Sevgilim kardesi tarafindan aptal yerine konuyor

Hahaha aynen ben erkek arkadasimin parasini yiyorum cunku orda ben demisimki sevgilime hep parayi ben odetiyorum sevgilim hepimizin hesabini oduyor demisim dimi? Bu nasil bisey ya burdan bunu cikardiniz ya dicek biseyim yok yani pes
Cnm konuyu söyle acsaydin ozaman;sevgilimin kardeşi bizi aptal yerine koyuyor hesabı hep biz oduyoruz.bütün konuşmalarınizdan parasini yediğiniz çıkıyor. Utandiniz herhalde. Kardeş onlar siz kimsiniz?

Iki kardes arasindaki mevzuya bir sey demeyecegim ama israrla hesabi erkek arkadasiniza kitledigini soylemissiniz. Size degil. Erkek arkadasiniza. Bu durumda sizde hesabi kitlemis oluyorsunuz.

Cnm konuyu söyle acsaydin ozaman;sevgilimin kardeşi bizi enayi yerine koyuyor hesabı hep biz oduyoruz.bütün konuşmalarınizdan parasini yediğiniz çıkıyor. Utandiniz herhalde. Kardeş onlar siz kimsiniz?
Peki madem ben iki kardesin arasina giremiyorum o zaman siz nasil bana para yiyici kiz muamelesi yapiyorsunuz esas siz kimsiniz?

Peki madem ben iki kardesin arasina giremiyorum o zaman siz nasil bana para yiyici kiz muamelesi yapiyorsunuz esas siz kimsiniz?
Halka açık alanda tanımadığınız insanların yorumlarını istiyorsunuz.bende bir kk üyesiyim seni tanımıyorum ve yorum yapıyorum. Çünkü boyle dusunuyorum.madem beğenmedin yorumumu sorma buraya!eleştiriye açık değilsen yazma.konunun tamamında durmadan herseyi hep sevgilinin odedigini yazmissin.çok net.bidaha oku.yiyorsun demekki cnm.

Cnm konuyu söyle acsaydin ozaman;sevgilimin kardeşi bizi aptal yerine koyuyor hesabı hep biz oduyoruz.bütün konuşmalarınizdan parasini yediğiniz çıkıyor. Utandiniz herhalde. Kardeş onlar siz kimsiniz?

Sizinle ayni fikirdeyim. Ben soyleyeyim dis kapinin dis mandali.

Halka açık alanda tanımadığınız insanların yorumlarını istiyorsunuz.bende bir kk üyesiyim seni tanımıyorum ve yorum yapıyorum. Çünkü boyle dusunuyorum.madem beğenmedin yorumumu sorma buraya!eleştiriye açık değilsen yazma.konunun tamamında durmadan herseyi hep sevgilinin odedigini yazmissin.çok net.bidaha oku.yiyorsun demekki cnm.
Mantik ve saygi cercevesinde yorum istedim elestirilere tabiki acigim ama bu sacma sapalak ithamlara acik degilim kusura bakmayin bu kadar genis mezhepli degilim. Size daha fazla bu konuyla ilgili cevap veremiycem,o sekilde dusunmek sizin kendi kisisel fikriniz,ama bundan sonra insanlara yorum yapacaksaniz sacma sapan ithamlarda bulunmak yerine konuyla ilgili yardimci olmak adina bir yorum yapin bence madem bu kadar iyi niyetlisiniz.

Mantik ve saygi cercevesinde yorum istedim elestirilere tabiki acigim ama bu sacma sapalak ithamlara acik degilim kusura bakmayin bu kadar genis mezhepli degilim. Size daha fazla bu konuyla ilgili cevap veremiycem,o sekilde dusunmek sizin kendi kisisel fikriniz,ama bundan sonra insanlara yorum yapacaksaniz sacma sapan ithamlarda bulunmak yerine konuyla ilgili yardimci olmak adina bir yorum yapin bence madem bu kadar iyi niyetlisiniz.
Valla ozaman çözümü kolaydı. Madem sizde hesap oduyorsunuz para yemiyorsunuz,ozaman kardeşinin yanında aa canım hep sen ödeme birazda ben odeyim yada boluselim deseniz, kardeşide utanirdi.öderdi.sanmıyorum size hesabini bıraksın adam.He birakiyorsada abisi de size borclanmasin diye onun payını oder konu kapanırdi.ama siz böyle demiyorsunuz. Sizden para çıkmadığı apaçık ortada.

Back
X