• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim çok değişti :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaş terketti burayı.. kusura bakma şekerim destek almak için açmış olduğun konunun destek verilecek tarafı yok. Verilse verilse öğüt verilir ki bu senin hoşuna gitmedi sanırım :roflol: biz yaşlı teyzelerin ancak nasihat verebiliyoruz yavrum kusura bakma artık.Daha genç birilerine sor bari onlar sana destek olurlar belki biz yaşlandık artık :roflol:

BİZ ARKADAŞIZ,SEVGİLİYİZ.. Ne evliliği yahu 25den önce evlenilirmi? İlk okul elbette,ama sevgilim kafami kari$tirdi yardim istedim. Saygimda sonsuz.. O zaman foruma kanun getirin +18olmayan giremesin sevgilisi olamasin :dance:

Bildiğin çocuk işte. Kanun karşısında da çocuk, hayatın genelinde de çocuk. Biliyorsunuz değil mi 17 yaşında sadece anne baba izni ile evlenebiliyorsunuz, 17'den önce anne baba rızası olsa bile evlenemiyorsunuz. 18 yaşından önce bir yere başvururken bile veli muvafakatı lazım, hatta alkol bile satın alamıyorsunuz. Ne alaka demeyin. Bunları yaşınızın ufak olduğunu anlatabilmek için farklı alanlardan örnek olsun diye yazdım.
Herneyse, bu yaşta sevgilinizin annesi ile tanışacak kadar ciddi bir ilişkiyi ben sadece sizin için değil sizin yaşınızdaki bütün kızlar için boyundan büyük iş olarak görüyorum. Daha önce defalarca yazdım. Ciddi düşünmek filan sizin yaşınız için çook ağır yükler. Ciddi düşünmek yerine hayatın tadını çıkarın, yaşınıza uygun sevimli tatlı flörtler yaşayın. Ve daha da önemlisi hayatın keyfini çıkarıp kendinizi geliştirin. Kitap oku, gez dolaş, müzik dinle, vitrin seyret, arkadaşlarınla makara yap ve kendi geleceğin için uğraş. Yoksa o 1,5 sene önceden kaygısı başlayan ÖSS filan yalan olur.Bir derdim var bölümünü aç oku bak, erken yaşta yapılan evlilikler (genel olarak; mutlu arkadaşlar alınmasın) nasıl hüsrana doğru gidiyor.
Konuna gelince, belli ki annesi ya seni beğenmedi ya da daha erken olduğunu söyledi. Erkek arkadaşın da annesine kendi isteklerini diretecek olgunlukta olmayan bir çocuk olduğu için ondan etkilendi.
Hem anladığım kadarıyla erkek arkadaşın üniversiteye gitmiyor, bekleyecek mi seni 5-6 yıl. Bekledikten sonra aranızda eğitim farkı sorun olmayacak mı? Zaman geçtikçe daha ne soru işaretleri dolacak.
Daha hayatta karşına neler çıkar. 17 yaşındaki sevgilinle evlenmeyi düşünmek bana biraz tuhaf geliyor doğrusu
.

EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ :d
Allah'm Yarabbim. Anneside gayet sosyal görenlere gelinim değil,oğlumun arkada$i diye hitap ediyor. Siz çikariyorsunuz evliliği naniknanik

canımcım yaşlısınız demen hoş değil.Çok kabaca.. biz sana bir abla gibi fikir veriyoruz ama sen istediğin cümleleri duyamayınca hırçınlaşıyorsun. Arkadaşların sana çocuk demesi çok genç olmanız.Daha hayatın başındasınız ve hayatı toz pembe gördüğünüz zamanlar.Tabiki sevgiliniz olacak ama bu yaşlardaki sevgili genelde ya yanlış karar olur(çünkü hayata dair hiçbir kriter aranmaz sırf körükörüne aşık olunur) yada gelip geçici bir sevgili olur. Oyüzden bunlara çok kafanı yorma ve üniversiteyi hedefle geleceğini düşün derim. Sonra zaten iyiki sizi dinlemişim diceksin. o seni seviyorsa bırakmıcaktır. Ama büyük ihtimal bir erkek olarak bunu kabullenemeyecek(kendisinden üstün birini kabullenemeyecek) ve ayrılacaktır.Yada sen onu basit bulacak paylaşacak bişeyler bulamacak ayrılacaksın..

