sevgilim en küçük şeylerden beni üzüyor

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
kızlarr sevgilim en küçük şeylerden beni üzüyor tersliyor artistlik yapıor sürekli nedeni ne olablr acaba en son yaşadğmz olay msne çağrdm maç izliomş noldu fln dedi azlnda knşmak istio ama naz yapıo bnde nettn oyn oynuorm fln dedm snra kaptlm mı msnyi dedşi bende hayr filn die biraz egolarnı tatmin ettm snra knşmaya başladı ailesine ev alcklrdı birden bi ev blmş onu anlatmaya başladı bnde takldm oy oy sen benmle konşmakmı istiodm özlednmi benm die buda tamm anlatmıom die artsltlk yapmaya başladı snra da ben anlt die ısrar ettm o yine artstlk yptı yok anlatmcam sen hakkını kaybettn filn die snra msn açık yattı ben ona bakıorm o karşmda bakıo 3 4 dk snra bulduğu evin intrnet sitesini gönderdi bnde bakmıcam dedm ona karşlk bakarsan şerefszsn yok blmem ne lan yok şöle lan die ters ters konştu snrada ne bk yiyosn ye die msni suratıma kapttı bu anlttğm en basit olay süerkli böle sürekli bi artistlk sürekli sölenip sölenip kapatıo sonradanda e sen şöle yptnda ben onu dedm e sen konşmadnda kapttm iki güzel sözle gönlümü almak yerine artstlk yapıp sölenp sölenp ya teli kptr ya msni kaptr neyapmalıym ya da neden bana böle davranıo neden beni üzüo gönlümü almk yer,ne neden arkşdlşar yediremiorm kendime çok üzlüyrm hep haksz yere üzüo beni hiç suçm yokken arkadşlar canım acıo şuan boğazım acıo:5::5::5::5::5:

bence büyüyememiş kaç yaşında? ayrıca ister haklı ister haksız olsun bir erkek bir bayana özellikle de sevdiği değer verdiği bayana küfür edemez etmemeli. bence bunu onunla konuşmalısın bu şekilde biriyle bir ömür geçmez :S

Sen buna artistlik mi diyosun bildiğin terbiyesizlik yapıyor durduk yere:19:
İnsan sevgilisi mutlu olsun, gülümsesin diye uğraşır seninki tam aksine bi'şey bulsam da ters davransam derdinde gibi.
Niye düşüyorsun ki hala üstüne? Hala şımartman çok yersiz.

cnm sevgilinle iyi zmnınızda onu karsına al ve bu sornlarını anlat

kızlarr anlatıyorm ama kendini hep haklı buluo e sen öle yaptnda dedm e sen böle yaptn haklı bulsada yine aynısını yapıo napcam kızzlarr ben neden böle yapıo 27 yaşnda ama gerçktn hiç olgun değil kızlarr en çok haksz yere aşağlnmk gücüme gidio hiç bir suçm yokkn o kadar ççok üzüoki beni :43:

Sen buna artistlik mi diyosun bildiğin terbiyesizlik yapıyor durduk yere:19:
İnsan sevgilisi mutlu olsun, gülümsesin diye uğraşır seninki tam aksine bi'şey bulsam da ters davransam derdinde gibi.
Niye düşüyorsun ki hala üstüne? Hala şımartman çok yersiz.

o kadar iyi anlatmşsnki gerçektende öyle bişey blsamda ters davransam derdnde gibi neden böyle yapıo anlamıorm tmm sinirli biri ama bu yaptklrda abartı yani insann bi suu olr tmm dersn şimdide msn girmş neden halen bu msnnn açık die artstlk yapıo kapt msnini dio napıosn nette dio en son defol lan dedi :43::43::43:

kimse beni sen kadar aşağılamamştı dedm sen daha benm aşağlnmamn 10da birini görmedn ama bundan sonra göreceksn bak dior oysa ben ona hiç böle davranmıormki kızlarrr

o kadar iyi anlatmşsnki gerçektende öyle bişey blsamda ters davransam derdnde gibi neden böyle yapıo anlamıorm tmm sinirli biri ama bu yaptklrda abartı yani insann bi suu olr tmm dersn şimdide msn girmş neden halen bu msnnn açık die artstlk yapıo kapt msnini dio napıosn nette dio en son defol lan dedi :43::43::43:

