sevgilim engellı yakinda evlenıyoruz kafa dınlemelikgüzel bir şehir önerınız var mı??

anasonn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
631
238
73
Kızlar daha önce ben ve sevgilimden bahsetmiştim. Sevgilim ve ben annesinden dolayı çok sıkıntı çektik. O şehirde kalmak istemıyorum. Sizce yaşamak için kolay denız kıyısı sağlık imkanı uygun nereler var?? İzmir haricinde ben zaten oralıyım. Yorumlar için şimdıden teşekkurler.

Son düzenleme:
Kesinlikle Antalya'yi öneririm .. her bakımdan çok uygun bir şehir. Eğer yazın sıcağı rahatsız etmezse kesinlikle tavsiye ederim ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle Antalya'yi öneririm .. her bakımdan çok uygun bir şehir. Eğer yazın sıcağı rahatsız etmezse kesinlikle tavsiye ederim ..

Önerecegnız ilçe var mı ufak yeşıl bi ilçe?? Manevıyatta önemlı korkar oldum büyuk yerlerdn . Sıcak sorun değıl izmırlıyım, güneydoğuda yaşıyorum . ;-)

Önerecegnız ilçe var mı ufak yeşıl bi ilçe?? Manevıyatta önemlı korkar oldum büyuk yerlerdn . Sıcak sorun değıl izmırlıyım, güneydoğuda yaşıyorum . ;-)

öncelikle Allah ayırmasın:nazar: muğlanın çok güzel sayfiye ilçeleri var; dalaman, datça, fethiye,köyceğiz, Marmaris, milas, ben gitmedim ama gidenlerden duyuyorum. belki düşünebilirsiiz..

öncelikle Allah ayırmasın:nazar: muğlanın çok güzel sayfiye ilçeleri var; dalaman, datça, fethiye,köyceğiz, Marmaris, milas, ben gitmedim ama gidenlerden duyuyorum. belki düşünebilirsiiz..
Muğla kafamdan çıkmıyor zaten arkadaşımda bol oralı ama her yerını bılmıyorum merkezı çok pahalı dıye duymuştm. Teşekkur edrm.

Karadenizde önerisı olan ?? Sevglmın memleketıne yakın ailesınden çokta kopsun istemem. Keşke annesı bu kadar çektırmeseydı de orada yaşasaydık :-(

Kızlar daha önce ben ve sevgilimden bahsetmiştim. Sevgilim engellı ben ve o annesinden dolayı çok sıkıntı çektik. İstenmeyen gelinde olsam evlilikten vazgeçmedik o ve ben o kadar mutlu birbirını tamamlayan insanlarız ki yıldıramadı yaşatılanlar. Gelelım sorunumuza. O engellı memur sınavında derece yaptı. Şimdi terch yapacgz. Ben güneydoğuda öğretmenım. Engellı oldugu içın aılesı bırakmıyor. Ama o yüruyebılıyor artık. Ki asla övünmek içın söylemıyorum ama ben annesının ezıyetlerne rağmen ona daha iyi baktım. Aylarca yanında kaldım. 8 yılımız geçtı beraber. Yine bakarım üstelık başımda bana eziyet hakaret edn birı olmadan. Kaynanam özür dılese de durum degşmıyor bılıyorum. O şehirde kalmak istemıyorum. Sizce yaşamak için kolay denız kıyısı sağlık imkanı uygun nereler var?? İzmir haricinde ben zaten oralıyım. Yorumlar için şimdıden teşekkurler.

datca akyaka filan olabilir

Amasra hıç düşünmemıştım hemen araştıraym

Öncelikle eşinizin tedavisi devam eden bir durumu varsa çok uzaklaşmamalı iyi olabilir bu nedenle onun nerede yaşadığını söylerseniz yardımcı olanlar artar

Bir de benim fikrim ilçe değil de küçük il olsun zira ilçelerde ulaşım vs iyi de hastane sıkıntılı olabiliyor ve mali gücünüz olsa da ürünler kısıtlı olabilir tabii eşinizin engelimi bilmiyorum özel bir gereksinimi olur mu

Ayrıca başvuracağı kurumu ve fiziksel şartlarını da göz önüne alın bir de mümkünse tayin olabilecek kurum olsun çakılı kadro değil belli memnun olmaz sonra değiştirirsiniz

Her şey gönlünüzce olsun

Karadeniz deyince yaşanılası şehir olarak Ordu ve Samsun geliyor aklıma..ayrıca Ege olursa da Aydın olabilir..

