• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim cok kısıtlayıcı mı yoksa beni mi korumak istiyor

öncelikle 3 aydır uzak mesafe bi iliskim var ama gercekten bu kadar kısa sürede bilr birbirimizi cok sevip deger veriyoruz sanki yıllardır berabermisiz gibi hissediyorux klasik ama beni sürekli kısıtlıyo oraya gitme buny giyme erken dön suna bakma bunu yapma artık bunaldım yeter dedim o da uzakta oldugu icin beni bu sekilde korumak istedigini söyledi elinden baska bisey gelmedigi icin sürekli onu dinlememi istiyor ama bi yandan da icinde bi korku var onu aldatacgım konusunda sizce yaptıgı icin mi
3 ayda öle çok sevılmez kımse. Bunu bıraz daha zaman gecınce anlıcaksın.

Demekki kompleksli özgüveni güçlü olmayan bi insan. Güçlü olsaydı sizi sindirmeye çalışmazdı. Özgür bırakma cesaretinde bulunabilirdi. Aşağılkk kompleksi olan kendıne guvenmeyen ınsanlar ise baskı ile kontrol altında tutmaya calısıyor, halbukı yapan insan her şekilde her yerde yapar. Yorucu bi insan

öncelikle 3 aydır uzak mesafe bi iliskim var ama gercekten bu kadar kısa sürede bilr birbirimizi cok sevip deger veriyoruz sanki yıllardır berabermisiz gibi hissediyorux klasik ama beni sürekli kısıtlıyo oraya gitme buny giyme erken dön suna bakma bunu yapma artık bunaldım yeter dedim o da uzakta oldugu icin beni bu sekilde korumak istedigini söyledi elinden baska bisey gelmedigi icin sürekli onu dinlememi istiyor ama bi yandan da icinde bi korku var onu aldatacgım konusunda sizce yaptıgı icin mi
Siz korunmaya muhtaç biri misiniz ki sizi korumak istiyor? 3 ay da özellikle uzak mesafe ilişkisinde bu kadar yüksek duygular yaşamayın.

Sen bununla evlen gör başına geleni.Kısıtlıyor mu korıyor mu görürsün o zaman .

Onu aldatmanizdan mi korkuyor eee işte var bunun kadın versiyonları da sevgiliniz gibi eşine sevgilisine dünyayı dar eden hepsinin altında yatan neden bu kendine güvensizlik fakat öyle demek yürek ister bu nedenle çevreye güvenmiyorum olur o 😅🤣Yani işte sizin bikmaniz gibi bir süre sonra soğuyor insan bu sürekli açık arayan kadın yada erkekten bıkıyor hatta yakanlar söylüyor yada yapacağını yapıp ilişkiyi bitiriyor .Sevgilinize anlarsa anlatın anlamazsa yorar sizi bu .Bu ilişkiler sakat insan sürekli ya yaparsa fikrinde olduğu biriyle mutlu olamaz.Sizde sizi sürekli göz hapsinde tutmaya çalışan ispat isteyen insana bir süre sonra saygı duymayacaksıniz gözünüzden düşecek öyle olur

böyle bir kararsızlıkta kalman bile sorun yaşayacağının belirtisi sakın buna kılıf bulmaya çalışma güvensizse seninle neden birlikte aldatma ihtimalinle mi yaşıyor? bence kendine bunu yapma izin verme sonradan emin ol pişman olursun şu an bile bunaldıysan bu ilişki evliliğe giderse o zaman daha farklı olur

anan baban dese şunlari öff pöff dersin belki yüzünü bile gormedigin adam kac km oteden yönetiyor seni.
manyak ve baskici bir anne olsaydim cocuguma yasaklar koymak yerine fake hesaptan yürür sevgili gibi kisitlardim😂 nasilsa dinliyorlar.
şaka gibisiniz cidden.
bu adamin size en ufak bir katkisi bile yok, ama hayatiniza engel olmasina izin veriyorsunuz
Şimdi babasından şikayetçi

Nasıl bu kadar kendinize değer vermiyorsunuz? Nasıl bu kadar pasif, güçsüz kalabiliyorsunuz? Aklım almıyor

Ezik özgüvensiz demeyelim de, çok aşık diyelim.
Kısa sürede love bombing demeyelim de, çok aşık diyelim.
Kontrolcu manipülatör demeyelim, de çok aşık diyelim.
Ok.

Back
X