Merhaba kıymetli ablalarım ve arkadaşlarım.Üniversitede okuyorum ve 5 aylık bir ilişkim var.Erkek arkadaşım 2 ay beni izlemiş ve daha sonra bir teklif etti ve başladık ilişkimize.Kendisi çok iyi bir insan.Başladığımız günden beri sen benim eşim olacaksın diyor.Yani evliliği hiç düşünmesem de beni o şekilde görmesi hoşuma gitmiştir.Ne varki son zamanlarda değiştiğini farkediyorum.bu benim kuruntumda olabilir.Yaklaşık bir hafta önce neden böyle olduğunu mesajla sordum.Çok hızlı gittiğimizi farkettiğini söyledi.Evlilik felan konuşuyoruz ama benim için zor bana saçma gelirdi hep.Bunu farkettim dedi.Ve şok oldum.Çünkü bu konuları açan kendisiydi ve aynı gün bana ablamla tanış diye bir teklif sunmuştu ve ben çook erken demiştim.Ailelerimiz tanışsın 1 2seneye demişti.Ben evlilik meraklısı değilim.Mesleğimi elime almadan da böyle birşey düşünemem ama 5 aydır neredeyse hergün bunun hayalini kuran sevgilim hızlı gittiğimizi farkettiğini söyledi.Sizce garip değil mi ? Ertesi gün konuştuğumuzda da alkollüydüm biranda söyledim.Pişman oldum sonrasında seni kırdığım için dedi.Sizce ne yapmaya çalışıyor?Kıymetli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: