- 11 Şubat 2023
- 12.744
- En iyi cevaplar
- 2
- 32.524
- 528
adam bunu kısıtlayıp fink fink keyfine bakıyoAy birde yurt dışından sevgili yapmışsınız. Sizin ilişkinize uzak mesafe bile denmez yurt sınırlarını aşmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam bunu kısıtlayıp fink fink keyfine bakıyoAy birde yurt dışından sevgili yapmışsınız. Sizin ilişkinize uzak mesafe bile denmez yurt sınırlarını aşmış.
3 ayda öle çok sevılmez kımse. Bunu bıraz daha zaman gecınce anlıcaksın.öncelikle 3 aydır uzak mesafe bi iliskim var ama gercekten bu kadar kısa sürede bilr birbirimizi cok sevip deger veriyoruz sanki yıllardır berabermisiz gibi hissediyorux klasik ama beni sürekli kısıtlıyo oraya gitme buny giyme erken dön suna bakma bunu yapma artık bunaldım yeter dedim o da uzakta oldugu icin beni bu sekilde korumak istedigini söyledi elinden baska bisey gelmedigi icin sürekli onu dinlememi istiyor ama bi yandan da icinde bi korku var onu aldatacgım konusunda sizce yaptıgı icin mi
Degmezno ölüp bitme yok 2 hafta sonra gelicek ama sadece deger mi degmez mi bilmiyorum
Cevap zaten var sevdiğinden korumaktan kıskançlıktan değil mevzu sana güvenmiyo bi halt yeme diyeicinde bi korku var onu aldatacgım konusunda
Siz korunmaya muhtaç biri misiniz ki sizi korumak istiyor? 3 ay da özellikle uzak mesafe ilişkisinde bu kadar yüksek duygular yaşamayın.öncelikle 3 aydır uzak mesafe bi iliskim var ama gercekten bu kadar kısa sürede bilr birbirimizi cok sevip deger veriyoruz sanki yıllardır berabermisiz gibi hissediyorux klasik ama beni sürekli kısıtlıyo oraya gitme buny giyme erken dön suna bakma bunu yapma artık bunaldım yeter dedim o da uzakta oldugu icin beni bu sekilde korumak istedigini söyledi elinden baska bisey gelmedigi icin sürekli onu dinlememi istiyor ama bi yandan da icinde bi korku var onu aldatacgım konusunda sizce yaptıgı icin mi
Sen bununla evlen gör başına geleni.Kısıtlıyor mu korıyor mu görürsün o zaman .öncelikle 3 aydır uzak mesafe bi iliskim var ama gercekten bu kadar kısa sürede bilr birbirimizi cok sevip deger veriyoruz sanki yıllardır berabermisiz gibi hissediyorux klasik ama beni sürekli kısıtlıyo oraya gitme buny giyme erken dön suna bakma bunu yapma artık bunaldım yeter dedim o da uzakta oldugu icin beni bu sekilde korumak istedigini söyledi elinden baska bisey gelmedigi icin sürekli onu dinlememi istiyor ama bi yandan da icinde bi korku var onu aldatacgım konusunda sizce yaptıgı icin mi
ay hayır farkında degilim söyler misiniz lütfenonu aldatacağını düşünüyorsa seni ne yerine koyuyor farkında mısın
bravo o zamanay hayır farkında degilim söyler misiniz lütfen
böyle bir kararsızlıkta kalman bile sorun yaşayacağının belirtisi sakın buna kılıf bulmaya çalışma güvensizse seninle neden birlikte aldatma ihtimalinle mi yaşıyor? bence kendine bunu yapma izin verme sonradan emin ol pişman olursun şu an bile bunaldıysan bu ilişki evliliğe giderse o zaman daha farklı oluröncelikle 3 aydır uzak mesafe bi iliskim var ama gercekten bu kadar kısa sürede bilr birbirimizi cok sevip deger veriyoruz sanki yıllardır berabermisiz gibi hissediyorux klasik ama beni sürekli kısıtlıyo oraya gitme buny giyme erken dön suna bakma bunu yapma artık bunaldım yeter dedim o da uzakta oldugu icin beni bu sekilde korumak istedigini söyledi elinden baska bisey gelmedigi icin sürekli onu dinlememi istiyor ama bi yandan da icinde bi korku var onu aldatacgım konusunda sizce yaptıgı icin mi
Şimdi babasından şikayetçianan baban dese şunlari öff pöff dersin belki yüzünü bile gormedigin adam kac km oteden yönetiyor seni.
manyak ve baskici bir anne olsaydim cocuguma yasaklar koymak yerine fake hesaptan yürür sevgili gibi kisitlardimnasilsa dinliyorlar.
şaka gibisiniz cidden.
bu adamin size en ufak bir katkisi bile yok, ama hayatiniza engel olmasina izin veriyorsunuz