Sevgilim de Ecinsel(Gay) phelerim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
sevgilim muhasebecidir.çok nadir şüpheleniyodum zaten hareketlerinden kaydirigubbakcemile4 konuşmalarındanda.evlenip anlaşamazsak boşanırız 3 ay sonra diyodu bana.bi kadın bunu anlar dimi ya bıyıkları muhasebeci çantası bence o biseksüel olabilir. çünkü son zamanlarda bunlar çoğaldı kendilerini belli etmiyolarda. zaten ve çocuğu olsun diye bir kadınla evlenerek hayatını maffetmek niyetindeydi .çünkü hep çok çocuk istiyorum çok çocuk istiyorum deyip deyip duruyodu.ben bunu denicem facebooktan msj attım erkek üyeliği alıp yakışıklı bi resimde koydum bakalım,dedimki sizden çok etkilendim hoşlandım tanışabilirmiyiz?bakalım ne cevap yazıcak

Son düzenleyen: Moderatör:
kafamçokkarıştı
ne diyosun ya hicbisey anlamadim duzgun aciklar misin. neyindden suphelendin ne yapiyosun?

daha anlaşılır,tane tane,noktalama işaretlerini koyarak tekrar yazarmısın.Bu yazıdan inan hiç bir şey anlaşılmıyor...:olmaz:

beynim sulandı iyice?kuzum ne çeşit birşey senin bu sevgilin?kkkjjjjggkafamçokkarıştı

hönk :1shok: -tatlicadiarzu-

daha anlaşılır,tane tane,noktalama işaretlerini koyarak tekrar yazarmısın.Bu yazıdan inan hiç bir şey anlaşılmıyor...:olmaz:
düzenledim sinirle yazdığım için noktaları virgülü unutmuşum mafoldumben

cok merak ettım bakalım ne yazacak :)

zaten ve çocuğu olsun diye bir kadınla evlenerek hayatını maffetmek niyetindeydi .

bu ne demek?

Senin Abinde gaydı galiba öyle yazmıştın
Sevgilindemi gay...
Maşallhh
benim abimde gay,maalesef bigün ailem evde yoktu bende evden bişey alıcaktım unuttuğm abimin odasının kapısında gölgeler gördüm korktum hırsız sandım kafamçokkarıştı:1shok:açtım kapıyı ve onları uygunsuz vaziyette abimi eğilmiş pozisyonda en yakın erkek arkadaşıyla gördüm:bbo:.sonra abim bana ağladı yalvardı annemlere söleme intaar ederim yoksa dedi.bende sölemedim
napalım onlarda öyle yapçak bişey yok dışlamayalım

Son düzenleme:
evlenmeden 'anlaşamazsak boşanırız' demekte moda oldu....noluyo yaaa?

benim abimde gay,maalesef bigün ailem evde yoktu bende evden bişey alıcaktım unuttuğm abimin odasının kapısında gölgeler gördüm korktum hırsız sandım kafamçokkarıştı:1shok:açtım kapıyı ve onları uygunsuz vaziyette abimi eğilmiş pozisyonda en yakın erkek arkadaşıyla gördüm:bbo:.sonra abim bana ağladı yalvardı annemlere söleme intaar ederim yoksa dedi.bende sölemedim
napalım onlarda öyle yapçak bişey yok dışlamayalım

yazmışsın bir mesajında yuh diyorum artık yeter insanları aptal yerine koymaya çalışma...

uuu :1shok:şüphelensem bir dk denemek için bile uğraşmam
kaldıki boşanmayı kolay bir olay gibi görenle de işim olmaz

Son düzenleme:
bıyıkları olabilir cemil ipekçi de pala biliyosun:)

'evlenirsek anlaşamazsak 3 ay sonra boşanırız' cümlesi mi eşcinsel olduğuna dair şüphelendirdi seni?

bundan önce sevgisinden ve evliliğe bakış açısından şüphelenmelisin şimdiden ayrılığın boşanmanın planlarını yaptığına göre

yahu kolanya mısın patiska mısın losap mısın yine o olmayasın sen.biraz önce bir konu açmışınız demişiniz ki sevgilim daha evlilik teklif etmeden anlaşamazsak boşanırız dedi diye.ve ordaki yazıları okudum.daha önce nişanlınızla aynı evde onun ailesiyle yaşadığınızdan bahsetmişiniz.hatta anlaşamayıp ayrıldığınızı ama ailenizin evine sorular soracakları için gitmediğinizi ayrı eve çıktığınızı söylemişiniz.hatta bir artkadaş daha önce yazdığınız yazıları okumuş.daha önceki yazılarınızda ben de kaynanamla aynı evde oturdum dmeişiniz.size bu soru yöneltilince de cevabınız yok evli değildik nişanlıydık ben okuyordum evlilik hazırlığı yapıyordum ondan öyle dedim.demişiniz.bu nasıl bir tutarsızlıktır.yapmayın ya.burdaki insanlar çok mu safa benziyor.arkadaşlar bence yorum yazmaya değmez.arkadaşın daha önceki yazılarına bir bakın hak vereceksiniz.offffffffffffff hiç vazgeçmeyeceksin(!)

sevgilim muhasebecidir.çok nadir şüpheleniyodum zaten hareketlerinden kaydirigubbakcemile4 konuşmalarındanda.evlenip anlaşamazsak boşanırız 3 ay sonra diyodu bana.bi kadın bunu anlar dimi ya bıyıkları muhasebeci çantası bence o biseksüel olabilir. çünkü son zamanlarda bunlar çoğaldı kendilerini belli etmiyolarda. zaten ve çocuğu olsun diye bir kadınla evlenerek hayatını maffetmek niyetindeydi .çünkü hep çok çocuk istiyorum çok çocuk istiyorum deyip deyip duruyodu.ben bunu denicem facebooktan msj attım erkek üyeliği alıp yakışıklı bi resimde koydum bakalım,dedimki sizden çok etkilendim hoşlandım tanışabilirmiyiz?bakalım ne cevap yazıcak

şimdi bu adama gay teşhisini.,evlenip anlaşamazsak 3 ay sonra boşanırız ve çocuk çok istiyorum dediği için mi koydunuz:1shok:CADIARZU:delphin:

bu aralar eglence icin konu acmak da moda oldu :)

ay bana bişiler oluyokafamçokkarıştı
daha evlenmeden boşanmanın hesabınımı yapıo:delphin:
buna değilde gay olmasına takmışsın ilginç:delphin:

Back
X