sevgilim cok kıskanc

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
dayanamıyorum arkadaslarım dayanamıyorum dün öyle kavga ettikki gelmek ıstemiyorum dedıkce kolumu bırakmadı bende bogazını tırmaladım oooohhh hiçte pişman değilim öyle doldum ki ona karsı

arkadsımın düğünü var elbise alıcam uzun yazlık hemde normal günlerde carsı pazarda da giyerim dedim..dedim ama 3 gündr
tartıştık dün elbiseyi alıcaz birlikte askılı uzun yazlık harıka ıfıl ıfıl bi elbise askılı oldugu ıcınde bolero aldım üstüne ama neymiş boleronun kolları cok kısaymıs 3 cm daha uzun olsa olmazmıymıs BEN ORAMI BURAMI ACMAYA MERAKLIYMIS

konusmuoruz dünden beri.... pıskolojım bozuldu onun kıskanclıklarından anlamıyorum bendemı hata ???

Son düzenleyen: Moderatör:
bu tipler benıde delı edıyor ..3.5 cm uzun olsunmuşşş neolcakmış 5 cm daha uzun olunca bende anlamıorum bu tipleri gögsün görünmesin yeter bence mantıklarına pesss diyorum bende

sonra ayrılıyosun boşunada o kadar sıkıntı çekiyorsun

Ben böyle şeyler (çok şükür) yaşamadığım için bana garip geliyor.

Onu giyme, bunu giy, kısa oldu, uzun oldu, makyajın şöyle, o böyle, insana daral gelir ya.

Ben de hic yasamadım cok şükür hic te gelemem oyle seylere. 4 yıllık evliyim 1 gun bile bir sey dediğini duymadım kocamdan.
Sizlere de tavsiyem kimseye bu konuda taviz vermeyin isteyene de yol verin. Taviz verdikce daha fazlasını isterler .

Back
X