Sevgilim çok değişti :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
kizlar erkek arkadaşimla aram çok iyiydi 1senedir hep el üstündeydim çok mutluyduk sonra bunun askerlik ya$i geldi,son 2hafta kala annesiyle tani$tim. Buna o 2 haftada birşeyler oldu çok deği$ti. Hiç takmaz,benimle vakit geçirmez,tersler oldu :( neoldu diye sorduğumda askere gidiyorum anla filan diyordu. Ayrılmadim ben ayni davrandim,şimdi askerde ve msnye giriyorum gibi saçma bahanelerle beni haftadan haftaya ariyo :( Annesinide haftada 3-4kez. 1.5 sene sonrada öss sinavim var ben ne yapicam. Onu çok seviyorum,ama onun beni sevdiğinden şüpheliyim. Acaba askere kadarmiymiş herşey.. Yorumlarinizi bekliyorum

cocuk gercekten cocuk herhalde yaşınız kaç daha sizin yahu..

annesi sizden hoşlanmamış olabilirmiCADIARZU eğer öyleyse dolduruşuna gelmiştir sevgiliniz. böyle düşündüm

annesi sizden hoşlanmamış olabilirmiCADIARZU eğer öyleyse dolduruşuna gelmiştir sevgiliniz. böyle düşündüm

mantikli ama ziyaretine gittim ve erkek arkadasim asker oldukdan sonra beni arayip hal hatrimi sorar oldu. O yoksa ben varim,sende benim kizimsin filan

Yaşim 17 onun 21 ne çocuğu ya?

Çocuk oluyor işte..
Aradı armaadı,bana poff dedi diye sorunlar çıkıyor.
Adam askere gidiyor 21 yaşında bir tarafı tutuşmuştur.
Anasının koynunu evini özlemiştir,aşkı da biraz körelmiştir bu garip değil..
o yaşta askere giden,dönen erkeklerin %70'i değişir..
Siz işinize bakın ,öss herşeyden önemli sevgili her zaman bulunur..
tavsiyem bu.

21 yaşında bir erkek 5 yaşında bir çocuktan farksızdır.. Belki duyguları değişmiştir, belki askerlikten kaynaklanıyordur.. Ama ciddi bir şeyler beklemek için bence henüz küçük bir yaş..

bu tavırları askerlik piskolojisiyle olabilir ailesiylede tanıştırmış eğer ailesi ya da kendisi istemeseydi boşuna bekleme beni bu sorumluluğu alamam derdi eşşek deil ya düşünmüştür o kadarını fisfisfisseni haftada bi ailesini sıksık aramasıda insanın acayip canını sıkar inş geçerli sebepleri vardır hayırlısı olsun hakkınızda benneyaptımki

Son düzenleme:
Çoğu kişinin hayatta sadece tecrübe ile sınırlı kalan ilişkileri olur..ki genelde sizin yaşlardayken. Sanırım bu da sizin tecrübelerinizin arasına karışacak. Bence daha yolun çok başındayken ve de zamanınız varken öss'ye yüklenin siz. Geleceğinizi kurtardıktan sonra herşey bambaşka olur. Hem üniversitede daha iyi. daha yakışıklı ya da ne biliim dahaa özelliği bulunan çok kişi çıkabilir karşınıza. Belli ki şimdi ki erkek arkadaşınız siz konusunda çok ciddi değil.

cnmm 16 yaşında çıkmaya başlamışsın anladıgım kadarıylaa...ben senin yaşlarındayken deli gibi ders çalışırdım sevgili nedir bilmezdim..abla tavsiyesii öss ye hazırlan önünde sevgilinin olacagı çok seneler olacak ama öss olayını bikere kaçırırsan daha ucunu bulamassın..gençlik nereye gidiyor hiç anlamıyorum!!

