Sevgilim Çok Alıngan :(

rosereal

Dikensiz gül yoktur :)))
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
27
2
6
İstanbul
Benim her dediğime her söylediğime alınan ve iyiyim dedikten sonra aradıgımda neden beni arayıp sormuyosun diyen bir sevgilim var. Ne yapmam gerek bu hal ve hareketlerinden çok sıkıldım... Nolur bana yardımcı olun!!!

Belki sende alınağı bişey söylüyosundur onun açısından düşündün mü hiç empati yapmalısın yada gerçekten dediğin kadar herşeye alınıyorsa konuşmalısınız nekadar zamandır sevgilisiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konuştuk yüzünede söylüyorum ama yok bi değişiklik olmuyor yine aynı yine aynı ... 6 aydır birlikteyiz. Birbirimizide çok seviyoruz ama o boyle yaptıkça bi kötü oluyorum kendimi kötü hissediyorum sanki ben ilgisizmişim ona karşı gibi bir duyguya kapılıyorum daha ne kadar ilgi gösterebilirim bilmiyorum ben fazlasıyla ilgilendiğimi düşünüyorum. bence ona çok zaman ayıramamdan şikayetçi ama bende ona zaman ayırmak istiyorum şartlar el vermeyincede yapacak birşey olmuyor. Çocuk gibiler ne zor şey şu erkekler ...

Hiç , yoktan iyidir..
Bu sözü anlayana kadar söyleyin.Tekrar tekrar, bir daha bir daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…