Sevgilim eve çağırdı

Sevgilimle uzak şehirlerdeyiz o gelemez okulu var bulusamiyoruz beni evine çağırıyor 1 2 günlüğüne birsey yapmicagina söz verdi . Ayri odalarda yatcaz sizce gitmelimiyim?Sen gel diyorum sinavlarim var diyor
Sınavları varsa senin orda ne işin varmış? Gez desen gezilmez. Oda doldurulur yolu bulunur onun. Erkek evi dolar taşar sınav ortamı çünkü. Dene gelemem de. Laf yapıyorsa pek güvenilmez zaten.

Sınavları varsa senin orda ne işin varmış? Gez desen gezilmez. Oda doldurulur yolu bulunur onun. Erkek evi dolar taşar sınav ortamı çünkü. Dene gelemem de. Laf yapıyorsa pek güvenilmez zaten.
Yalnız yaşıyor ona güveniyorumda tam değil korkum var

Siz sevgili değilmisiniz zaten ayrı odalar filan bişey olmayacak filan.
Kendinize aynı şehirde sevgili bulun en azından bahanesi olmaz.

Ev dolar mi onlardan başka bir sinek girse içeri adımı degistiririm sinav bahane zaten. Caliscak adam eve kiz cagirir mi 😃 niyet çok açık

He bu arada oraya gitmene asla laf etmem. Normal, gidebilirsin ama sonuçlarını göze almalisin.

Öğrenci ortamı arkadaslar yapmayın etmeyin. Çocuk cagırmıs etmis cok meraklı olsa zaten sevgili olmaz biriyle takılır baskalarıyla ya kimse hint kumaşı değil. Güvenmiyorsan bize soruyorsan neden sevgili oldun ki? İnsanların sevgili olma süreçlerini cok merak ediyorum
Yalnız yaşıyor guveniyorumda tam değil sizinde fikrinizi almak istedim. Uzak olduğumuz için birbirimizi yakından tanıyamadık oda diyorki benim evime gel bende diyorum ilk sen gel benim yanıma sinavlarim var diyor sanırım ben gidicem

Yalnız yaşıyor guveniyorumda tam değil sizinde fikrinizi almak istedim. Uzak olduğumuz için birbirimizi yakından tanıyamadık oda diyorki benim evime gel bende diyorum ilk sen gel benim yanıma sinavlarim var diyor sanırım ben gidicem
He bir de ilk görüşme olacak. Sana dokunmasını etmesini boşver de belki delinin teki belki organ mafyasi nasil guvenebilirsin yahu:KK14:

Tam guvenemiyorum birşey olursa polis cagir diyo 😀
Bir sey olursa polis cagir mi?
Yahu nasil iliski bu o kadar mi guvensiz kendinden sen o kadar mi guvensizsin.
Siz nasil sevgilisin yapma gözünü seveyim.
Adam bana gram guven vermedi. Ama sende bi değişik geldin. Bu kadar guvenmedigin birine gidilir mi hic canini yolda mi buldun

Back
X