19 yaşıma yeni girdim, 3 senedır sevglmle bırbırımızı tanıyoruz 1 sene cıktık 1 sene ayrı kaldık son 1 senedır gene cıkıyoruz, ondan ayrı oldugum donemde gıttıgım gıtar kursundan hesaba cekıyor benı ya da neden okulda sınıf arkadasmla konusmusum onun hesabnı soruyor, ve çok kıskanç dışarı çıkarken saçlarmı orup cıkmamı ya da toplayıp cıkmamı bana bakmalarndan hoslanmadıgını soyluyor makyaj asla yapma dıyor makyaj yapmadım ya da saclarmı topladım dıye yemın ettırıyor onuda gectım ben calısıcaktım aöf okuyorum çalışamazsın dıyor calısırsan biter dıyor bır iş için bizim kac senelk yasanmıslıgımızı nasl kenarı atarsın dıyor, sadece onun ızın verdıgı arkadaslarmla gorusmemı soyluyorr çalışmama asla ızın vermıyor cok ıcıme kapandım calışmak ıcımde kaldıgı ıcın hep patlıyorum ona, ama cok sevıyorum bırakamıyorum fakat çalışıp kendı paramı kazanıp kendı ayaklarmn uzernde durmak ıstıyordum hayallerm vardı suanda eve tıkıldım kaldım enerjım 0 bana dıyor kı ıstedıgın yere gıt kurslara gıt gez dolas benle her haftasonu çıkk ama çalışma ben daha ne dıyım sana dıyor:S