süper anlatmi$sin :) Teşekkür ederim,o üniversitesini dondurdu. Belki bilirsiniz,maltepe üniversitesinde bilgisayar okuyordu. Devam edecekmi bilmiyorum.. Ama gelecekteki kültür farki da pek aramizi değiştirmez. Öyle sabit düşünen birisi değil avrupali gayet medeni. Galiba bu ili$kiye son vermeliyim :/

tavırlarının değişmesi arkerliktendir cnım. biraz bekle askerliğe alıştıkca daha uysal olur. sabret bakalım zaman herseyi gösteriri. sevip sevmediğini de. diğer arkadasların da yazdığı gibi önce sen öss yi hallet ilişkini de zamana bırak bence.

bildiğini okuu

Son düzenleme:
belki sorun annesinden kaynaklanıyordur..beğenmemiştir seni belki 3yas annesine fazla gelmiştir bilemiycem yada askerlik psikolojisi filandır. gene sen sevgilinle konus bu konuyu

bence annesiyle uzaktan yakından alakası yok yanlış anlama bende çok çok büyük değilim ama ikinizinde yaşı küçük o yaşlarda insanların duygusal geçişleri çok fazla olur onun içindir önünde sınav var bak bence fazla takma kafana

Ayrildik ~
herkesin önerileri için te$ekkür ederim :) siz bitanesiniz

BAK GÜZELİM HIZLI GELEN HIZLI GİDER, HIRCINLIGIN COCUKLUGUNUN İSPATI, 21 YASINDA DEDİĞİN COCUK NE OKUMUŞ, MESLEGİ ELİNE ALMIŞ MI, DÜZENLİ BİR GELİRİ OLMUŞ MU, KENDİ BASINA KARARLAR ALACAK YASA GELMŞ Mİ, 18 YAŞ KANUNEN ERGENLİĞE GEÇİŞ OLABİLİR AMA 21 YASINDAKİ BİR ERKEK HELE DE ASKERE GİTMEMİŞ, RUHEN AKLEN HALA COCUKTUR , ERKEK OLMASI ZATEN COCUK OLMASI İÇİN YETER AMA SEN BUNU İLERDE ANLICAN. BUYUYUNCE. mUTLU HABERLERİNİ ALMAK İSTERZ YİNEDE. BOL SANS:icecream:

Erkek adamın çocuk olma yaşı kaçtır peki? 21 yaşında erkeğe de çocuk diyorsanız siz hiç erkek tanımamışsınız yada devamlı 21 yaşında olup çocukça haraketler yapan erkeklerle takılmışsınız demektir..

Çocuk oluyor işte..
Aradı armaadı,bana poff dedi diye sorunlar çıkıyor.
Adam askere gidiyor 21 yaşında bir tarafı tutuşmuştur.
Anasının koynunu evini özlemiştir,aşkı da biraz körelmiştir bu garip değil..
o yaşta askere giden,dönen erkeklerin %70'i değişir..
Siz işinize bakın ,öss herşeyden önemli sevgili her zaman bulunur..
tavsiyem bu.