1)askerdeyken ayrilamam
2)ben genç kizim,siz ya$lanmi$ olabilirsiniz. bunuda söylemek istemezdim.
biraz objektif bakin olaya,kendi başiniza gelmi$ gibi görün. Çocuksun diye dayamayin lafi,baki$ açimi deği$tirmeyin. Arkadaş olun.
Ve biz sevgiliyiz,evlenicez diye tutturmuyoruz.

boşver canım ileride sana bular gerçekten çok saçma gelicek.. sen derslerine ve büyük sınava yoğunlaş. Zaten güzel bir üniversite okursan(kendisi okumadıysaki okumamıştır 21 yaşında askere gittiğine göre okumayada niyeti yok) bunu kaldıramıyacak ve senden ayrılacaktır. boşver sen hayatını kurtar.. sonra çok vurursun kafanı taşlara.. bu yıllar geri gelmez.. şuan ilerleyen her saniye bizim aleyhimize unutma.. sık dişini kurtar hayatı bak gör ozaman daha niceleri çıkıyor karşına..

1)askerdeyken ayrilamam
biraz objektif bakin olaya,kendi başiniza gelmi$ gibi görün. Çocuksun diye dayamayin lafi,baki$ açimi deği$tirmeyin. Arkadaş olun.

Pehh yaşlanmışız azizim -tatlicadiarzu-
Madem o kadar yaşlanmışız, madem sen de bir genç kızsın, o zaman azıcık saygı öğren olur mu?

Bildiğin çocuk işte. Kanun karşısında da çocuk, hayatın genelinde de çocuk. Biliyorsunuz değil mi 17 yaşında sadece anne baba izni ile evlenebiliyorsunuz, 17'den önce anne baba rızası olsa bile evlenemiyorsunuz. 18 yaşından önce bir yere başvururken bile veli muvafakatı lazım, hatta alkol bile satın alamıyorsunuz. Ne alaka demeyin. Bunları yaşınızın ufak olduğunu anlatabilmek için farklı alanlardan örnek olsun diye yazdım.
Herneyse, bu yaşta sevgilinizin annesi ile tanışacak kadar ciddi bir ilişkiyi ben sadece sizin için değil sizin yaşınızdaki bütün kızlar için boyundan büyük iş olarak görüyorum. Daha önce defalarca yazdım. Ciddi düşünmek filan sizin yaşınız için çook ağır yükler. Ciddi düşünmek yerine hayatın tadını çıkarın, yaşınıza uygun sevimli tatlı flörtler yaşayın. Ve daha da önemlisi hayatın keyfini çıkarıp kendinizi geliştirin. Kitap oku, gez dolaş, müzik dinle, vitrin seyret, arkadaşlarınla makara yap ve kendi geleceğin için uğraş. Yoksa o 1,5 sene önceden kaygısı başlayan ÖSS filan yalan olur.Bir derdim var bölümünü aç oku bak, erken yaşta yapılan evlilikler (genel olarak; mutlu arkadaşlar alınmasın) nasıl hüsrana doğru gidiyor.
Konuna gelince, belli ki annesi ya seni beğenmedi ya da daha erken olduğunu söyledi. Erkek arkadaşın da annesine kendi isteklerini diretecek olgunlukta olmayan bir çocuk olduğu için ondan etkilendi.
Hem anladığım kadarıyla erkek arkadaşın üniversiteye gitmiyor, bekleyecek mi seni 5-6 yıl. Bekledikten sonra aranızda eğitim farkı sorun olmayacak mı? Zaman geçtikçe daha ne soru işaretleri dolacak.
Daha hayatta karşına neler çıkar. 17 yaşındaki sevgilinle evlenmeyi düşünmek bana biraz tuhaf geliyor doğrusu
.

