sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.

mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.

o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.

parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?

Cebinde beş kuruş olmayan adam telefon derdine neden düşüyor onu anlamadim ben?

Yok mu telefonu bir de 3500 tutuyor istediği şeyler. Anasi babasından istesin 500 liralik telefon vs neyine yetmiyormuş?

Kadinin da böylesini hic sevmem ama erkeklerde iğrenç ötesi oluyor bu durum

Para muhabbeti bana hos gelmiyor,
Daha evli degilsiniz,
evlenicez diyorsun ama gelin ata binmis ya nasip demis,
bence kendini kullandirma rahatsiz oldugunu belli et,
sen niye telefon alacakmissin ona ? parasi yoksa kullanmayi versin..
200 lirada az para degil dedigin gibi daha once sana yaptiysa o herhalde onlara sayiyor..

Cebinde beş kuruş olmayan adam telefon derdine neden düşüyor onu anlamadim ben?

Yok mu telefonu bir de 3500 tutuyor istediği şeyler. Anasi babasından istesin 500 liralik telefon vs neyine yetmiyormuş?

Kadinin da böylesini hic sevmem ama erkeklerde iğrenç ötesi oluyor bu durum

var telefonu son model. askere gidicek o ara ben kullancam. dönüşte üst modelini istiyo. onu da bana vercek heralde. ben de gaza gelip tamam dedim. çünkü o zamanlar anlamadım :(

valla ben sevgililere şoktan şoka giriyorum artık
geçen de arkadaşıma erkek arkadaşı 14.000 çektirmiş bankadan ...çok mantıklı tabi..
niye kendinizi kullandırıyorsunuz yahu??

ben başta anlamadım canım öyle bi diyo ki gaza gelip evet dedim. sonra baktım çok para tutuyor. bakalım zamanı geldiğinde diycek mi yine. yoksa şakamı. telefon almayı düşünmüyorum valla. telefonu yeni çünkü.

var telefonu son model. askere gidicek o ara ben kullancam. dönüşte üst modelini istiyo. onu da bana vercek heralde. ben de gaza gelip tamam dedim. çünkü o zamanlar anlamadım :KK43:

Tamam dediysen sözleşme imzalamadin ya... akilliya bak. Sana onu satmis oluyor aklınca. Ben kendime yeni almaya karar verdim de... üstüne bir şey derse zaten yuzsuzun önde gideni...

Kadin parasi yiyen erkekler bana yüzsüz geliyor..

başta böyle değildi ben işe girince oldu. başlarda benim durumum yoktu biraz sıkışıktım. yardım etti. yardım etti dediğimde taş çatlasa 200 tl verdi ki ben geri verme teklifinde bulundum harcamadımda duruyor. almadı. onların acısını mı çıkarıyor bilmiyorum

arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.

mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.

o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.

parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
yahu kocamın teli bozuk çekmiyor kapanıor. Adamım parasıyla bile alamıyorum ona sevgiliniz birde 3500 lira. Valla bu erkekler garipp

başta böyle değildi ben işe girince oldu. başlarda benim durumum yoktu biraz sıkışıktım. yardım etti. yardım etti dediğimde taş çatlasa 200 tl verdi ki ben geri verme teklifinde bulundum harcamadımda duruyor. almadı. onların acısını mı çıkarıyor bilmiyorum
Calisiyorsunda ona bakmak zorunda degilsin ? Senden beklentisi olmasin,
Resmen evlatlik almissin... :27:

Bence arkana bakmadan kaç. Bir de evlenicem diyorsun canım yaa. Az yesinde kendi alsın o telefonu. Askerdeyken de kendine baktırır sana söyliyim.

bende ondan korktum. diyo ki askere giderken uçak biletimi sen alcaksın. ki şimdi bi yere gidicek onları ben aldım verir diye bekledim ama yok. bu sefer dedim baban alsın alamam ben zaten geçenkileri ben aldım dedim. insan kendini kullanılıyomuş gibi hissediyo.

yuuuh adam da pişkinlik up iyi düşün ve şutla aklı başına gelsin:KK57: o an tamam demiş olabilirsin vazgeçtim sende yüzsüzlüğü ele aldın iyice de ay sinirlendim:KK34:

bende ondan korktum. diyo ki askere giderken uçak biletimi sen alcaksın. ki şimdi bi yere gidicek onları ben aldım verir diye bekledim ama yok. bu sefer dedim baban alsın alamam ben zaten geçenkileri ben aldım dedim. insan kendini kullanılıyomuş gibi hissediyo.
Yuhhh... Yani Kusura bakmada..

200 nere 3500 nere, ya birinizin hesaptan kitaptan hiç haberi yok, ya da öteki tamamen saf duygularla hareket ediyor, acaba kim kim?

çok çirkin bu para muhabbetleri, bana göre değil. acayip tiskiniyorum. kalitenin en önemli göstergesi bence. ve müstakbel eşiniz kalite konusunda sınıfta kalmaya meyletmiş :KK12:

Back
X