Sevgilim Eski Kız Arkadaşına Dönüyor:((

fairtale

ver bana düşlerimi
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.059
301
333
ona çok acı çektiren aldatan hayatını karartan bir o kadarda güzel olan kıza dönüyor, 9 aylık ilişkimizde o kız yüzünden tartışmalarımız oldu peşini bırakmadı sevgilimin çok üzüldüm çokta sevdim şimdi kız kaza geçirmiş diye duydu çok korktu üzüldü konuşuyorlar kızı eklemiş faceden aramış telefonda, başta kızdım ama kaza geçirmiş deyince anlayışlı davrandım ama kız iyiymiş bişeyi yokmuş hala konuşuyolar sevgilim bana normal bişeymiş gibi davranıyor vicdani yaklaşıyorum ona diyor onunla aramızda bişey olamaz diyor, ama ben çokta haksız olduğumu düşünmüyorum derin üzüntüler içindeyim sürekli ağlamaklıyım ben bitirdim onada mutluluk diledim o kızla 9 ay boyunca unutturamamışım demek ki oysa unuttum sevmiyorum demişti şimdi keşke sevebilsem sevemiyorum diyor ama onunla hala konuşuyo kızın niyeti belli tekrar beraber olmak hem cinsellikte yaşamışlar benle hiç bişey yaşayamadı o yüzdende unutamıyor galiba :((

onu sevemiyormuş ama kopamıyor, hep beni onla kıyasladı anladımki güzellik her şey demekmiş

onu sevemiyormuş ama kopamıyor, hep beni onla kıyasladı anladımki güzellik her şey demekmiş

Ya canım bu çocuk bence ayak yapıyor sana..ne demek ya keşke sevebilsem!!! yani onu sevmek isiyor öyle mi..hem de seninle çıkarken..belli ki hala aklı onunla,seni de kaçırmak istemiyor,belli ki ayrılığı hemen kabullenmiş ,biliyorum biraz üzücü olacak ama 1 yıl olmuş neredeyse bunu dikkate almayan adam ileride de almaz..hep bu aşk üçgeninde dönüp durursunuz o kız çıkmaz aranızdan çünkü sevgilin istemiyor çıkmasını,hiç katılma sen,bırak ne hali varsa görsünler..bu çocuk sana dönecek her türlü ama affetme bence..kıymetini bil..

Bu arada güzellikle alakalı olduğunu düşünmüyorum,olsa olsa sevgilinin ayran gönüllülüğü veya seni yeterince sevmiyor olması olabilir..

İçimdekilere tercüman olmuşsun aynen hem ondan geçemiyo hem benden, kızla konuşmuştum ben başlarda peşini bırak senin yüzünden mutlu olamıyo diye kız bana yaptıklarını anlattı o beni unutamaz hesabımız bitmedi falan dedi bende sevgilime söyledim bunları, kıza çok kızdı kafamı neden karıştırıyor diye kızda bana al köpeğni git başımdan dedi sonra sakın ona söyleme dedi ama ben söyledim ve duyduğum cevap şu, demek öyle dedi oysa bana cennetim derdi sen bana cennetsin bu dünyada derdi vay be dedi.. ne zaman öyle derdi dedim koynumdayken yanımdayken falan deyince ben koptum zaten ayrılmıyoda ayrılınca öyle bir duygu sömürüsü yapıyorki kendimi suçlu hissettiriyo, ama çok haklısın bu aşk üçgeni hep sürecek :(

sizler kaç yaşındasınız bilmiyorum hanımlar :D ancak tecrübelerin de bu konuda cok önemli oldğunu düşünüyorum yani büyük birilerine danışırım sıkıntı yaşadığımda sen arkadaşım cok üzüldüm cidden :/ bende yaşamıştım buna benzer birşey herseyi unuttum bi kenara koydum aşkımı ızdırabımı sadece kendime saygım olduğu için cıkardım o kişiyi hayatımdan ve hiç pişman olmadım erkekler bizim gibi değiller cok farklılar ama bnm en büyük pişmanlığım aklında ve kalbinde baskası varken onu hayatıma almış olmam ... buda cahilliğimdendi şimdi kalbim boş beynim boş sabırla atlattım o dönemi eminimki her yağmurun ardından cıkan gök kuşağı benim için cıkıcak :) bayanlar daha cok alttan alıyor sindiriyo sabrediyo bizim mükafatımız olacaktır Allah Görüyor sıkma canını Hakkında hayırlısı olsun am a bi erkek duygularından bile emin değilse ona güvenemezsin kendini yiyip bitirme derim