:sinifsinif:durum bu sanırım

boşver canım ileride sana bular gerçekten çok saçma gelicek.. sen derslerine ve büyük sınava yoğunlaş. Zaten güzel bir üniversite okursan(kendisi okumadıysaki okumamıştır 21 yaşında askere gittiğine göre okumayada niyeti yok) bunu kaldıramıyacak ve senden ayrılacaktır. boşver sen hayatını kurtar.. sonra çok vurursun kafanı taşlara.. bu yıllar geri gelmez.. şuan ilerleyen her saniye bizim aleyhimize unutma.. sık dişini kurtar hayatı bak gör ozaman daha niceleri çıkıyor karşına..
canım benımde sevgilim askere gidecek bugun gidiyo napacagım blmiyorum dün kavga ettık bıde offfff sınavlarımda var amam ınan çok degişik bi duygu

gençlik işte :D çocuk demek olgun düşünemek anlamında kullanıldı sanırım. genç bayan sen burda yapılan eleştirile karşılık vererek olgun olup olmadını kanıtlıyorsun zaten.. bu yüzden sana çocuk denilip hoş görülmene karşın sergilediğin biraz ayıp kaçıyor....
askerlik erkeği değiştirir. zaten değişmeyen insanda olmaz zaten. haksızmıyım. kimler değişmedi ki. zaman akıp gidiyor ne zamanı durdurabiliriz ne de bizde olan değişimi. o yüzden kendini üzmene hiç gerek yok. o askerden gelecek göreceksin ne kadar değiştiğini , ne kadar farklı olduğunu göreceksin bu tam 1 sene devam edicek kendini toparlaması zaman alıcak tabi bambaşka bir yaşamdan sosyal yaşama girecek tabii. ama eskisi gibi olmasını bekleme... görüşmeye devam edeceksin ayrılmakta olmaz tabi ama hayatını ona bağlama ona göre program yapma... hayat süprizlerle dolu gün doğmadan neler doğacak sende göreceksin... belki sonu mutlu bitecek.. yada tatlı bri hatıra kalacak...

hey sen bitimişsin bile yazık olmuş! bak ama sen ona kızıyordun burda yazılanların dolduruşuna geldin bitirdin. sen doğru birşey yaptın mı?...onu bekle demek deyildi sadece ona askerlik boyunca destek olmuş olurdun. sonra gerisi ona kalmış.

kadinlar klübü... yazdıklarımı geri aldım... :D

Son düzenleme:
17 mi yahu daha çok erken nedir bu ben anlamıorumkii
hem sen ne die gittinki ailesiyle tanışmaya daha yaşın küçük
hele bir askerden gelsin bende asker yolu bekliorum ama açıkcası bir 17 yaşındaki kızın beklemesi yanlış öss ye ver kendini bırak aramıosa aramıodur yani üstünde durma annesini tabikide arıcak yanii

iyi geceler arkadaşlar benimde eu3 un anlattığı gibi bir sorunum var ama benimki biraz daha farklı ve daha ciddi.. sevgilim askerde ve biz 4 bucuk yıldır birlikteyiz ailesi falan hep biliyo tanışıyoruzda konusuyoruzda fakat sevgilim askere gitmeden önce aramız cok iyiydi biraz değişikti ama ben askere gideceğinden sitres yapıyordur die dusundum ve ustune fazla gitmedim ama askere gideli 6 ay oluyo neredeyse ve 1 aydır bana çok soğuk davranıyor boş zamanlarında hep mesaj atan 1 aydır zamanıda olsa atmıyo ve hep bişeler soyluyo yok mıttıka vardı yok komutanla oturuyodum nobetım vardı gibi şeyler konustugumuzda bile 2 msj attım sonradan uyuyo ve ben bundan rahatsız oluyorum birden değişmesine ve ben buna herseyi güzelcene dedim eger birşşey varsa de kızmam etmem başkasından hoşlandıysan orada gorup aklın gıttıyse bişe demem ama bunları bana soyle soylede ben hayatından cıkıyım benı boyle oynatma sakın dedim bana saçmalama yok öyle birşey seni seviyorum diyor ama bu davranışları hiç değişmiyo ve beni eskisi gibide takmıyor ve biz askerden sonra nişanlanmayı düşünüyoruz. bana birazcık fikir verirmisiniz ama lütfen ciddiye alıp insan gibi yardımcı olacak insanlar cvp versin boş insanlara vaktim yok gerçekden.. şimdiden teşekkürler.

Back
X