Sevgilim geri dönmek istiyor samimi mi karar veremiyorum

llena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
34
0
86
İstanbul
Merhaba ben daha önce yazmıştım. Sevgilim bana kendisini dünyanın en iyi en sadık erkği gibi gösterirken megerse facebookunda eski sevgilisiyle yazışmıştı. Ben de tesadüf sonucu bu yazışmayı bir hafta sonra face inde gömüştüm. Benimle arasının kötü oldugunu sölemiş ve düzelmezsede yapacak bir şey yok demişti kıza. (daha önce yazdgıım msjdan okuyabilrsinz) Sonra da mail değiş tokuşu yapmıştı. Ben de kendisinden ayrılmıştm.Sonra çok ağladıaffet diye mailler attı mesajlar attı, benim de kafam çok karıştı arkadaş olayım dedim yaptıgı şey bir türlü aklımdan gitmedi.Ayrıldıktan sonra 3 kere yüzyüze görüştüm onunla ve her seferinde gece uyuyamadım. Kendimi çok kötü hissettim. Pişman oldum. Bana son kez buluşalım dedi. Ben dil kursuna gideceğm 9 aylığına. Duymuş gideceğimi gitmeden görüşelim dedi. son kez diyerek gittim buluşmaya. Ve bana bir yüzük almış onu verdi. Ben alamam desem de zorla çantama attı. Bana geri verme çöpe at almıycaksan gibi bir sürü laf ve yüzük çantamda kaldı.şu anda çok pişmanım keşke gitmeseydim diyorum. Döndüğümde adresini araştırıp postayla yollıycam geri diye düşündüm. Benim asıl merak ettiğim beni aldatmaya teşebbüs etti ve şimdi deli gibi pişman evlenmek istiyor. Amacı ne samimi? Anlayamıyorum cidden ne düünüyor kafasında apmaya çalışıyor? Yorum yaparsanız çok sevinirm.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.

evlenmeyemi çalışıyo:))allahım aldatan tüm erkekler aynı şeyi yapıyo sanırım:))sakın inanma güya seninle ciddi olduğunu ispatlamak için laf olsun diye diyo aynı şey benimde başımdan geçti.evlenelim dedi yüzük almaya götürdü sınu fosssss......biran önce bitir

Benimde başımdan buna benzer bi olay geçti canım sakın inanma güvenme ve affetme.Hiç bişey eskisi gibi olmuyor.

üste çıkmaya çalışıyo kendi çapında gösteri yapıyo affetmeyin asla yüzde vermeyin iletişimi kesin

9 aylığına başkaa bi ülkeye gideceksiniz galiba

arkanıza bakmayın derim

Empati kurdumda Ben olsam asla asla ve asla affetmem..
Eğer senle mutlu olsaydı , sen ona yetseydin bir başkasına gerek duymazdı.
Heleki " Eski sevgili" si.. Ben olsam arkama bakmadan giderdim .. Onu çk sevmeme ragmen 2 yıldır beraberiz ama
Emin ol arkama bakmazdım.. Sürekli şüpheyle yaşıcaksın ,maillerini kontlol ediceksin , facesine bakıcaksın, telefonunu kurcalıcaksın
Bugun acaba kızla konustumu die... Bugun konusmasa 4-5 ay sonra konuşur. Kavga ettiginiz bi zamanda gider onla konuşur boşversene
Hep aynı muhabbet Eski ama eskimeyen eski sevgililer..

Zhebani yorumlarını çok seviyorum.

Ve ona katılıyorum. 9 aylığına gidecekmişsin, arkana bile bakma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…