sevgilim gedi.. onun yanında iken herşey çok güzel ama ya eve gelince..

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
2 gün önce bir konu açmıştım kızlar erkek arkadaşım bana süpriz yaptı ve geldi 1 2 hafta kadar burda sonra gidip mart ayında gelecek neyse biliyorsunuz benim duyglarıma birşey olmuştu ona karşı hissizlik sıkılganlık adı batsın hepsinin. neyse görüştük ettik herşey o kadar güzelki ki kızlar doya doya sarıldım ona kokladım çok güzeldi nasıl özlemişim neyse sonra eve geldim felan ama benm bu duygular yine beni yoklamaya başladı kızlar :( neden böyle oluyor ben bilmiyorum kızlar mutluluğumu bozuyorlar ya mutluluğumu neden eve gelince böyle oluyorum ben mesaj atarken yada neden bunun bir çözümü varmıdır sizce

acaba kendini çok şartlamış olabilir misin?
günlerdir aynı sorunu düşünmekten,yoku var ettin bence...

bilmiyorum odanın camını mı açsan da oda da ki o atmosfer kaybolsa..
ya da nedir acaba sizi biran evvel baş göz mü etmek lazım :44:

biraz düşünme bunları..

bence eve geliyorsun yapacak bir şey bulamıyor ve eskiyi ısıtıp ısıtıp önüne getiriyorsun.
lütfen güzel şeylere odaklan artık.

yanındayken mutlu olduğun adamı eve gelince neden sevemiyorum olsun..
hayır gerçekten evde mi sorun var, çok ciddiyim camı pencereyi aç bir hava alsın içerisi derken..

bu iyi bir şey bence.ben de senin gibi olsaydım keşke.24 saat sevgililerini düşünen,gözü telefonda olan,kafasında kurdukça kuran ve böyle yaptıkça ona daha çok bağlanan biri olacağına yanında mutluluğunu aşkı yaşa eve gelince de unut çok daha iyi..elindeki nimettir kıymetini bil.haa bu arada böyleleri daha çok sevilir.:34:

acaba kendini çok şartlamış olabilir misin?
günlerdir aynı sorunu düşünmekten,yoku var ettin bence...

bilmiyorum odanın camını mı açsan da oda da ki o atmosfer kaybolsa..
ya da nedir acaba sizi biran evvel baş göz mü etmek lazım :44:

biraz düşünme bunları..

bence eve geliyorsun yapacak bir şey bulamıyor ve eskiyi ısıtıp ısıtıp önüne getiriyorsun.
lütfen güzel şeylere odaklan artık.

yanındayken mutlu olduğun adamı eve gelince neden sevemiyorum olsun..
hayır gerçekten evde mi sorun var, çok ciddiyim camı pencereyi aç bir hava alsın içerisi derken..
canım gercekten bende bilmiyorum inanki. yanında iken o kadar mutluyum ki galiba o istemediğim duygular bende takıntı haline geldi ve benim bu takıntılı halimi yenmez lazım nasıl yapsam nasıl etsem çok acı cekiyorum gercekten içim acıyo.. yüreğim acıyor bana biraz yardımcı olabilirmisin

bu iyi bir şey bence.ben de senin gibi olsaydım keşke.24 saat sevgililerini düşünen,gözü telefonda olan,kafasında kurdukça kuran ve böyle yaptıkça ona daha çok bağlanan biri olacağına yanında mutluluğunu aşkı yaşa eve gelince de unut çok daha iyi..elindeki nimettir kıymetini bil.haa bu arada böyleleri daha çok sevilir.:34:

bu benim için çok kötü birşey ama canım eve geldim mi birşey ler oluyor bana bende anlamıyorum galiba bu durumu takıntı haline getirmişim :50:

canım gercekten bende bilmiyorum inanki. yanında iken o kadar mutluyum ki galiba o istemediğim duygular bende takıntı haline geldi ve benim bu takıntılı halimi yenmez lazım nasıl yapsam nasıl etsem çok acı cekiyorum gercekten içim acıyo.. yüreğim acıyor bana biraz yardımcı olabilirmisin

arkadaşım evet inan sana yardımcı olmak istiyorum ama senin ortada sevgilinle bir problemin yok..
kavga küslük yok...
sevgilin sana sürekli sürprizler yapıyor, seni hoş tutuyor..

