Sevgilim eve nasıl girsin?

Sevgilim eve nasıl girsin? :)

• Girmesin.

OY: 50 48,1%
  • Elini kolunu sallayarak girsin,sakınan göze çöp batar.

OY: 28 26,9%
  • Ay bilemedim şimdi.

OY: 5 4,8%
  • Anketör kılığında girsin.

OY: 3 2,9%
  • Kadın kılığında girmeli en doğrusu bence.

OY: 9 8,7%
  • Kargocu kılığında girsin.

OY: 9 8,7%

• Ankete Katılan
    104

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kızlar Merhaba,

Benim derdim çok basit aslında genel bir dert olmasına rağmen,bugün benim için daha da büyüdü bu sorun.
Amcamlarla müstakil bir binada oturuyoruz. Biz amcamlar ve kiracımız var. Sorun şu ki ben doğduğumdan beri aynı yerde oturuyorum. Komşuların hepsi bizi tanıyor. Bizde onları. Eve giren çıkan kim varsa biliyoruz.
Yarın annemler erkenden bir tanıdığımızı ziyarete gidecekler. Bende fırsattan istifade erkek arkadaşımı bize çağırdım.
Ama biri görürse ne yapacağımı,ne gibi bir bahane bulacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ? Aileme kesinlikle laf gelmesini istemiyorum. Eve ne kılıkta soksam sevgilimi :1: Varmı böyle tecrübeleri olan :)

Kızlar Merhaba,

Benim derdim çok basit aslında genel bir dert olmasına rağmen,bugün benim için daha da büyüdü bu sorun.
Amcamlarla müstakil bir binada oturuyoruz. Biz amcamlar ve kiracımız var. Sorun şu ki ben doğduğumdan beri aynı yerde oturuyorum. Komşuların hepsi bizi tanıyor. Bizde onları. Eve giren çıkan kim varsa biliyoruz.
Yarın annemler erkenden bir tanıdığımızı ziyarete gidecekler. Bende fırsattan istifade erkek arkadaşımı bize çağırdım.
Ama biri görürse ne yapacağımı,ne gibi bir bahane bulacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz ? Aileme kesinlikle laf gelmesini istemiyorum. Eve ne kılıkta soksam sevgilimi :1: Varmı böyle tecrübeleri olan :)

yanii kac yasinda oldugunu cokk merak ettim
vallahi 31 yasindayim aklima gelmez eve cagirmak..
kiss tum bina birbirini taniyo
olmadi cevrde takozlicak bu durumu
nasil kalkicaksin altindan..atesle oynuyorsun..
ama abla yok ben hallederim diyosan ver eline bi damcana tasisin sizin eve....
:27::27::27::27::27::27::27::27::27:

yani arkadaşım sen de cok buyuk bir işe kalkışmışsın.. hem aile evinize hem de herkesin seni tanıdıgı bir ortam.. bence hiç kalkışma böyle bir şeye.. dışarda buluşun en iyisi..

yanii kac yasinda oldugunu cokk merak ettim
vallahi 31 yasindayim aklima gelmez eve cagirmak..
kiss tum bina birbirini taniyo
olmadi cevrde takozlicak bu durumu
nasil kalkicaksin altindan..atesle oynuyorsun..
ama abla yok ben hallederim diyosan ver eline bi damcana tasisin sizin eve....
:27::27::27::27::27::27::27::27::27:

Haha yok artık :) 20 yaşındayım :) Tek artım şu durumda kiracıların olması onlara gelmiş olabilme ihtimalii :)

yani arkadaşım sen de cok buyuk bir işe kalkışmışsın.. hem aile evinize hem de herkesin seni tanıdıgı bir ortam.. bence hiç kalkışma böyle bir şeye.. dışarda buluşun en iyisi..

Evet ama şöyle bi durum var. Ben annemlerle gitmek istemedim. Ama bu yüzden değildi. Bu sefer babamda dedi ki madem bizimle gelmiyorsun dışarı da çıkma :/

Haha yok artık :) 20 yaşındayım :) Tek artım şu durumda kiracıların olması onlara gelmiş olabilme ihtimalii :)

kizz olmaz isleri karistircan..
hem napican evde cik disari disarda bulusss...
ne isin var evde..
olduya pat diye tanidiklardan biri gelse eve
yok alamam erkek arkadasim mi var dicen....

kizz olmaz isleri karistircan..
hem napican evde cik disari disarda bulusss...
ne isin var evde..
olduya pat diye tanidiklardan biri gelse eve
yok alamam erkek arkadasim mi var dicen....

