Sevgilim çok uyudugu için iletisimimiz kopuyor. yardım edin :(

streshanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
713
1.514
113
Sevgilim doktor gün içerisinde çok hasta baktığı için kafası şişiyor haliyle. Çok yoğun çalışıyor. Eve geldiğinde yemek yiyip uyuyakaliyor. Gün içerisinde yoğunluğundan çok az konuşabiliyoruz. Akşamları da uyudugu için konuşamiyoruz. Iletisimimiz kopuyor neredeyse. Bu durum beni çok üzüyor. Bu işin içerisinden ben çıkamadım. Yorgunum diyor başka bır sey demiyor. Sizce ne yapmalıyım? Bu nasıl ilişki böyle ya :((

Ayni sey basima geldi. Yapacak birsey yok. Yorgunluktan ölen birisi gercekten sevgilisiyle dahi vakit geciremiyor. Ben öyleyim. Bana da cok trip atıyordu sevgilim.

Sonra o calismaya basladiginda da ben evdeydim. Simdi bende ozluyor üzülüyorum ama anliyorum.

Sadece empati..
Ki yogun bir isi var ve her bünye kaldiramiyor bile..

Dr la evlilik hep zordur diye dusunmustum doğru galiba.yapacak da birşey yok.y orgunsa nasıl dayansin.hep böyle olacak sanirim

normal hani keyfine uyusa trip atmakta haklısınız derdim ama işi gereği yoruluyormuş adam

Uyku uyku uyku gercekten doktor olarak ozledigim asik oldugum en buyuk sey oldugu icin birakin uyusun diyebilirim :21:

bu kadar yoğunlukta nasıl tanışıp sevgili olmaya karar verebildi, bunu çok merak ettim

başlığı okuduğumda tembel rahat bir kişilik var karşımızda diye düşündüm
adam yo ru lu yor bırakın uyusun

Ben de başlığı okuyunca sorumsuz ve tembel bir sevgili canlandı gözümde ama adam doktormuş. Kimbilir nelerle uğraşıyor bütün gün. İzin günü yok mu o gün hasret gidermeye çalışın. Siz çalışmıyor musunuz ?

Yanına git sevgilisi değil misin sarilip birlikte uyuyun

Ya adamın işi gücü var yogunluktan kendine ayirabildigi zamanda da uyuyor. Sizde ne peşindesiniz.
Ya bu deveyi gudersin ya bu diyardan gidersin.

Yaz boyu çalıştım eve geldiğimde uyuduğumun bile farkına varmıyordum. ( gerçi hala öyle) Başımda dır dır eden biri vardı benimde şutladım. Destek olmayan köstekte olmasın ya. Bir gün çalışın klinikte anlarsınız...

Benim sevgilimde yorgun dusup uyuyor.. napim yani adami rahatsizmi edim her dakka basi kalk kalk diye.. :kahve: onun uyumasi iyi cunku uyumadigi zaman surekli mesaj atiyor.. islerimi yapamiyorum ona cevap vericem diye.. birak uyusun ayoll.. isleri yogunmus kolay degil ..

Benim kuzenim de doktor tatilede gidiyor, dışarı da çıkıyor. Abartı olmamış mı biraz?

napsak netsekde uyandirsak senin sevgilini bilemedim kii
nobetde tutuyodur o
bashekimi falan arasak olurmuki desek sevgilisi avr yazik yuzunu goremiyor çok uzuluyor agliyor falan desek ise yararmikii

bizden nasil bi yardim istiyorsunzki adam yorgunnn

Back
X