sevgilim eskisi gibi değil sebebi ne olabilir ?

emineozturk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
271
14
38
Karabük
merhaba kızlar,
erkek arkadaşımla farklı şehirlerde yaşıyoruz be çok sık görüşemiyoruz.son iki haftadır tavırlarında bi değişiklik var. aşkım bile demiyo. mesajlara geç ve kısa cevplar yazıyo. günde en az iki saat telefonda konuşurken dakikalar azaldı azaldı dün 5 dk konuştuk. neden böyle davranıyosun dediğimde işim var sorunlarım var anlayışlı ol diye sinirleniyor. başka biri yok biliyorum ama tavırlarına da anlam veremiyorum. eskisi gibi olmak istiyorum lütfen yardım edin napıyımm

merhaba kızlar,
erkek arkadaşımla farklı şehirlerde yaşıyoruz be çok sık görüşemiyoruz.son iki haftadır tavırlarında bi değişiklik var. aşkım bile demiyo. mesajlara geç ve kısa cevplar yazıyo. günde en az iki saat telefonda konuşurken dakikalar azaldı azaldı dün 5 dk konuştuk. neden böyle davranıyosun dediğimde işim var sorunlarım var anlayışlı ol diye sinirleniyor. başka biri yok biliyorum ama tavırlarına da anlam veremiyorum. eskisi gibi olmak istiyorum lütfen yardım edin napıyımm

canım biz 4 senedir yanyanayken okul nedeniyle bu seneyi ayrı şehirlerde geçirdik nişanlımla. dönem dönem bize de böyle oldu, boş bırakma derim ben ne olursa olsun. ama noldu niye böylesin diye de üsteleme, o ararsa açma sen biraz sonra ara, mesajlarına geç cevap ver, arkadaşlarımla buluşcam falan de yani kaçan kovalanır anlayacağın

canım biz 4 senedir yanyanayken okul nedeniyle bu seneyi ayrı şehirlerde geçirdik nişanlımla. dönem dönem bize de böyle oldu, boş bırakma derim ben ne olursa olsun. ama noldu niye böylesin diye de üsteleme, o ararsa açma sen biraz sonra ara, mesajlarına geç cevap ver, arkadaşlarımla buluşcam falan de yani kaçan kovalanır anlayacağın
çok teşekkürler dediklerinizi yapıcam

Böyle şeyler olduğunda genelde benim de aklıma başka biri olduğu geliyor. Bir dönem bizimde başımıza gelmişti ama geçti kendiliğinden. Üzerine çok gidersen daha kötü olur kendi haline bırak. :)

Başka birinin olmayışından bu kadar emin olma derim...
Canını sıkmak istemem ama, ben sinemada ağlayan kız arkadaşının gözyaşlarını silip, yarınki gün terkeden erkek gördüm, kaldı ki farklı sehirlerdesiniz..
İyi ihtimal ise, canı sıkkındir bir sorunu vardır seninle ilgilenemiyordur.
Kısacası, zaman herşeye ağzının payini verecek..

Başka birinin olmayışından bu kadar emin olma derim...
Canını sıkmak istemem ama, ben sinemada ağlayan kız arkadaşının gözyaşlarını silip, yarınki gün terkeden erkek gördüm, kaldı ki farklı sehirlerdesiniz..
İyi ihtimal ise, canı sıkkındir bir sorunu vardır seninle ilgilenemiyordur.
Kısacası, zaman herşeye ağzının payini verecek..
ya tanıyorum başkası olsa bırakır ona gider kandırmaz beni

sevgilini senden iyi kimse tanıyamaz . bence başkası yoktur iyi düşün iyi olsun erkekler bizim kadar konuşmayı pek sevmiyorlar . ama birisi olsa hemen terkederdi düşünceside yanlış bence

Belirtiler başkası var gibi. Olmadığından nasil emin oldunuz? Sorunlarını sizinle niye paylaşmıyor ki?

Başka biri yoktur ama olma aşamasındadır. Sizi tamamen bırakıp elleri bomboş kalsın istemiyordur belki de. Gozunuzu kapayıp güvenmeyin şu erkeklere ben inanıyorum yapmaz demeyin gozunuzu seveyim..

Back
X