- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
kızlarr sevgilim en küçük şeylerden beni üzüyor tersliyor artistlik yapıor sürekli nedeni ne olablr acaba en son yaşadğmz olay msne çağrdm maç izliomş noldu fln dedi azlnda knşmak istio ama naz yapıo bnde nettn oyn oynuorm fln dedm snra kaptlm mı msnyi dedşi bende hayr filn die biraz egolarnı tatmin ettm snra knşmaya başladı ailesine ev alcklrdı birden bi ev blmş onu anlatmaya başladı bnde takldm oy oy sen benmle konşmakmı istiodm özlednmi benm die buda tamm anlatmıom die artsltlk yapmaya başladı snra da ben anlt die ısrar ettm o yine artstlk yptı yok anlatmcam sen hakkını kaybettn filn die snra msn açık yattı ben ona bakıorm o karşmda bakıo 3 4 dk snra bulduğu evin intrnet sitesini gönderdi bnde bakmıcam dedm ona karşlk bakarsan şerefszsn yok blmem ne lan yok şöle lan die ters ters konştu snrada ne bk yiyosn ye die msni suratıma kapttı bu anlttğm en basit olay süerkli böle sürekli bi artistlk sürekli sölenip sölenip kapatıo sonradanda e sen şöle yptnda ben onu dedm e sen konşmadnda kapttm iki güzel sözle gönlümü almak yerine artstlk yapıp sölenp sölenp ya teli kptr ya msni kaptr neyapmalıym ya da neden bana böle davranıo neden beni üzüo gönlümü almk yer,ne neden arkşdlşar yediremiorm kendime çok üzlüyrm hep haksz yere üzüo beni hiç suçm yokken arkadşlar canım acıo şuan boğazım acıo