• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim çalışmama karşı

yahabibi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
1
0
6
35
Bursa
19 yaşıma yeni girdim, 3 senedır sevglmle bırbırımızı tanıyoruz 1 sene cıktık 1 sene ayrı kaldık son 1 senedır gene cıkıyoruz, ondan ayrı oldugum donemde gıttıgım gıtar kursundan hesaba cekıyor benı ya da neden okulda sınıf arkadasmla konusmusum onun hesabnı soruyor, ve çok kıskanç dışarı çıkarken saçlarmı orup cıkmamı ya da toplayıp cıkmamı bana bakmalarndan hoslanmadıgını soyluyor makyaj asla yapma dıyor makyaj yapmadım ya da saclarmı topladım dıye yemın ettırıyor onuda gectım ben calısıcaktım aöf okuyorum çalışamazsın dıyor calısırsan biter dıyor bır iş için bizim kac senelk yasanmıslıgımızı nasl kenarı atarsın dıyor, sadece onun ızın verdıgı arkadaslarmla gorusmemı soyluyorr çalışmama asla ızın vermıyor cok ıcıme kapandım calışmak ıcımde kaldıgı ıcın hep patlıyorum ona, ama cok sevıyorum bırakamıyorum fakat çalışıp kendı paramı kazanıp kendı ayaklarmn uzernde durmak ıstıyordum hayallerm vardı suanda eve tıkıldım kaldım enerjım 0 bana dıyor kı ıstedıgın yere gıt kurslara gıt gez dolas benle her haftasonu çıkk ama çalışma ben daha ne dıyım sana dıyor:S

19 yaşıma yeni girdim, 3 senedır sevglmle bırbırımızı tanıyoruz 1 sene cıktık 1 sene ayrı kaldık son 1 senedır gene cıkıyoruz, ondan ayrı oldugum donemde gıttıgım gıtar kursundan hesaba cekıyor benı ya da neden okulda sınıf arkadasmla konusmusum onun hesabnı soruyor, ve çok kıskanç dışarı çıkarken saçlarmı orup cıkmamı ya da toplayıp cıkmamı bana bakmalarndan hoslanmadıgını soyluyor makyaj asla yapma dıyor makyaj yapmadım ya da saclarmı topladım dıye yemın ettırıyor onuda gectım ben calısıcaktım aöf okuyorum çalışamazsın dıyor calısırsan biter dıyor bır iş için bizim kac senelk yasanmıslıgımızı nasl kenarı atarsın dıyor, sadece onun ızın verdıgı arkadaslarmla gorusmemı soyluyorr çalışmama asla ızın vermıyor cok ıcıme kapandım calışmak ıcımde kaldıgı ıcın hep patlıyorum ona, ama cok sevıyorum bırakamıyorum fakat çalışıp kendı paramı kazanıp kendı ayaklarmn uzernde durmak ıstıyordum hayallerm vardı suanda eve tıkıldım kaldım enerjım 0 bana dıyor kı ıstedıgın yere gıt kurslara gıt gez dolas benle her haftasonu çıkk ama çalışma ben daha ne dıyım sana dıyor:S

Canım ilişkiler karşılıklı saygıya dayanır. O senin yaptıklarına saygı duymuyorsa, seni olduğun gibi kabul etmeyip zorla değiştirmeye çalışıyorsa sende bir yerde patlak verirsin dayanamazsın zaten. Çünkü yapı meselesidir bu. İçindeki çalışma hevesini öldürdüğü için ona zamanla içten içe hiddetlenirsin. Ayrıca yemin ettirmeleri falan hiç hoşuma gitmedi keza çalışırsan biter diye tehdit etmeleri de. Bir iş için bizim kaç senemizi nasıl kenara atarsın demiş, e peki o ne yapmış oluyor ki seni çalışırsan biter diyerek? O da kenara atmış oluyor aynı şekilde. Bende bir kez daha düşün. Aşk güzel şey, ama kimse vazgeçilmez değildir ya da hayatın kimseden değerli değil. Gözden geçirmeni tavsiye ederim ilişkini canım.

bunnca yasanmıslıgımızı nasıl kennara atarsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
deyıppppde
kendısı calısırsan ayrılırız dıo
o nnasıl atıyor yasanmıslıgıı:)) acaba acaba acaba
ayyy eskı sevgılımı hatırlatıyor kusacagım gelıyor. sahıden.
meger hep aynı vakalar varmıs...
bırak gıtsınn

benim de öyleydi özellikle ilk iki sene hatta aynı durumları yaşadık bi de ekstradan ailemle geçirdiğim zamanları bile kıskanıyodu çok bunaliyodum daha sonra bi şekilde koptu ve ayrıldık ama hemen barıştık. Şu an pek öyle rahatsız edici kıskançlıklar yok çalışma konusunda da fikrime saygı duymayı öğrendi artık ben sabrettim şu an rahatım. Nasıl düzeldi dersen ben pek gezen biri değildim zaten o da kısıtlayınca daha da kötü oldu benim için bi de benim geçmişte bi ailevi sorunum olmuştu 19 yaşıma geldim hala etkisindeyim neyse ben pek susan biri değilim fikrimi söylerim ama örneklerle ne yaparsam nasıl olacağına kadar bıkmadan defalarca anlattım böyle ama böyle telefonla falan değil buluştuğunda konuş herşeyden haber ver ona gizli bişey yapma ama her dediğini de yapma fikirlerinin istediklerinin arkasında dur ya da aynı şeyi sen ona yap bi insana karşı en büyük silah onun silahıdır bunu unutma ne kadar sıkıyosa o kadar sık eğer şimdide bu durumları yasıyosaniz evliliğin Hayal kırıklığı olabilir dikkatli ol ve ayrıca ona mecburmuşsun gibi de hissettirme bu da o konuda etkili koz vermiş oluyosun onlar da saçmalıyo Allah yardımcin olsun

Back
X