Sevgilim gönül almayı bilmiyor

flootwy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2025
3
4
1
21
Kızlar bende her kız gibi trip atıp, naz yapıp gönlümün alınmasını bekliyorum ama o ya trip attığımı anlamıyor ya gönlümü anlamıyor bu konudan çok sıkıldım sizce ne yapmalıyım ? Bir yıldır beraberiz kaç kece dedim şöyle yap böyle yap anlamıyor bazen tribi boşuna uzattığımı söylüyor. Normal olacak gönlümü almayınca kıçılıp uzatıyorum. Genel erkekler mi sıkıntılı yoksa benimki mi?????

Keşke önce yazmayı öğrenseydim...

Beklentin buysa adam değişmez. Ayrılacaksin.

Erkekler biraz düzler hatta baya baya düzler bizi üzen, kıran şeyler onlar için ''aaa buna mı kırıldın?'' oluyor

Mesela ne oluyor trip atıyorsun fakat o umursamıyor?

Fazla naz aşık usandırır durmadan triplenmeyinde yeri geldiğinde yaptığınızı da anlamıyorsa uğraşası yoktur.

Çok Trip buna maruz kalan için etkisiz yani etkilemez iBendede şöyle bir fikir var Çok Trip atanin gönlü alınmaz belki trip sevmiyor ben hiç sevmem mesela soğurum belki karakteri öyledir .Banada direkt soylenmeyince ima uzatma gibi şeylere gıcık olurum ve yapmam anlamadigim için değil gıcık olduğum için belki bu kafadadir .Yani siz çok trip atiyorsunuz demiyorum trip olayının uzun vadede etkisi böyle bence birçok kişi için trip atılan için karşıdaki insan için

Açıkçası pasif agresif tavırları (trip atmak, küsmek) ben de sevmem. Açıkça kırıldım deseniz farklı olmaz mı?

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Bi yerde duymuştum çok hoşuma gitmişti

Valla işi ne mecbur alacak gönlünü sana yapmadığını başkasına yapar görürsün boşuna vakit kaybetmebinsan sevdiğine böyle davranmaz

Gönül almayı bilmeyen erkekle olmuyor bence. Siz anlamasını istiyorsunuz o hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Ben direkt söylüyordum kırıldım diye.

O sıkıntılı değil bence

+1 ketçap mayonez de ister misin?
Yani bir şeylere kizabiliriz, gönlümüzün alınmasını isteyebiliriz ama neyi nasıl yapacağını söyleyerek ya da her an trip atacak gibi durarak olmaz bu işler.

Gönül almayı bilmesi lazım elbette.
Ama sizde çok fazla trip atıp bezdirmeyin adamı canından yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…