Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tatlım ne gereği var böyle atraksiyonlara hadi yas on on bes olsa tamam al sok o zaman cocuk gözüylede bakılırsın pek te bişey olmaz. ama gel gelelim yas 20 ve libidonun en yüksek cağındasın dolayısıyla cevreden her zaman bir soru işareti ile bakılır sana :) hele birde amcanlarla aynı binadaymıssın . tamam bende eve aldım ama erkek arkadasım değil nişanlımdı yasımda 20 değil 22 iydi. ama emin ol iki yılı bırak bir yıl bile insanın olgunlasmasında cok etkili. cok değişiyorsun. üstelik dediğim gibi erkek arkadasım değil nişanlımı almıstım. ayrıca annemlereede demiştim. gayet rahattım anlayacağın.
daha ne kadar süredir berabersiniz. cok aceleci davranmıyormusun iki üc aylık bir ilişkiyse eğer. şöyle bekle biraz iş ciddiyete binsin bi. hemen ipleri eline verme cocuğun. hem unutmaki erkek milleti yapmadığı birseyi bile yaptım diye göstermeye bayılırlar. camur at izi kalsın hesebı. o yüzden cok iyi ölç biç tart. hadi içeri aldın birde dısarı cıkarması var bunuda unutma :)))
not : emin ol o eve girdikten sonra arkadasın beklentilerini yüksek tutacaktır.
ayyyyy :)) Benim de eski günlerim geldi aklıma :) Yani eski dediğim 1.5 sene önce felan :)
Annem evde yokken gelmişti birkaç kere. Bende kardeşime güvenerek yapmıştım tabi. Gelirken haber vermişti :) Bizimde üst katta babannemler alt katta kiracılar var.
Bide sevgilimin dükkanı evimizin karşısındaydı. Tüm mahalle de bizi biliyordu. Girip çıktığını görmek dedikoduların alasını yaratırdı
Şimdi Evliyiz zaten Ama atraksiyonlu günler iyiydi ya
Bu arada Kocacım şimdi diyor ki beni yine eve atsana