• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim doğum günümü unuttu.

Ben bile kendi doğum günümü unuturum sonradan aklıma gelir 🤣🤣🤣
Sevgilimle 1.5 yıldır devam eden bir ilişkim var 21 yasindayız. Dün benim doğum günümdü fakat sevgilim kutlamadı, geçen yıl gece arayip kutlamıştı birde beraberken de kutlamisti. Dün her zamanki gibi buluştuk 3-4 saat oturduk sonra evine geçti bende kendi evime. Son dakikaya kadar bir doğum günün kutlu olsun demesini bekledim ama maalesef demedi. Kendimi cok kötü hissettim ve üzüldüm ama dillendirmedim bu durumu çekindim. Umursayan insan böyle mi yapar hala belki hatırlar diye bekliyorum.

Bilemedim ya. Benim eşim de doğumgünlerine yıldönümlerine pek önem vermez ama benim her istediğimi yapar, öylesine mağazadaki bir şeye bakarım beğendiysen hemen alalım der. Canım meyve çeker 4-5 çeşit alıp gelir. Canım bişey istediğinde üşenmeden kalkıp alır. Arabamın müzik sistemini beğenmiyorum diye şimdi modeli daha yüksek araba bakıyor. Varsın doğumgünümü hatırlamasın o da böyle çünkü. Eğer normalde düşünceli biriyse çokta takmayın bence.

Sevgilimle 1.5 yıldır devam eden bir ilişkim var 21 yasindayız. Dün benim doğum günümdü fakat sevgilim kutlamadı, geçen yıl gece arayip kutlamıştı birde beraberken de kutlamisti. Dün her zamanki gibi buluştuk 3-4 saat oturduk sonra evine geçti bende kendi evime. Son dakikaya kadar bir doğum günün kutlu olsun demesini bekledim ama maalesef demedi. Kendimi cok kötü hissettim ve üzüldüm ama dillendirmedim bu durumu çekindim. Umursayan insan böyle mi yapar hala belki hatırlar diye bekliyorum.
Ahh ahh kocişim, benim dogum gunumu bir hatırlar bir unutur🤭🤭bu arada nice mutlu yıllar dilerim 🎂🎂🎂🎂

1.5 seneicin hatirlamasi gerek maddi olarak imkanımi yoktu acaba mahçup olmasin diye ertlemek isteyebilir biraz daha bekleyin

Bende özel günleri onemserim yani çok büyük partiler sürprizler değil de ufak bir hediye, ufak bir pasta ,ufak bir sürpriz belki çok hoşuma gider 😊 ama bence sadece buna bakarak karar vermeyin genel tavrı nasıl kibar mi nazik mi sizi onemser mi

Çekinme yahu niye çekiniyorsun? İlla sen benim doğum günümü unuttun şeklinde açmak istemiyorsan olabilirsin. O zaman konuyu bugün napıyorsun diye sorduğunda doğum günü partime hazırlanıyorum arkadaşlarım plan yapmış benim için filan diyerek aç. Dünü sana ayırmıştım birlikte kutlayalım diye ama senin hiçbir hazırlık yapmadığını gördüm, o yüzden bugünkü organizasyonda da olmana gerek yoklar, neyse ki arkadaşlarım var insan kimin değer verdiğini böyle zamanlarda filanlar dökersin zehrini ordan. Aşırı kötü hisseder kendini. Ay canım çok böyle aşırı haklı olduğum bir çift kavgası çıkarmak çekti şuan resmen, hem karbonhidratı kesmişim hem reglim yakın aşırı eğlenceli geldi.😂 Git mahvet o sevgiliyi. Çok düzgün bir şekilde telafi edene kadar da bütün ilgi alakanı kesip aşırı soğuk davran. Bu kadar iyi ve çekingen olma sen üzülürsün.

Back
X