Sevgilim eve nasıl girsin?

Sevgilim eve nasıl girsin? :)

• Girmesin.

OY: 50 48,1%
  • Elini kolunu sallayarak girsin,sakınan göze çöp batar.

OY: 28 26,9%
  • Ay bilemedim şimdi.

OY: 5 4,8%
  • Anketör kılığında girsin.

OY: 3 2,9%
  • Kadın kılığında girmeli en doğrusu bence.

OY: 9 8,7%
  • Kargocu kılığında girsin.

OY: 9 8,7%

• Ankete Katılan
    104
Aşkın gözü kördür ama komşuların değil :) Alışkanlık haline gelmesin nasıl olsa bir şey olmadı diye dikkat et. Büyük cesaret tebrik ediyorum.

çok merak ettim bu kadar riski göze almaya değecek ne yaşıyorsunuz evde
hadi sevgilinin evi olsa neyse dicem

Birlikte yemek yapıoruz , film izlıoruz daha çok konusabılıorz gülüoruz eglenıoruz hatta dans bıle edıoruz

temizlik bıle yapıoruz :))). Bunları paylaşmak çok guzel seyler bence ozel unutlmucak seyler :)

Biz eskiden erkek arkadaşımızın evine zor giderdik devir değişti artık tam tersi.

tatlım ne gereği var böyle atraksiyonlara hadi yas on on bes olsa tamam al sok o zaman cocuk gözüylede bakılırsın pek te bişey olmaz. ama gel gelelim yas 20 ve libidonun en yüksek cağındasın dolayısıyla cevreden her zaman bir soru işareti ile bakılır sana :) hele birde amcanlarla aynı binadaymıssın . tamam bende eve aldım ama erkek arkadasım değil nişanlımdı yasımda 20 değil 22 iydi. ama emin ol iki yılı bırak bir yıl bile insanın olgunlasmasında cok etkili. cok değişiyorsun. üstelik dediğim gibi erkek arkadasım değil nişanlımı almıstım. ayrıca annemlereede demiştim. gayet rahattım anlayacağın.

daha ne kadar süredir berabersiniz. cok aceleci davranmıyormusun iki üc aylık bir ilişkiyse eğer. şöyle bekle biraz iş ciddiyete binsin bi. hemen ipleri eline verme cocuğun. hem unutmaki erkek milleti yapmadığı birseyi bile yaptım diye göstermeye bayılırlar. camur at izi kalsın hesebı. o yüzden cok iyi ölç biç tart. hadi içeri aldın birde dısarı cıkarması var bunuda unutma :)))

not : emin ol o eve girdikten sonra arkadasın beklentilerini yüksek tutacaktır.

ayyyyy :)) Benim de eski günlerim geldi aklıma :) Yani eski dediğim 1.5 sene önce felan :)

Annem evde yokken gelmişti birkaç kere. Bende kardeşime güvenerek yapmıştım tabi. Gelirken haber vermişti :) Bizimde üst katta babannemler alt katta kiracılar var.

Bide sevgilimin dükkanı evimizin karşısındaydı. Tüm mahalle de bizi biliyordu. Girip çıktığını görmek dedikoduların alasını yaratırdı :1:

Şimdi Evliyiz zaten :16: Ama atraksiyonlu günler iyiydi ya :ssz:

Bu arada Kocacım şimdi diyor ki beni yine eve atsana :1::1::1:

Back
X