Bi'insan karşısındakine onun izin verdiği ölçüde davranabilir ancak istisnalar hariç.
Şöyle ki eğer ilk defol lan dediğinde "sen ne diyosun" diye tepki versen devamı gel(e)mezdi.
Kaba tabirle senin de o an atarlanman gerekiyodu.
Mesela örnek verecek olursak benim hayatımdaki insan bana defol lan, bakarsan şerefsizsin falan dese dediğine büyük ihtimal pişman olur.
Bu durum çok uzun süredir varsa değişim biraz zor yaşı da küçük değil ki...
İlerde evlenseniz böyle mi olacak iletişiminiz?:44:
Bence artık şu duruma bi'dur demelisin.
Annen mi, baban mı nerden buluyo seninle böyle konuşma hakkını...
Sevgi bu değil zira.

Son düzenleme:
Bi'insan karşısındakine onun izin verdiği ölçüde davranabilir ancak istisnalar hariç.
Şöyle ki eğer ilk defol lan dediğinde "sen ne diyosun" diye tepki versen devamı gel(e)mezdi.
Kaba tabirle senin de o an atarlanman gerekiyodu.
Mesela örnek verecek olursak benim hayatımdaki insan bana defol lan, bakarsan şerefsizsin falan dese dediğine büyük ihtimal pişman olur.
Bu durum çok uzun süredir varsa değişim biraz zor yaşı da küçük değil ki...
İlerde evlenseniz böyle mi olacak iletişiminiz?:44:
Bence artık şu duruma bi'dur demelisin.
Annen mi, baban mı nerden buluyo seninle böyle konuşma hakkını...
Sevgi bu değil zira.
çokta cevap verdim cevp verdiğim zamnnda olay dahada kötüye gidio ben 1 desem o 2 sölüo şimdide sustum anlasın kırıldğımı die ama yok yani ... sadece bnlar da değil yani bi suçm olsada sölese yine birşy demicem ama hiç yoktn yere bnları işitiyorm ya o canımı acıtıo

Bana böyle davranacak,böyle kelimeler kullanacak aklını alırım valla :19:
Değil benle konuşmak yüzümü göremez bir daha ne münasebet.Saygısız seviyesiz başka bir şey değil sevgilin,kusura bakma arkadaşım.
Değişmez bu tipler,böylede sevgi olmaz zaten sen bi üyüce düşün taşın ilişkinizi

Bana böyle davranacak,böyle kelimeler kullanacak aklını alırım valla :19:
Değil benle konuşmak yüzümü göremez bir daha ne münasebet.Saygısız seviyesiz başka bir şey değil sevgilin,kusura bakma arkadaşım.
Değişmez bu tipler,böylede sevgi olmaz zaten sen bi üyüce düşün taşın ilişkinizi

böyle büyük şeyler olmadkça ayrlmakta istemiorm sonçta bnde belli bi yaşa geldm ve 3.senemize girdk biz ya olay sadece kötü konşmasıda değil beni kırması hiçbir problem yokkken ve şuan aramayacağımıda bilio bazen aklıma kötü kötü şeylerde gelmio değil :43:

sesli harfleri çok yutmu$un yazarken
iki satirdan sonrasini okuyamadim, ozet geçersen fikrimi soyleyebilirim canim..

