bir ara sevgilim instagram sifremi istedi beni cok seviyor diyordu. Simdi de kk.sifresini vermis olabilir mi? Ya da borc dokumlerini istemisti o borclarin sebebini mi ogrendi ki? Ay adam evlenmekten vazgemesin. Aklimda deli sorular. Herhangi biri olsa bir sure uzaklasmak istemistir diyecegim cunku bazen ben de kapatiyorum sonra geliyorum.

dün mutlu mutlu otururken ben de yurtta kaldığımı ve buradaki kızlarla ilişkiler hakkında dedikodu yatpığımızı falan anlattım o da hiç beklemediğim anda ne yani beni mi paylaşamıyorsunuz oda arkadaşların da mı beni istiyor gibi aşırı patavatsız bir şey dedi
başımdan aşağı kanar sular döküldü öncesinde hiç böyle bir şey yapmazdı çok ilgili.
özür diledi yalvardı ama asla affetmedim demek ki ben bu çocuğu ileride kankalarımla kuzenimle bacımla tyanıştırsam gene yan gözle bakacak.
neyse ibanıma 1000 tl para attırıp sonra engelledim
sizce haklı mıyım
İbanina 1000 lira attırmak ne alaka ikinizde çok saçma sapan insanlarsiniz kusura bakma ama

Back
X