Burcu ne erkek arkadaşının ? Sanırım ilişkiniz mayıs ortaları ya da sonlarında başlamış. Astrolojik olarak çok sağlam dönem değil o zaman başlayan ilişkiler için.
boga burcu
bugun bişi farkettim akşam 5 e kadar aramadı aramadım sonra msj attm aşkım ii misin die hiç trip atmadım çok ii msjlaştım azcık sora eskisi gibi mjüsait oldugu ilk an beni aradı esk,isi gişbi yaptı sora şarjı bitti şirket hattndn aradı hbr verdi en son bugun görüştük üstelik ben demedim o dedi ki kaçta çıkıon sora gçrüşebilcz die süpeeerr dedi msj attı.görüştük hiç akşama kadar nie aramadın ilglenmedin demedim.çok yoruldn dimi cnm fln dedim. :) bugun ayrıldktn sora eve giderken aradı yarn haberleşemeyecegimiz halde bana nolursa olsn ulaşcm sana yarn dedi.ben de kasm aşkım kendini müsait olursn görüşürüz olmazsan zorlama istirahatine bak dedim.çok hoşuna gitti. :) bir de bugun bi olay oldu çopk duygulandım
ben dün poğaça yaptım bugun ona da götürdm sardım sarmaladım çantama koydum o da çantamda kaldı akşama kadar.neyse akşam ona verdim bi tane yedi.sora yemedi.düşünüyorum içimden begenmedi mi acaba die.hiç bişi demedi.sonra aradan 5-6 dk gecti kırılmayım die mi üzülmeyim die mi bilmiorum bi tane daha aldı.ş
üphelendim.bi tadına bakıım dedim.diyetteym tadına hiç bakmadım evde dedim.bi baktım resmen kokmus poğaça