çokta cevap verdim cevp verdiğim zamnnda olay dahada kötüye gidio ben 1 desem o 2 sölüo şimdide sustum anlasın kırıldğımı die ama yok yani ... sadece bnlar da değil yani bi suçm olsada sölese yine birşy demicem ama hiç yoktn yere bnları işitiyorm ya o canımı acıtıo

böyle büyük şeyler olmadkça ayrlmakta istemiorm sonçta bnde belli bi yaşa geldm ve 3.senemize girdk biz ya olay sadece kötü konşmasıda değil beni kırması hiçbir problem yokkken ve şuan aramayacağımıda bilio bazen aklıma kötü kötü şeylerde gelmio değil :43:

:53::53: Sen bunları küçük mü görüyorsun bu durumda?
Olur olmadık şeyde hakaret edebilen bir adam ilerde evlensen cidden bir hata yaptığında neler söylecek acaba?
İpleri bu kadar verirsen şekil a'da olduğu gibi ilişkide tek üzülüp, hırpalanan sen olursun.
Adam sevgilim üzülüyo diye takmazken kafasına sen "böyle şey için bitmesin" diye kendini üzüyosun.
Değecek birini göremedim ben.
Al karşına ya düzel ya da ben yokum şamar oğlanın değilim ben senin de. Ki değilsin de zaten insan sevdiğine kıyamazken "defol git"ler ne demek:19:

kızlarr sevgilim en küçük şeylerden beni üzüyor tersliyor artistlik yapıyor sürekli nedeni ne olabilir acaba en son yaşadığımız olay msnye çağırdım maç izliyormuş noldu filan dedi aslında konuşmak istyior ama naz yapıyo brnde netten oyun oynuyorum filan dedim sonra kapatalım mı msnyi dedi bende hayır filan diye biraz egolarını tatmin ettim sonra konuşmaya başladı ailesine ev alcaklardı birden bi ev bulmuş onu anlatmaya başladı bende takıldım oy oy sen benimle konşmakmı istiodun özledinmi beni diye buda tamam anlatmıyorum die artisltlik yapmaya başladı sonra da ben anlat diye ısrar ettim o yine artistilk yaptı yok anlatmıcam sen hakkını kaybettin filan diye sonra msn açık yattı ben ona bakıyorum o karşımda yatıyoo 3 4 dk sonra bulduğu evin intrnet sitesini gönderdi bende bakmıcam dedim ona karşılık bakarsan şerefszsn yok blmem ne lan yok şöle lan die ters ters konuştu sonrada ne bk yiyosan ye diye msni suratıma kapattı bu anlattığım en basit olay sürekli böle sürekli bi artistlk sürekli sölenip sölenip kapatıyor sonradanda e sen şöyle yaptında ben onu dedim e sen konşmadında kapttım iki güzel sözle gönlümü almak yerine artstlk yapıp sölenip sölenip ya teli kapatır ya msni kaptr neyapmalıym ya da neden bana böle davranıo neden beni üzüo gönlümü almk yerine neden arkadaşlar yediremiorm kendime çok üzlüyrm hep haksz yere üzüo beni hiç suçm yokken arkadşlar canım acıo şuan boğazım acıo

:53::53: Sen bunları küçük mü görüyorsun bu durumda?
Olur olmadık şeyde hakaret edebilen bir adam ilerde evlensen cidden bir hata yaptığında neler söylecek acaba?
İpleri bu kadar verirsen şekil a'da olduğu gibi ilişkide tek üzülüp, hırpalanan sen olursun.
Adam sevgilim üzülüyo diye takmazken kafasına sen "böyle şey için bitmesin" diye kendini üzüyosun.
Değecek birini göremedim ben.
Al karşına ya düzel ya da ben yokum şamar oğlanın değilim ben senin de. Ki değilsin de zaten insan sevdiğine kıyamazken "defol git"ler ne demek:19:

dünden önceki gün yine böyle bir olay yaşadık ayrılmak istediğimi söledim buna karşılık halen kendini savundu artistlik yaptı ilk an..sonra aradı bir iki güzel kelime hoooooppppp herşey süt liman yine

Back
X