İçimdekilere tercüman olmuşsun aynen hem ondan geçemiyo hem benden, kızla konuşmuştum ben başlarda peşini bırak senin yüzünden mutlu olamıyo diye kız bana yaptıklarını anlattı o beni unutamaz hesabımız bitmedi falan dedi bende sevgilime söyledim bunları, kıza çok kızdı kafamı neden karıştırıyor diye kızda bana al köpeğni git başımdan dedi sonra sakın ona söyleme dedi ama ben söyledim ve duyduğum cevap şu, demek öyle dedi oysa bana cennetim derdi sen bana cennetsin bu dünyada derdi vay be dedi.. ne zaman öyle derdi dedim koynumdayken yanımdayken falan deyince ben koptum zaten ayrılmıyoda ayrılınca öyle bir duygu sömürüsü yapıyorki kendimi suçlu hissettiriyo, ama çok haklısın bu aşk üçgeni hep sürecek :(

Sana döner ama ondan da geçemez..keşke kararlı davransaydı eminim ona daha çok bağlanırdın..ama lütfen tatlı sözlerine,ağlayan gözlerine kanma...onun söylediği lafları bile unutmamış,bu kadar ayrıntı vermesi unutmadığını gösteriyor sana söylemesi doğru değildi...

öyle şeyler duydumki ondan her seferinde içim cız ede ede, yinede sevdim bırakamadım evlenmek istiyodu benimle, başka bi kızla aldatsa bu kadar üzülmez unuturdum ama korktuğum şeyin başıma gelmesi elimi kolumu bağladı kurtulmak istiyorum ama yapamıyorum başka erkekleri gözüm görmüyor bile:(

Son düzenleme:
Bence şu an başka biri düşünmemen normal hem de erken zaten,bu ilişki çok yormuş ve yıpratmış kendine biraz zaman tanımalısın..ama o taraftan gelecek bütün seslere kapatman lazım kendini,iletişimi kesmen lazım,emin ol en çok zararlı çıkan sen olursun canım çünkü masum taraf sensin..ömür boyu acı çekmendense şimdi bitmesi iyidir :34::34:

ona çok acı çektiren aldatan hayatını karartan bir o kadarda güzel olan kıza dönüyor, 9 aylık ilişkimizde o kız yüzünden tartışmalarımız oldu peşini bırakmadı sevgilimin çok üzüldüm çokta sevdim şimdi kız kaza geçirmiş diye duydu çok korktu üzüldü konuşuyorlar kızı eklemiş faceden aramış telefonda, başta kızdım ama kaza geçirmiş deyince anlayışlı davrandım ama kız iyiymiş bişeyi yokmuş hala konuşuyolar sevgilim bana normal bişeymiş gibi davranıyor vicdani yaklaşıyorum ona diyor onunla aramızda bişey olamaz diyor, ama ben çokta haksız olduğumu düşünmüyorum derin üzüntüler içindeyim sürekli ağlamaklıyım ben bitirdim onada mutluluk diledim o kızla 9 ay boyunca unutturamamışım demek ki oysa unuttum sevmiyorum demişti şimdi keşke sevebilsem sevemiyorum diyor ama onunla hala konuşuyo kızın niyeti belli tekrar beraber olmak hem cinsellikte yaşamışlar benle hiç bişey yaşayamadı o yüzdende unutamıyor galiba :((

olan sana olmuss üzüldümmm .....ınsallah o da hakettıgını yasar siz haketmemıssınızz dürüst davranmamaıs ne yazıkkı...allah yardımcınız olsun..ınsallahhh bı an once toparlanırsınız

kendimi tutup iletişimi kesmem lazım aklım hep onlarda kendimi kandırılmış küçümsenmiş hissediyorum onun için taliplerimi geri çevirdim bu yaptığını affetmicem ben ona bağlı kaldım ama o kız hala başkalarıyla sözlenip ayrıldığı halde görüştüğü erkekler olduğu halde ona dayanamayıp yine konuşuyo, ben mutlu bir yuva kurup ikisinide karaktersizlikleriyle baş başa bırakmak istiyorum

Bence biran once kendini toparla ya o kizla gorusmesine Engel ol ya da arkana bakmadan git artik ya o ya Ben demek zorundasin yoksa cok daha uzulursun

Şu an ilişkiniz tam bitmemiş gibi o nedenle sana dönmek isteyecek bu halinle kabul etme ihtimalin yüksek canım,seviyosun çünkü..ama unutmaki bu bir günlük bir şey değil,o kızın kolay kolay peşinizi bırakcağını sanmıyorum ve her seferinde erkek arkadaşının aklı karışacak..bu da zaten yeterince sevmedğini gösterir..ömür boyu üzüleceğine şimdi üzül..eminim toparlanacaksın..