1)askerdeyken ayrilamam

wowww cnm sendeki bu dil varkenn bizim laf söylememize gerek yok..
madem genç kızsın büyüksün falan , erkek arkadaşını elinde tut..durduk yere sogumamıştır heralde.

canımcım yaşlısınız demen hoş değil.Çok kabaca.. biz sana bir abla gibi fikir veriyoruz ama sen istediğin cümleleri duyamayınca hırçınlaşıyorsun. Arkadaşların sana çocuk demesi çok genç olmanız.Daha hayatın başındasınız ve hayatı toz pembe gördüğünüz zamanlar.Tabiki sevgiliniz olacak ama bu yaşlardaki sevgili genelde ya yanlış karar olur(çünkü hayata dair hiçbir kriter aranmaz sırf körükörüne aşık olunur) yada gelip geçici bir sevgili olur. Oyüzden bunlara çok kafanı yorma ve üniversiteyi hedefle geleceğini düşün derim. Sonra zaten iyiki sizi dinlemişim diceksin. o seni seviyorsa bırakmıcaktır. Ama büyük ihtimal bir erkek olarak bunu kabullenemeyecek(kendisinden üstün birini kabullenemeyecek) ve ayrılacaktır.Yada sen onu basit bulacak paylaşacak bişeyler bulamacak ayrılacaksın..

1)askerdeyken ayrilamam

Belli büyümüş olduğun, lafları yapıştırıvermişsin biz yaşlı ablalarına teyzelerine. Bu konuda bizden daha başarılısın. Bu sitede hiç kimseye böyle bir üslupla yazı yazmamıştım. Çok üzüldüm. Ama daha ilk mesajdan itibaren "ne çocuğu yaa" diye insanları azarlaman çok ayıp. İnsanlar sana yardımcı olmak için abla gibi yazmışlar. Laf dinlemeyeceksen neden sordun ki.
Aklın yolu bir işte, çoğu kişi sana çocuk olduğunu söyleyecek. Hadi yavrum, git genç kız dergileri al, bisikletle dolaş. İnan laf sokmak için söylemiyorum, yaşına daha uygun bunlar. Ne gerek var ki bu stresleri bu yaşta yaşamaya. Ben ilk kez bir erkek arkadaşımın annesi ile tanışacağımdan kalbim duracaktı sanki. Niye bu yükü ÖSS stresinin arasında taşıyasın ki.

Belli büyümüş olduğun, lafları yapıştırıvermişsin biz yaşlı ablalarına teyzelerine. Bu konuda bizden daha başarılısın. Bu sitede hiç kimseye böyle bir üslupla yazı yazmamıştım. Çok üzüldüm. Ama daha ilk mesajdan itibaren "ne çocuğu yaa" diye insanları azarlaman çok ayıp. İnsanlar sana yardımcı olmak için abla gibi yazmışlar. Laf dinlemeyeceksen neden sordun ki.
Aklın yolu bir işte, çoğu kişi sana çocuk olduğunu söyleyecek. Hadi yavrum, git genç kız dergileri al, bisikletle dolaş. İnan laf sokmak için söylemiyorum, yaşına daha uygun bunlar. Ne gerek var ki bu stresleri bu yaşta yaşamaya. Ben ilk kez bir erkek arkadaşımın annesi ile tanışacağımdan kalbim duracaktı sanki. Niye bu yükü ÖSS stresinin arasında taşıyasın ki.

:lepi:kaydirigubbakcemile5vereliniortak

BAK GÜZELİM HIZLI GELEN HIZLI GİDER, HIRCINLIGIN COCUKLUGUNUN İSPATI, 21 YASINDA DEDİĞİN COCUK NE OKUMUŞ, MESLEGİ ELİNE ALMIŞ MI, DÜZENLİ BİR GELİRİ OLMUŞ MU, KENDİ BASINA KARARLAR ALACAK YASA GELMŞ Mİ, 18 YAŞ KANUNEN ERGENLİĞE GEÇİŞ OLABİLİR AMA 21 YASINDAKİ BİR ERKEK HELE DE ASKERE GİTMEMİŞ, RUHEN AKLEN HALA COCUKTUR , ERKEK OLMASI ZATEN COCUK OLMASI İÇİN YETER AMA SEN BUNU İLERDE ANLICAN. BUYUYUNCE. mUTLU HABERLERİNİ ALMAK İSTERZ YİNEDE. BOL SANS:icecream:

Back
X