Kardeşim de epilepsi hastası yani halk dilinde sara..merhaba bir çok kez size nışanlımla olan şeylerı danıştım yardımcı oldunuz.teşekkur ederim öncelıkle.şimdi nişanlandık 2 ay sonra evleneceğiz benim sorum:nişanlım sara hastası haftada 1 2 nöbet geçiriyor,size sorum ona nasıl davranmalıyım.yanı bu hastalıktan psikolojik olarak etkilenıyorlar mı,bi oyle bı boyle oluyorlarmı bu hastalığın adını ile duymadım daha once bilenler dikkat edeceğim noktaları söylermisiniz,ona temkinlı yaklaşmam gerek,cok gel gitli biri bi günü bi gününe uymmuyor beni de üzüyor normal mı boyle olması teşekkurler
İalç kullanmıyor mu? Kuzenim sara hastası ama ilaç kullandığı sürece çok nadir atak geçiriyor. Haftada 1-2 atak çok fazla, beyin için çok büyük zararı var diye biliyorum atakların.merhaba bir çok kez size nışanlımla olan şeylerı danıştım yardımcı oldunuz.teşekkur ederim öncelıkle.şimdi nişanlandık 2 ay sonra evleneceğiz benim sorum:nişanlım sara hastası haftada 1 2 nöbet geçiriyor,size sorum ona nasıl davranmalıyım.yanı bu hastalıktan psikolojik olarak etkilenıyorlar mı,bi oyle bı boyle oluyorlarmı bu hastalığın adını ile duymadım daha once bilenler dikkat edeceğim noktaları söylermisiniz,ona temkinlı yaklaşmam gerek,cok gel gitli biri bi günü bi gününe uymmuyor beni de üzüyor normal mı boyle olması teşekkurler
Bana da normal değilmiş gibi geldi, çok fazla. Hatta kardeşim 2 3 aydır olmuyor sükürler olsun. Dediğiniz gibi ya ilaçİlaç kullanmasına rağmen haftada 1-2 nöbet geçirmesi pek normal değil.
Çok büyük ihtimalle ilaç dozu yetersiz geliyor, nöroloji uzmanına muayene olup ilaç kan düzeyine baktırması yararlı olur.
Benım kuzenım sara hastası.. Sureklı uyuyor ılaclarn etkısıyle cok da kılo Aldı.. Sureklı bayılma nobetlerı gecırdıgı ıcın kafasını falan vuruyordu düştüğünde Allahtan sımdı geçirmiyor..benım de tavsıyem nöbet anlarında nasıl müdahale etmenız gerektıgını öğrenın..merhaba bir çok kez size nışanlımla olan şeylerı danıştım yardımcı oldunuz.teşekkur ederim öncelıkle.şimdi nişanlandık 2 ay sonra evleneceğiz benim sorum:nişanlım sara hastası haftada 1 2 nöbet geçiriyor,size sorum ona nasıl davranmalıyım.yanı bu hastalıktan psikolojik olarak etkilenıyorlar mı,bi oyle bı boyle oluyorlarmı bu hastalığın adını ile duymadım daha once bilenler dikkat edeceğim noktaları söylermisiniz,ona temkinlı yaklaşmam gerek,cok gel gitli biri bi günü bi gününe uymmuyor beni de üzüyor normal mı boyle olması teşekkurler
Üzüntüden stresden uzak durması lazım bide karanlığın ve bazı şeylerinde tetiklediğini duymuştum araştırın bencemerhaba bir çok kez size nışanlımla olan şeylerı danıştım yardımcı oldunuz.teşekkur ederim öncelıkle.şimdi nişanlandık 2 ay sonra evleneceğiz benim sorum:nişanlım sara hastası haftada 1 2 nöbet geçiriyor,size sorum ona nasıl davranmalıyım.yanı bu hastalıktan psikolojik olarak etkilenıyorlar mı,bi oyle bı boyle oluyorlarmı bu hastalığın adını ile duymadım daha once bilenler dikkat edeceğim noktaları söylermisiniz,ona temkinlı yaklaşmam gerek,cok gel gitli biri bi günü bi gününe uymmuyor beni de üzüyor normal mı boyle olması teşekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?