Desteğiniz için çok teşekkür ederim zor bir süreç beni bekliyor ama bunu yapmam lazım her seferinde aynı şeyler olacak, ondan her darbe yediğinde bana sığınacak şunu anladımki acı çektiren her zaman yaranıyo

kendimi tutup iletişimi kesmem lazım aklım hep onlarda kendimi kandırılmış küçümsenmiş hissediyorum onun için taliplerimi geri çevirdim bu yaptığını affetmicem ben ona bağlı kaldım ama o kız hala başkalarıyla sözlenip ayrıldığı halde görüştüğü erkekler olduğu halde ona dayanamayıp yine konuşuyo, ben mutlu bir yuva kurup ikisinide karaktersizlikleriyle baş başa bırakmak istiyorum

aynenn sen yoluna bakkk cok cok da mutlu olacagın bırısı elbette cıkacaktırr zaman ver kendınee.....ve sevin ki bu sımdıden cıktı ya evlendıgınde böle bısey olsaydıı zararın neresınden donersen kardırr...evlı olupta bunu yasayanlarda cokkk ve emınımmm 9 ay pesını bırakmadıysa evlendıgınızdede aynısı olacaktırr ....o yuzdennn hıccc hayatını mahvetmeee bunlarla...o pısman olup dönse bılee...ben basaracagını dusunuyorum cunku herseyın farkındasınn köru körune baglanıp kabul etmemıssınn..bundan sonrası hayatına keyfıne bakmakk ne hallerı varsa görsunlerrr ne olacakları bellı gecmıste ne oldularsaa öle olacaklar kafana takmaa iki karaktersız bırbırını bulmuss ..sen kendını onlarla kırletmee senı hakedecekk ınsanlara sans ver :)

inşallah başarabilirim zaman zor geçecek ağlayan gözlerim güler inşallah yaşımda ufak değilki 29, destekleriniz çok iyi geliyor ve kafamdakiler netleşiyor hala benmi yanlış anlıyorum diyip duruyordum acı ama gerçekleri kabullenmem lazım

Sanırım erkek arkadşının çok fazla ilişkisi olmamış ve safça biraz gibi lütfen yanlış algılama. Bu sebep ile her defasında acabalar var kafasında açıkcası onurlu olup kendi yolunu çizmen en sağlıklı karar şöyle düşün belki de Allah seni o insandan korudu şimdiden belli oldu. O kızın ise sığınacağı tek kapı erkek arkadaşın olduğu için her boşta kaldığında yada kendini sığınıracak bir yer aradığında erkek arkadaşına gelecektir bariz belli ki senin ile konuşma üslübü da hiç hoş değil onunda karakteri az çok oluşuyor kafamda aynı yaştayız aramızda bir yaş var hiç üzme dert etme kendine farklı olgulara odaklan uğraşlar bul kendine her kışın baharı var nelere ağladım zamanında yada ağlıyoruz şimdi o halimize gülüyoruz. Zaman işle herşeyin üstesinden gelirsin.

inşallah başarabilirim zaman zor geçecek ağlayan gözlerim güler inşallah yaşımda ufak değilki 29, destekleriniz çok iyi geliyor ve kafamdakiler netleşiyor hala benmi yanlış anlıyorum diyip duruyordum acı ama gerçekleri kabullenmem lazım

vala canım hangımızz degmeyen ınsanların ardından aglamadık kiii ..ama ne olduu öyle mı kaldıı kalmadıı...kendımızee hayatımıza yönverdık mecburennnn...sen böyle bır ınsanla nasıl bır gelecek dusunebılırsın kı nereye kadarrr....suannn acını yaşa ama bı yerde bitmesı gerekk normal hayatına dönmenn gerekkk....suna emın ol allahhhh güzellıklerı yasatmadan önce ınsana kötuluklerı yasatıyor kı degerını bılelım...bu gunlerde gececek...yavar yaaa kendıı ömrümüzden çalıyoruzz onlara ne oluo kiii bi an önce kendınegell..bol bol dısarı cık arkadaslarınla olmasa bılee kuaföre gıtalısverıse gıt...makyaj yappp spaya gitt hayata bı kere gelıyoruzz yaa onuda baskaları yuzunden zehır etmeye degmezzz degmez degmıyorrrrrr.....zaman ınsana ne ögretıyor bılıo musun en onemlısı saglıgın sonra aılennn gerısı fasa fisooo...

Back
X