Sevgilim istemediğim kişilerle görüştü :(

Ya niye kizli ortamlara gondermiyorsun anlamadim ki? Madem rahatsiz oluyorsun ne bilim sende onlarla git kizlari tani gor hem kendini gostermis olursun.
Yok eve hapset istersen sen okuldan gelene kadar kimseyi gormez olur mu? Aynisini sana yapiyor mu bu cocuk?
Seviyorsan eger bezdirme cocugu kacacak delik arayacak nerdeyse. Naz' la yapmaz da Ayseyle yapar engelleyemezsin tatlim bunu. Rahat birak.. Yaparsa da degmezmis der gidersin..
Boylesi cok sagliksiz geldi bana...

ayyyy bu daha 16 yaşında tam blueee.cnm hormonlar bu evrede sağlıklı düşünmene engel olabilir kafana göre takıl kıskan bağar kavga et hepsi normal ama sakın kendine yada karşındakine zarar vercek bi harekette bulunma daha çook yılların var bu günlerini gülerek hatırlarsın ilerki yıllarda.erkek arkadaşından geçtim bence kendini çok üzüyosun.bu arada bence sende ortamlarına gir belkide sevgilinin erkek arkadaşı bu kızlardan birinden hoşlanıyo ve sevgilinle beraber gidip ayarlamay falan çalışıolardır ay bu yaşlarda ne çetrefillidir bu ilişkiler canım yaa başka hiç sıkıntısı yoktur bunun şimdi yatar kalkar nazı düşünür sevgilisini düşünür.bu arada bu yaşlar bidaha geri gelmiyo tadını güzel çıkar küçük bebiş

ayyyy bu daha 16 yaşında tam blueee.cnm hormonlar bu evrede sağlıklı düşünmene engel olabilir kafana göre takıl kıskan bağar kavga et hepsi normal ama sakın kendine yada karşındakine zarar vercek bi harekette bulunma daha çook yılların var bu günlerini gülerek hatırlarsın ilerki yıllarda.erkek arkadaşından geçtim bence kendini çok üzüyosun.bu arada bence sende ortamlarına gir belkide sevgilinin erkek arkadaşı bu kızlardan birinden hoşlanıyo ve sevgilinle beraber gidip ayarlamay falan çalışıolardır ay bu yaşlarda ne çetrefillidir bu ilişkiler canım yaa başka hiç sıkıntısı yoktur bunun şimdi yatar kalkar nazı düşünür sevgilisini düşünür.bu arada bu yaşlar bidaha geri gelmiyo tadını güzel çıkar küçük bebiş

bu yazdığınız gerçekten çok şeker geldi :D çok teşekkür ederim siz beni çok iyi anladınız, haklısınız çok hemde. artık umursamıyorum ama karar aldım , bi erkek için kendimi yıpratamam hemde bu yaşta... :)

Back
X