Sevgilim fotoğraf istiyor

zehra231

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
441
107
123
Ankara
Merhabalar
Ben 19 yaşında bir kızım. Sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum. Hayatımda ilk defa erkek arkadaşım oldu. Kendimce mutluydum. Güzel bir enerji yakaladığımızı düşünüyordum. Taki 1 ay öncesine kadar. Belki abarttım. Belki de yanlış yaptım bilmiyorum. Bunu öğrenmek istiyorum.
Sevgilim benden özel fotoğraf atmamı istedi. Ben de kabul etmedim. Ancak bir aydır demediği kalmadı.
Biz arkadaş değil sevgiliymişiz. Ben hala çocukmuşum. Onun ihtiyaçlarını karşılamak zorundaymışım. Nasıl olsa evlenecekmişiz. Burada çok sinirlendim. Ben benimle evlensin diye onunla birlikte değilim. Çok saygısızca konuştuğunu düşündüm. Ve onun aslında hayal ettiğim insan olmadığının farkına vardım. Ve ayrıldım.
Şimdi bana durduk yere ilişkimizi bitirdiğimi söylüyor. Ama dönmeyi düşünmüyorum. Sizce haksız mıyım?

Merhabalar
Ben 19 yaşında bir kızım. Sizlerden bir konuda fikir almak istiyorum. Hayatımda ilk defa erkek arkadaşım oldu. Kendimce mutluydum. Güzel bir enerji yakaladığımızı düşünüyordum. Taki 1 ay öncesine kadar. Belki abarttım. Belki de yanlış yaptım bilmiyorum. Bunu öğrenmek istiyorum.
Sevgilim benden özel fotoğraf atmamı istedi. Ben de kabul etmedim. Ancak bir aydır demediği kalmadı.
Biz arkadaş değil sevgiliymişiz. Ben hala çocukmuşum. Onun ihtiyaçlarını karşılamak zorundaymışım. Nasıl olsa evlenecekmişiz. Burada çok sinirlendim. Ben benimle evlensin diye onunla birlikte değilim. Çok saygısızca konuştuğunu düşündüm. Ve onun aslında hayal ettiğim insan olmadığının farkına vardım. Ve ayrıldım.
Şimdi bana durduk yere ilişkimizi bitirdiğimi söylüyor. Ama dönmeyi düşünmüyorum. Sizce haksız mıyım?
tehlikeli sularda geziyorsun haberin olsun..yapacağın ilk iş tekmeyi salla gitsin..her yerden engelle sana ulaşamasın..yoksa ilerde bu sefer pişmanlık konuları açarsın

Ne evlenmeden sevişmeye ne sevgiliye güvenip fotoğraf atmaya karşıyım, fakat tavrı çok rahatsız edici. Sanki gerçekten sizi sevmiyor, aşkından arzulamıyor da sizle beraber diye ihtiyaçlarını sizle karşılamak istiyor gibi bir tavır. Ayrıca ne münasebet ihtiyaç karşılamak? O da sizinkini karşılasın madem. İyi ki ayrılmışsınız bence.

Onun ihtiyaçlarını karşılamak zorundaymışım. Nasıl olsa evlenecekmişiz.

Zorunda olmak mı? Münasebetsiz. Bir de şu "nasılsa evlenicez" kafasıyla yapılan şeyler çok yanlış zaten, aklınıza girebileceğini düşünerek konuşmuş. Kendini büyüdüm sanıyor belli ki fakat alakası yok.
Ayrılmakla doğru karar vermişsiniz.

Derdinin ne olduğu belli..ihtiyaç karşılamak iste kendisi söylemiş zaten ama salak olduğu için senin bunu yapmaya zorunlu olduğunu sanmış.Neyseki sen akıllı ve kendine güvenen bir genç kız olduğun için bu kelime oyunlarına kanmamış tekmeyi basmışsın aferin kız sana..sakin vazgeçeyim deme sakın.

Haklısın defolsun gitsin. Seni istemediğin bir şeye zorlayamaz. Rahatsız etmeye devam ederse şikayetçi olacağını söyle, hatta gerekirse ol.

Kocan olursa kocana bile atma ne alakaymış ya bir de laflara bak. İhriyacını karşılıcakmış oldu anam babamda beni senin ihtiyacın karşılansın diye doğurdu.
Hey Allahım ya gece gece sinirlerim zıpladı. Boşu boşuna bitmedi sen adam olmadığın için bitti de engeli bas. Çok da geçmiş olsun akıllıca davranmışsın.

Tabiki yerden göğe kadar haklısınız terk etmekte. Böyle aşkınızı ispatlama adı altında sizi razı edecek sapıkça isteklere boyun eğmeye. Ayrıca çok istiyorsa açsın+18 seyretsin beyimiz.Hayatınız boyunca böyle sizi kandırabileceğini zanneden,uyanık geçinen terbiyesizlerle karşılaşacaksınız bol bol. Canınızın istemediği bir şeyinyapmak zorunda değilsiniz. Evli bile olsanız istemedğiniz birşeyi yapma zorunluluğunuz yok. Ayrıca aşkınızdan ölseniz bile kimseye abuk sabuk fotoğraf atmamanızı öneririm. İleride pişman olabilirsiniz.

Ne evlenmeden sevişmeye ne sevgiliye güvenip fotoğraf atmaya karşıyım, fakat tavrı çok rahatsız edici. Sanki gerçekten sizi sevmiyor, aşkından arzulamıyor da sizle beraber diye ihtiyaçlarını sizle karşılamak istiyor gibi bir tavır. Ayrıca ne münasebet ihtiyaç karşılamak? O da sizinkini karşılasın madem. İyi ki ayrılmışsınız bence.
Ne evlenmeden sevişmeye ne sevgiliye güvenip fotoğraf atmaya karşıyım, fakat tavrı çok rahatsız edici :KK9:

19 yaşındasın ve sevdiğin adamı arzulayabilirsin kendini evleninceye saklıyor olabilirsin ya da böyle tabuların yoktur bu tamamen sana kalmış.Sen ona karşı bir çekim hissetmiyorsan zaten bence ayrılmakla iyi yapmışsın.

Back
X