Açmicam kapıyı evde yokuz :) Dediğim gibi dışarı çıkamam üste yazdım. Ayrıca annemlerin başına da kardeşimi diktim. Gelirken giderken haber vericek.. :)

valla canım sen bilirsin ama ben olsam hayatta böyle bir şey yapmazdım.. bırak erkek arkadaşı nişanlım bile olsa ailem evde yokken aile evimize almazdım yani.. sorun bir arada olmanız değil, kendi evn olsa kimsenn seni tanımadığı vs filan tamam.. ama aileme laf getirmek istemiyorum demişsin, o zaman hiç kalkışma bence..

valla canım sen bilirsin ama ben olsam hayatta böyle bir şey yapmazdım.. bırak erkek arkadaşı nişanlım bile olsa ailem evde yokken aile evimize almazdım yani.. sorun bir arada olmanız değil, kendi evn olsa kimsenn seni tanımadığı vs filan tamam.. ama aileme laf getirmek istemiyorum demişsin, o zaman hiç kalkışma bence..

:44: Bilemiyorum ki... Bakalım vazgeçmem heralde de bakalım işte duruma göre ne olucak nasıl olucak bilmiyorum şimdi. Kimse yokken apartmanda,sokakta bi şekilde sokarım eve. Zaten çıkarken sorun olmaz gelmiş bikere giderken kimse bişey demez :)

başlıkla konu uyumuna bayıldım.
konunu okuyuncada kahkaha patlattım :9:

ben bunu 16 17 yaşlarında yapmıştım.
ozman cahil cesareti derler ondan vardı bende .
cokta işime yaradı da şimdi bnde 20 yşndayım buna cesaret edecek yürek kalmadı bende
sadece ahh gençlk ahh diyebiliyorum :1:

eviniz nasıl bir yerde?
yani böyle işlek bir cadde mi?
daha sakin bir mühit mi?

apartman ne kadar tanıdık olsa da, kalabalık merkezi bir yerde oturduktan sonra binaya giren çıkan elbet olabilir.. yanlış numara olabilir...
hem dediğim gibi bina nasıl bir yerde ki... çok mu ıssız da giren çıkan bu kadar dikkat çekecek..?

siz iş çevireceğiniz için telaş ve korku içindesiniz... kimsenin ruhu duymaz :1:

posta kutularından broşür toplasın gelip sizin binadakilere koysun.. hatta olmadı kapıların koluna falan sıkıştırıyorlar ya öyle bir şey yapıyor gibi girebilir..
:44: biraz düşüneceğim bu konuyu..

başlıkla konu uyumuna bayıldım.
konunu okuyuncada kahkaha patlattım :9:

ben bunu 16 17 yaşlarında yapmıştım.
ozman cahil cesareti derler ondan vardı bende .
cokta işime yaradı da şimdi bnde 20 yşndayım buna cesaret edecek yürek kalmadı bende
sadece ahh gençlk ahh diyebiliyorum :1:

Ya biz sevgilimle 20 gün ayrı kaldık. Daha önce kaç kere çağırdım gelmemişti. Özlemiş midir nedir :) Hiç itiraz etmedi. Benimde işime geliyor rahat rahat konuşmak,sarılmak. Çekinirim ben öyle dışarda bunları yaşamaya. Bendekide o cesaretten :52:

eviniz nasıl bir yerde?
yani böyle işlek bir cadde mi?
daha sakin bir mühit mi?

apartman ne kadar tanıdık olsa da, kalabalık merkezi bir yerde oturduktan sonra binaya giren çıkan elbet olabilir.. yanlış numara olabilir...
hem dediğim gibi bina nasıl bir yerde ki... çok mu ıssız da giren çıkan bu kadar dikkat çekecek..?

siz iş çevireceğiniz için telaş ve korku içindesiniz... kimsenin ruhu duymaz :1:

posta kutularından broşür toplasın gelip sizin binadakilere koysun.. hatta olmadı kapıların koluna falan sıkıştırıyorlar ya öyle bir şey yapıyor gibi girebilir..
:44: biraz düşüneceğim bu konuyu..

Wuu çok mantıklıymış broşür. Hayır evimiz sokak arasında ama,tek derdim amcamlardan birinin özellikle yenge(!)'min camdan kapıdan bakıyor olması :) :) Bir de komşular tabi ki sonuçta arabamız kapının önünde olmayacak bize yabancı bir çocuk girecek... :) Nasıl olucak hiç bilmiyorum :)

Postacı kılığıyla kargo falan getirsin , bişeyler dağıtsın. :9:
Dur dur Adile Naşit'in filmi aklıma geldi. Elektrik arızadan falan geldi dersen eve alman da dikkat çekmezzz :ssz: :9:

Son düzenleme:
Aslında çok riskli bşy cnm mesela peruk takabilir sevgilin gözlük filan bayan kılığında yani:))

Postacı kılığıyla kargo falan getirsin :9: Hatta elektrik arızadan falan geldi dersen eve alman da dikkat çekmezzz :ssz: :9:

Dedikoducu mahalle halkı bunu duyarsa hemen evlerinin elektriği kesilir hemen çocukçağız bide onunla uğraşır :9: Ayağımıza gelen fırsatı kaçırmayalım mantığı. Ama kargo mantıklı olabilir yakalanırsak :)

Back
X