canım gercekten bende bilmiyorum inanki. yanında iken o kadar mutluyum ki galiba o istemediğim duygular bende takıntı haline geldi ve benim bu takıntılı halimi yenmez lazım nasıl yapsam nasıl etsem çok acı cekiyorum gercekten içim acıyo.. yüreğim acıyor bana biraz yardımcı olabilirmisin
arkadaşım evet inan sana yardımcı olmak istiyorum ama senin ortada sevgilinle bir problemin yok..
kavga küslük yok...
sevgilin sana sürekli sürprizler yapıyor, seni hoş tutuyor..
sense durduk yere evham yapıyorsun. problem sensin ve yakın zamanda sevgilin bunu fark edip seninle olan ilişkisini gözden geçirecek...
düşünme artık geçmişi... biraz güzel hayaller kur.
biraz rahatla..
foruma gelip ne yapacağını değil, mesela bugün geldi her şey çok güzeldi, sevdiğim adama sarılmak harika bir duygu

şeklinde paylaşımlarda bulun..
sürekli bunalım takılıyorsun.
Allahım başka dert vermesin yahu !
hastalık hastası derler ya, öyle oldun.. ne bileyim sürekli derdim olsun, üzgün olayım istiyorsun.
bi dur ve nefes al. ne güzel sevgiline kavuş muşsun bundan daha iyi ne olabilir.
sürekli insan mutsuzum derse mutsuz olur, unutma bunu..
güzel şeyleri paylaş ki çoğalsın.. etraftan güzel enerji alabil.
sen sürekli gelip burada ağlarsan herkes aynı tepkiyi verir..
az biraz mutlu ol bak nasıl düzelecek her şey...
gel istediğin zaman özelden yaz dedikodu yap, sevgilimle çok mutluyum diye anlat biraz da...
hep kötüyüm demekten bir vazgeç...
bir sık dişini...
ayy daral geldi ne olur kusura bakma ama seni her konu açışta görüyor ve üzülüyorum..
yapma bunu kendine... biraz güzel anılarından bahset ve aslında ortada bir şey olmadığını gör..