sense durduk yere evham yapıyorsun. problem sensin ve yakın zamanda sevgilin bunu fark edip seninle olan ilişkisini gözden geçirecek...

düşünme artık geçmişi... biraz güzel hayaller kur.
biraz rahatla..
foruma gelip ne yapacağını değil, mesela bugün geldi her şey çok güzeldi, sevdiğim adama sarılmak harika bir duygu :16: şeklinde paylaşımlarda bulun..

sürekli bunalım takılıyorsun.
Allahım başka dert vermesin yahu !

hastalık hastası derler ya, öyle oldun.. ne bileyim sürekli derdim olsun, üzgün olayım istiyorsun.

bi dur ve nefes al. ne güzel sevgiline kavuş muşsun bundan daha iyi ne olabilir.

sürekli insan mutsuzum derse mutsuz olur, unutma bunu..
güzel şeyleri paylaş ki çoğalsın.. etraftan güzel enerji alabil.
sen sürekli gelip burada ağlarsan herkes aynı tepkiyi verir..
az biraz mutlu ol bak nasıl düzelecek her şey...

gel istediğin zaman özelden yaz dedikodu yap, sevgilimle çok mutluyum diye anlat biraz da...
hep kötüyüm demekten bir vazgeç...
bir sık dişini...
ayy daral geldi ne olur kusura bakma ama seni her konu açışta görüyor ve üzülüyorum..
yapma bunu kendine... biraz güzel anılarından bahset ve aslında ortada bir şey olmadığını gör..

arkadasım sevmıyorsan ayrıl sevıyorsan dewam et .. sana karsı bır hatası mı oldu da boyle hıssedıyorsun yada psikolojık bazı sorunların mı var?

Konuyu okurken sevgilim mi yazıyor dedim? kendisi bihafta önce okuduğu yerden gelip süpriz yaptı, iyi hoş görüştük ettik. Daha sonra 2 gün görüşemedik ve soğuktu rahatsız olup sordum neyin var diye. Bekliyormuş sanki zaman istedi benden şuan ayrıyız anlam veremedim ama sende onu gördüm.

Zamanında seninle aynı şeyleri yaşadım. Her gün görüşemiyorduk biz de, hafta da bir ve ya iki haftada bir gibi. Görüştüğümüzde mutlu oluyordum, onunla olmak huzur veriyordu. Sonra eve gelince beynimde sorgulama başlıyordu bir süre sonra. Seviyor muyum, sevmiyor muyum diye ve bir ağırlık oluyordu üstümde. Sürekli zihnimde sanki biri konuşuyor, aklımı bulandırıyor gibi oluyordu. Huzur vermiyordu bir şeyler. Ayrılayım diyordum, onu da yapamıyordum. Ayrıldığımızı hayal ediyordum, kötü oluyordum. .Ne oldu, hayatı ona da kendime de zindan ettim ve bitti. Bu çok düşünmekten oluyor, yanlış yapmaktan korkmak belki. Olur mu olmaz mı, olur mu olmaz mı. Sürekli böyle yaşanmaz. Anı yaşamak varken ilerisini düşünüp her şeyi mahvediyoruz. Kendini rahat bırak, düşünceler beynine üşüştüğünde farklı şeylere odaklan. Sevmiyorsan ayrıl demek basit, ama ben seni anladığımı düşünüyorum ki insan böyle bir durumda duygularının ayrımına varamıyor. Bir ses seviyorum derken, bir ses şüpheyle bırakıyor seni.

buna kısaca özlem diyebiliriz ne kdr görüşsekte yetmiyor yanımızda olmasını istiyoruz sevdiğimizin bir gün yetmiyor işte beyinde buna karşılık böyle davranıyor bence sinirleniyoruz aklımıza düşünceler geliyor brzcık daha sabır kızlar:)

kendimi gördüm ben burda:) bende aynı senin gibiyim ama toparlamaya çalışıyorum fazla uzatmıyorum kafamdakileri. arkadaşında dediği gibi hep yanımızda olmalarını istiyoruz olmadıkları içinde kızıyoruz onlara. benimde yapmaya çalıştığım gibi oluruna bırak;)

Back
X