Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgilim gerizekalı aptal aptal konuşuyosun dedi:( ne yapsam sizce
arkadaşlar farklı bir topic e konu açmıştım.erkek arkadaşım istemeye geldi biz onlara gittik sonrada ablam evine çağırdı yemeğe bizimkini zar zor ikna ettim çekiniyomuşta ne gerek varmışta.sonra o akşam dayımda geleceğini söyledi bende bi göreyim dedi dayım zaten genç bizim yaşlarımızda okumuş çok kültürlü biridir.bizimkine söyledim kıyametleri kopardı dayın niye geliyo o gelirse ben gelmem çekinirim utanırım huyum böyle işine geliyosa falan dedi.akşm 8 de gidicektik bunu akşm altıda söylüyor.dedim ayıp olur okadar hazırlık yaptılar 3 kişilerdi 4 kişi oldu bi kişi içinden gerimi çevircez, babam duyarsa tepki verir senin için kötü düşünür hatrım için gel dedim.GERİZEKALI APTAL APTAL KONUŞMA HEMEN YANIMA GEL YÜZ YÜZE KONUŞALIM diye msj atmış.o akşm geldi ama morelim çok bozuk ayrılmayı bile düşünüyorum.şimdiden böyle hakaret ederse sonumuz ne olur biilmiyorum.sizce çokmu büyütüyorum.Şimdi özür diliyo ama bir daha yapmam demiyor öfkelenirsem istem dışı çıkabilir diyor:umursamaz:kafamçokkarıştı
canım kırıcı konuşmuş
hani şaka olarak bile sölememiş sanırım anladığım kadarı ile
sanırım söz vermeyeyim yaparsam sözümü bozmamış olurum diye düşünüyodur
bılmıyorum canım ıstersen onu buna benzer birşeyde dene bi ne olacağını görme şansın olur
ama senide kırmış belli
biraz yüz verme istersen
uzak dur yaptıgı hatanın farkına varmasını sagla terbiyesizlik etmis sonucta senin ailenle tanısmak zorunda sende oyle utanıyorum ben der ama gelmiycem demesi falan olmaz aynı seyi ona sen yapsan o ne yapardı acaba.. aslında yapmak lasım anlar belki
bana çok ters bir durum.hemen ayrılırdım.ailem herşeyden önemli.ama çok seviyorsam bunun dışında huyları iyiyse biraz uzak dururdum.burnu sürtülünce barışırdım.eger bir daha yaparsa kesin olarak ayrılırdım.
bence de evlenicek olgunlukta değil canım ya ne bu böyle çocuk gibi utanırım fln..
yani ailelerle tanışması gerektiğinin farkında değil mi
ilerde utanırım diye düğün de yapmaz artık
ayrıca pek affedilcek gibi değil ben böyle hakaretleri kaldıramam
ki bi ilişkide bu hadde gelmemeli hiç bişey ne kadar sinirlensen de saygı kalmalı
sözlü söylese yine bi anlık sinirle ağzından çıkmış diyebilirdim ama msj atmış bi de
yani gayet içinden gelerek yazmış bi kinle
bence bi daha düşün bu adamla evlenmekle
bencil ve saygısız biri olduğunu düşünüyorum
bence de evlenicek olgunlukta değil canım ya ne bu böyle çocuk gibi utanırım fln..
yani ailelerle tanışması gerektiğinin farkında değil mi
ilerde utanırım diye düğün de yapmaz artık
ayrıca pek affedilcek gibi değil ben böyle hakaretleri kaldıramam
ki bi ilişkide bu hadde gelmemeli hiç bişey ne kadar sinirlensen de saygı kalmalı
sözlü söylese yine bi anlık sinirle ağzından çıkmış diyebilirdim ama msj atmış bi de
yani gayet içinden gelerek yazmış bi kinle
bence bi daha düşün bu adamla evlenmekle
bencil ve saygısız biri olduğunu düşünüyorum
bence de daha yeterli olgunlukta değil. ha bazılarıın da bu lafları olgun olmasa da hep varoluyor. karakter de bu olabilir. eğer karakterdense zannetmiyorum ki değişsin.
garip geldi öyle utanırım falan demesi. ablamın nişanlısı bize akrabalardan birileri gelse hemen ablama gelebilir miyim, görüp tanışalım bir der. gayet mülayim sessiz sakin hepsiyle tanışır . ve tüm sülalenin dilinde eniştemiz nazar değmesin herkes çok seviyor
inş sizin de böyle olur. anlık bi gelip geçen olgun olmadığından ağzından kaçan bi laftır. ama şunu da unutmamalı, nişan söz devrelerin de böyle ağızdan kaçan laflar da gerçek karakteri eleverebiliyor yerimseniben
gerizekalıyı aptalı gösteririm ona.. babasının kızınamı bağırıyor?? sözlüm yada nişanlım olması bunları demesini gerektirmiyor kimki o?? haddini yerini bilsin.. ayrıca sende onlarda herhangi bi yemek yada bi davet olduğunda birkereye mahus 2 saat kala gelemiceğini söyleki YAPTIĞI EŞŞEKLİĞİN FARKINA VARSIN TABİ İDRAAK EDEBİLCEK OLGUNLUKTAYSA...
canım bence iyi düşün
en başta o kadar hazırlanılmış haberli yere gitmemek son derece kaba bir davranış
hemde son dakika
ayrıca kusura bakma ama saygısızcada
üstüne hakaretde var
bilmiyorum tüm sinyalleri vermiş bana göre
tekrar söylüyorum iyi düşün
ay ne var bunda yamirmirmirmir evlenseniz herşey canım cicimmi olucak yani-tatlicadiarzu-illaki can sıkıcı olaylar olucak..her dakka pof pof yapamazki kimse..ayrıca abartılıcak bişey görmedim ben fazla kuruntu yapmışsın hee yaptığı hoş değil,tasvip etmiyorum,hepimizin ters zamanları oluyo,kimse sütten çıkmış ak kaşık değil
Buna karar verecek olan sensin...
Bazısı birbirine hakaret edilmesinden hiç hoşlanmaz (ben mesela) kimi hiç umursamaz kendisi de öyle cevap verir.
yerimseniben
Dayından çekinmesi de acayipmiş, sonunda evlenecekse elbette ki ailenle kaynaşacak konuşup tanışacak.
Bu kadar yabanilik fazla...
ohaoldumsmile