- 30 Aralık 2018
- 1
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Merve ates
-
Merhabalar.
Sevgilimle ilk birlikteliğimiz de girmeyi denedi kan geldi fakat sadece ucu giriyor ve zorladığında acı hissediyorum ve girmiyor. Çok dar olduğundan mi bilmiyorum ama vajinismus da degilim kendimi kasmiyorum bacaklarimi falan kapatmiyorum ama 3kez denedik yine de giremedi. Kayganlastirici mi almam gerekir sizce yani o şekilde girebilirmi acaba
Ne alemsin yaEnişte birkaç kişi çağırsın, arkadan ittirsinler kendisini, öylelikle girer belki.
Ama bu kadar zorlamaya sen dayanır mısın bilemem tabi
Bi soru sormus cinsellik bolumu adi ustunde neden dalgaya aldiniz?Enişte birkaç kişi çağırsın, arkadan ittirsinler kendisini, öylelikle girer belki.
Ama bu kadar zorlamaya sen dayanır mısın bilemem tabi
Benimkide oyle oldu korkma kendini kasiyosun 4.denememizde oldu sakinles. Kayganlastiriciyla oldu benimkiMerhabalar.
Sevgilimle ilk birlikteliğimiz de girmeyi denedi kan geldi fakat sadece ucu giriyor ve zorladığında acı hissediyorum ve girmiyor. Çok dar olduğundan mi bilmiyorum ama vajinismus da degilim kendimi kasmiyorum bacaklarimi falan kapatmiyorum ama 3kez denedik yine de giremedi. Kayganlastirici mi almam gerekir sizce yani o şekilde girebilirmi acaba
Bi soru sormus cinsellik bolumu adi ustunde neden dalgaya aldiniz?
Çünkü aklını milletin kızlık zarına takanlar kadar, bu şekilde cinsel hayatını teşhir edenler de mide bulandırıcı oluyor.
Hele ki yeni üye ilk mesajsa.
Yok ucu girmişmiş de kan gelmişmiş de ama gerisi girmiyormuş.
Kayganlaştıcıyı bilen insan, kullansam mı diye sormaz. Zehir değil sonuçta, alır kullanır. Buraya boş boş konu açmaya gerek yok.
Çünkü aklını milletin kızlık zarına takanlar kadar, bu şekilde cinsel hayatını teşhir edenler de mide bulandırıcı oluyor.
Kayganlaştıcıyı bilen insan, kullansam mı diye sormaz. Zehir değil sonuçta, alır kullanır. Buraya boş boş konu açmaya gerek yok.
Zar konusunda hassasim akli zarda olsa bende tepki verirdim bence tepkiniz sacma zaten bu sitede kadin kadinin dusmani... iliski yasiyamamiz cozumunu sormus. Size gozluk lazim yada bi psikolog..Çünkü aklını milletin kızlık zarına takanlar kadar, bu şekilde cinsel hayatını teşhir edenler de mide bulandırıcı oluyor.
Belki anlatim sekli pek dogru olmayabilir, fazla detay da vermis olabilir. Ama neden bu sekilde dalga gecip itham ediyorsunuz? Madem mide bulandirici buluyorsunuz, bu bölümdeki konulari, veya size göre "bu sekilde teshir edenler"in konularini okumayin.
Ayni sorunlari yasadim, bununla ilgili forumlara soru sorma geregi duymadim, doktora danistim. Ama herkes ayni degil iste.
Zar konusunda hassasim akli zarda olsa bende tepki verirdim bence tepkiniz sacma zaten bu sitede kadin kadinin dusmani... iliski yasiyamamiz cozumunu sormus. Size gozluk lazim yada bi psikolog..
Benim sorunun olmadigi icin :) insanlari dinlemeyi bildigim icin :) ama toplumumuzun sorunu dinlemeyi bilmiyor.. :) trollsa cevap verme o zaman had bildirmek sana kalmadi biraz dolu olun bos islerle ugrasmayinKeşke sizin sorununuz da gözlük ya da psikologla çözülecek kadar basit olsaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?