Sevgilim cinsel ilişki sırasında giremiyor.

Merve ates

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2018
1
0
1
25
Merhabalar.
Sevgilimle ilk birlikteliğimiz de girmeyi denedi kan geldi fakat sadece ucu giriyor ve zorladığında acı hissediyorum ve girmiyor. Çok dar olduğundan mi bilmiyorum ama vajinismus da degilim kendimi kasmiyorum bacaklarimi falan kapatmiyorum ama 3kez denedik yine de giremedi. Kayganlastirici mi almam gerekir sizce yani o şekilde girebilirmi acaba

Enişte birkaç kişi çağırsın, arkadan ittirsinler kendisini, öylelikle girer belki.

Ama bu kadar zorlamaya sen dayanır mısın bilemem tabi

Benimkide oyle oldu korkma kendini kasiyosun 4.denememizde oldu sakinles. Kayganlastiriciyla oldu benimki

Bi soru sormus cinsellik bolumu adi ustunde neden dalgaya aldiniz?

Çünkü aklını milletin kızlık zarına takanlar kadar, bu şekilde cinsel hayatını teşhir edenler de mide bulandırıcı oluyor.

Hele ki yeni üye ilk mesajsa.

Yok ucu girmişmiş de kan gelmişmiş de ama gerisi girmiyormuş.

Kayganlaştıcıyı bilen insan, kullansam mı diye sormaz. Zehir değil sonuçta, alır kullanır. Buraya boş boş konu açmaya gerek yok.

Maalesef bu durum cok yasaniyor. Ben sadece ilk zamanlar degil, cok uzun süre yasadim.
Bazen kayganlastirici olmadan yapamiyorduk, cünkü iliski olsa bile cok canim yaniyordu ve dayanamiyordum.
Dogum kontrol hapi kullaniyor musun bilmiyorum. Ben yillarca kullandim (ilk yillar akne tedavisi icin kullandim, korunma amacli degil) ve birakali cok kisa süre oluyor.
Fark ettim ki, tüm kurulugum, mantar ve enfeksiyona karsi direncsizligim gecti. Belki sizde de kurulugu tetikleyen bir ilac kullanimi veya baska bir durum vardir. Doktora danismaktan cekinmeyin eger ileride devam edecek olursa.

Belki anlatim sekli pek dogru olmayabilir, fazla detay da vermis olabilir. Ama neden bu sekilde dalga gecip itham ediyorsunuz? Madem mide bulandirici buluyorsunuz, bu bölümdeki konulari, veya size göre "bu sekilde teshir edenler"in konularini okumayin.

Ayni sorunlari yasadim, bununla ilgili forumlara soru sorma geregi duymadim, doktora danistim. Ama herkes ayni degil iste.

Hele ki uye adi atesse

Zar konusunda hassasim akli zarda olsa bende tepki verirdim bence tepkiniz sacma zaten bu sitede kadin kadinin dusmani... iliski yasiyamamiz cozumunu sormus. Size gozluk lazim yada bi psikolog..

Yeni üye, ilk mesaj olmasını ve nickini dikkate almazsanız haklı olabilirsiniz.

Ama bunları dikkate alınca sabaha karşı aklı şeyinde olan ergen bir troll olması ihtimalinden başka birşey gelmiyor akla.

Zar konusunda hassasim akli zarda olsa bende tepki verirdim bence tepkiniz sacma zaten bu sitede kadin kadinin dusmani... iliski yasiyamamiz cozumunu sormus. Size gozluk lazim yada bi psikolog..

Keşke sizin sorununuz da gözlük ya da psikologla çözülecek kadar basit olsaydı.

Keşke sizin sorununuz da gözlük ya da psikologla çözülecek kadar basit olsaydı.
Benim sorunun olmadigi icin :) insanlari dinlemeyi bildigim icin :) ama toplumumuzun sorunu dinlemeyi bilmiyor.. :) trollsa cevap verme o zaman had bildirmek sana kalmadi biraz dolu olun bos islerle ugrasmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…