:)))
Yillaaar yıllar önce
İlk yıldönümümüzdü. En sevdiğimiz mekana gittik kahvalti yapmaya. Kahvaltimiz geldi, cocugun yumurtasınin icinden 30 cm uzunlugunda bir kağit çikti , sevgi sözcükleriyle dolu (ben yapmistim,yumurtanin icini bosaltip notla doldurup caktirmadan garsona vermistim)
Karsi taraf sevinip öpünce sirt cantamdan cüzdan cikarttim,tekrar tesekkur icin sarilinca gömlek,tekrar sarilinca mont:)) kravat vs...bi dolu sey verdim.
(Aslinda sadece bir mont alacaktim ama icimdeki alisveris canavarina yenildim,bu da ona yakisir, bu da, bu da derken bi baktim uc poset olmuş)
Bunnnca seyin ustune
Karsi taraf sadece şaşkin şaşkin bakip
'Habibi siz bu günü gerçekten kutluyor musunuz??' dedi!!
Karşi taraf türk degildi ve ilk sevgilisiydim. Bilmiyor olabilir ama her ay aydönümünü kutlayan bir insan olarak yıl dönümünü atlayacağimi nasil düşünmüş olabilir ki?
Ben de ona çooook kirilmistim.
İnsanin derdi gercekten hediye değil ama kutlanmasi gereken her sey kutlanmalidir bence,ben onun turkiyeye geldiği günü kutlamak icin bile ellerimle hediye yapmistim,ki ayrildiktan sonra yurtdisina gitmisti temelli, gecen hafta gidis yildonumuydu onu bile kutladim-ki çocuk saşiridi 'vay bi sene olmuş mu' diye :)
Ya ben fil hafizasina sahibim ya da erkekler bi tuhaf :)