İlçeler de güzel ama şöyle söyliyim büyük şehir tanımı altında en güzel yasanilacak şehir diyebilirim :) trafik sıkıntısı bi izmir istanbula göre neredeyse yok. Izmirden kuzenim gelmişti burasi bana çok fazla sessiz geldi ben alışkınim hergun gürültüyle uyanmaya dedi :) pahalı yerler de var çok ucuz yerler de. Gezilecek çok güzel yerler de var.. kafa dinlemek istiyosan hemen gidebilirsin gürültü istiyosan o da var. Yani nasıl desem tam yaşabilasi bir şehir. Yeşillik bi yerde yasamak istiyorum diyosan o bile var .. deniz manzaralı ev istiyosan o da zaten var .. kisacasi her türlü ihtiyaca uygun :) hiç olmazsa bi gelip gormenizi şiddetle tavsiye ederim

Karadenizde önerisı olan ?? Sevglmın memleketıne yakın ailesınden çokta kopsun istemem. Keşke annesı bu kadar çektırmeseydı de orada yaşasaydık :-(

Karadenız ama neresi ? Orduyu öneririm .Samsun da ona keza güzeldir.Giresun küçük pek fazla sosyallık yok.Bence bu ıkı yeri düşünün derim.

Mugla merkez pahalı.Cok guzel bır yer ama pahalı.

Ben samsun merkez derim. Eger imkaniniz varsa onceden bir gezip gormenizi tavsiye ederim. Cok guzel ve gelismis bir yer. Hicbir sıkıntı yasamazsiniz.

Edremiti deneyin derim.. sakin huzurlu kasabalari var.. hemde oldukca gelişmiş yerlerdir izmirden sonra zorlukda cekmezsiniz. Hala o eski turk filmlerinin havasi vardir buralarda :)

Merhaba. Samsunu ben de kesinlikle öneriyorum. Hem metropol tadında, hem karadeniz şehri tadında birçok beklentinizi karşılayacak temiz bir şehir. Ulaşım, iklim, doğa, turizm açısından birçok avantaja sahip. Değerlendirmenizi öneririm.

Öncelikle eşinizin tedavisi devam eden bir durumu varsa çok uzaklaşmamalı iyi olabilir bu nedenle onun nerede yaşadığını söylerseniz yardımcı olanlar artar

Bir de benim fikrim ilçe değil de küçük il olsun zira ilçelerde ulaşım vs iyi de hastane sıkıntılı olabiliyor ve mali gücünüz olsa da ürünler kısıtlı olabilir tabii eşinizin engelimi bilmiyorum özel bir gereksinimi olur mu

Ayrıca başvuracağı kurumu ve fiziksel şartlarını da göz önüne alın bir de mümkünse tayin olabilecek kurum olsun çakılı kadro değil belli memnun olmaz sonra değiştirirsiniz

Her şey gönlünüzce olsun

Haklısınız. Bunu çok düşündum sevglm kaza geçırdı kalçalarnda backlarnda protez var. Yüruyor ama çok dgl merdven falan sorun. Sivasta yaşıyor . Kadro konusunda derece yaptı bakanlıklarda geliyor ama yorucu olmayan bir iş istıyoruz. Ailesı ya burada kalın ya bızde taşınırz dıyo annesı benım yuzumdn taşınırsa daha da öfkelenr hemde ne öfke ölsem daha ıyi. Bu yuzdn karadnz olursa yakın sivasa diye düşunuyorum .

Edremiti deneyin derim.. sakin huzurlu kasabalari var.. hemde oldukca gelişmiş yerlerdir izmirden sonra zorlukda cekmezsiniz. Hala o eski turk filmlerinin havasi vardir buralarda :)

Aklımdan geçmedı degl uygun kadro varsa mutlu da olurum :-)

Samsunu hemen araştırıyorum. Uygun kadrolar varsa harıka olablr. Yüksek lisans içinde uygun bir yer diye duymuştum. ;-)

Back
X