Sevgilim doğum günümde yanımda olmayacak

Kuraabiye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
29
2
1
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, 4 yıllık bi ilişkim var ve yarın doğum günüm. Erkek arkadaşımla önce iftar yapıp sonra bu gece saat tam 12de kutlıcaktık plan program yapıldı fakat o yazlıkta oldugu için ailesinin iftardan sonra git demesiyle planı yarına erteledi. Simdi söyleyin her sene mutlaka asla erteleme dahi yapmayan bi erkek arkadaşınız şimdi planı bi gün sonrasına atabiliyorsa hatta utanmayıp büyütme sağlık olsun de diyebiliyorsa ailesi de beni tanıyıp sevip doğum günüm oldugunu bile bile gerçekten bırakmıyorsa ben ne yapmalıyım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaten doğum gününuz yarinmis bence buna çok kafayı takmayin, önemli olan bir gün değil her gün yanınızda olması, yasli insanlar için doğum günü pek önemli değildir o yüzden sonra git demeleri bana garip gelmedi her ne kadar sevseler de doğum günü onlar için pek de önemli değil. Kizmayin bence sevgilinize, elinde olsa yanınızda olurdu illaki. Mesela pazartesi de benim doğum günüm ama sevgilimle tartıştık on gündür konusmuyoruz öyle birşey de vvar halimize sukredin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Önemli olan ortada yapılmış hazırlanmış bir plan var ve ailesi aslında bahane gecen yıllarda inanın cok cok zor ihtimallerde bile verdiği sözde durabilmek için hep yanımda oldu suan gayet açıkça bana öğleden sonra çıkacaktım yola evet ama iftardan sonra cıkıcam gelicem yapacak bişey yok sağlık olsun demen gerek demesi işte sorun burda

Son düzenleme:

utanacak ne var ki?

siz de 4 yıl boyunca hiç mi hatırı yok sevgilinizin?
canın sağ olsun diyemiyor musunuz?

bir yaş daha büyüdünüz, küçülmediniz... lütfen olgunluk gösterin bu kadar saate ve güne odaklı olmayın..

nice mutlu yıllara

Bence büyüyecek birşey yok tamam soz vermiş tutması da gerekiyo ama bu sene bosverelim nolcak falan dememiş planladiginiz vakitten biraz geç gelecek sadece ve sonuçta yine yanınızda olacak bence bunun için ona kırgın davranmayin, ilerne de sorunlarla karşılaşacaksiniz boyle basit konular sorun olmamalı bence

Cok teşekkürler şimdiden :) her konuda ben olgunluk göstermekten sıkıldım ve bişeyler eksildiğinde evet istemesek de her ilişkide ilk gün ki gibi olmuyor hiç bişey ama hassaslığım şu noktada kıyaslama yaptığımda eskisi gibi olmaması

Canım sizde yine iyi plan vardı benimki doğum günümü unutup üstüne birde geçmiş doğum günümü bile kutlamadı. :'(

4 yıllık bir ilişkim var, ve bir kere bile ne benim doğum günümde ne de onun doğum gününde birlikte olamadık.
İstemedik mi? Çok istedik.
Üzülmedik mi? Çok üzüldük.
Ama her zaman herşey planladığımız ya da istediğimiz gibi gitmiyor malesef.

Kaldı ki kendiniz de erkek arkadaşınızın her sene hiçbir aksama olmadan kutladığını söylemişsiniz.
4 yılın, onca yaşanmışlığın, aranızdaki bağın bir defalık görmezden gelmenizi sağlayacak kadar hatrı yok mu?

Bence erkek arkadaşınıza ve ilişkinize haksızlık ediyorsunuz.

ama kendiniz söylüyorsunuz her ilişki ilk gün ki gibi olmuyor diye..
ee bu durumda neden geçmişle kıyaslama yapıyorsunuz ki?

geçmişte beraberdiniz, bu sene beraber olamadınız, seneye beraber olursunuz.. (Allah ilişkinize de sizlere de ömür versin yeter ki ; ) )

bence çok büyütmeyin.. kırıldınız ise bile bunu belli ederek kavga çıkartmayın.. çünkü işin içinde aile konusu var.
ve dönüp konu birden sen ailemi istemiyorsun, ailemi kıskanıyorsun şeklinde hal alabilir..

ve boştan yere canınız daha çok sıkılır..

Ama durum farklı şöyle ki şuan bile istese çıkıp geleceğini biliyorum elle tutulur bir nedeni yok ve şöyle bi huyum var kırıldıysam ve geçerli bi açıklaması yoksa cok fevri davranıp fevri konuşurum malesef

Saatler geçtikçe daha da cok canım sıkılıyor ve kırılıp biraz fevri konuştum gelmesinin bi önemi olmadığını söyledim ve bana gelmeyeceğini söyledi bakalım gelecek mi gelmicek mi bu arada o güzel dileğin için teşekkür ederim :)

Boşuna iliskinizi zora sokmussunuz boyle bi tepki verilecek bi olay değil bu mesela ben hep o fevri konuşmalarım yüzünden şuan sevgilimle aramiz bozuk yoktan sebeplerden tartıştık pişman miyim hem de cokk ama yapabilecegim bisey yok artik bekliyrm ve bu beni mahfediyo, erkek yapmiycam dedim mi yapmıyor hele de karşısındaki yapma istemiyrm dedikten sonra, ben geleceğini pek sanmiyrm o yüzden arayın gönlünü alin bi daha da uzmeyin birbirinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…