Sevgilim kendini geliştirememiş

selen004

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
3
0
36
Ankara
selamlar arkadaşlar.bayadır takip ediorum forumu ama yeni üye oldum.benim erkek arkadaşmla ilgili bi sorum olcaktı.26 yaşında işsiz.malum türkiyedeki durum bu.üni mezunu tabikide mutlaka bi yere gircek çabalıoda.ama kişisel olarak galiba çok geliştirememiş kendini.beni çok sewio,değer werio.ama ben çok sosyal biriyim.o deli dolu diil.daha monoton bi hayat sewio galiba.mesela giyim konusunda bile alışveriş yapmayı fln sewmiomuş.ben de çok güzel giyinmesini istiorum.ama bunu ona diemiorum.acaba kendi parasını kazanmadığı için mi bukdr rahat dawranamıo.ailesinin durumu da pek ii diil.sizce deişirmi kndi parasını kazanırsa.ben mi büyüttüm acaba bu sorunu :((( :25:

selam:71:
erkek arkadaşınız bu sene mi mezun oldu?
memurluk sınavlarına falan girdi mi?
sadece üniversite bitirmeyle iş olmuyor biliyorsunuz
kendisini geliştirmesi lazım tabiki.
bir de ne okudu?
kusura bakmayın çok soru sordum:17:

kendini geliştirememiş dediğin şey yanlış anlamadıysam kıyafeti,dış görünüşü falan...
adamın parası yoktur, ailesinin de maddi durumu iyi değil diyorsun...
o zaman bırak istediği gibi giyinsin, neden sorun ediyorsun ki bunu?

yok bu sene mezun olmadı 2008de mezun oldu.işletme mezunu.tmm istediği gb giyinsin ama ben dikkat ediorum işte sorun edck kdr.demekki bnm için önemli :( yani bi erkeğn alışveriş yapamamsı normal bişemi.hani sıkılıo fln mağazaya grdğnde.

canım kendini geliştirememeş derken sanırım sen görselliğine çok önem verememesini kastetmişsin...
onun yerine bi koy kendini...
mezun olalı 3 sene olmuş...
hala iş yok...
aileninde maddi durumu kötü...
ve nihayetinde erkek...
sence neden mağazalara girince sıkılıyordur??
biz kızlar işe geç girsekte ailelerimiz için çok sorun değildir,ama erkek evlat öyle değil...okul,askerlik vs bittikten sonra işsiz olmak onlara ağır geliyor..o yaşta ailenin eline bakmak bi erkek için ne kadar zor biliyor musun?
hal böyleyken,bu çocuk sınava girmek için gerekli olan ihtiyaçlarını (kurs,kitaplar,sertfikalar...vs) karşılamaya çalışırken,giyim gibi onun için şuanda lüks olan bişeye bakar mı sanıyorsun...?
haksızlık ediyorsunuz gerçekten...hayat kolay değil...

erkek arkadaşın bence normal giyiniyor aslında ama sen sanırım şık giyinmesini göze hitap etmesini istiyorsun..bunun olması içinde para gerekli ama erkek arkadaşın iş bulunca eminim kendisine daha çok bakıcaktık..hem bence bu kadar sorun etme bunu önemli olan sana nasıl davrandığı ve verdiği değerdir..
dış görünüş içinde para olunca insan fıstık gibi olur..

valla ben daha omrumde alis verisi seven erkek gormedim:27:
ikinciside senin istedigin biraz gosterisli giyinmesi galiba
madem madem maddi olarak durumu kotu simdi bu tur seyleri ona soylememelisin..
ilerde yavas yavas sen ona hediye alirsin fln oyle giyinmeye baslar
ama gercekten hiic sevmiyosa o tur giyineyi dnyayi onune sersen yine giymez..

alistira alistira tarzini degistirebilirsin, ama bunun icin zaman lazim cok ustune gitme ve onu
oldugu gibi begen:24:

kimseyi değiştiremezsin...
değiştiremiyorsan da ya kendi kriterlerine göre birini bulacaksın, yada bulduğunu olduğu gibi kabulleneceksin...

Dip Not : Erkeklerin hiçbirisi sevmez alışverişi ama benim aşkım bayılıyooor şanslıyım o konuda :69:

bir insanla başlamadan önce az çok nasıl olduğunu biliyorsunuzdur en azından birkere buluşursunz görürsünüz kıyafet tarzını veya nasıl olduğunu..kabul eder veya etmessiniz ama sonradan bunu sorun ypmanız k.bakmayın ama bencilce.adam baştan öleydi ...gidip daha populer olan birisiyle olsaydınız..snçta o sessiz sakin yerleri sevebilir siz sevmeyebilirsiniz...anlaşamadıgınız andada ayrılırsınz..onu değiştirme isteği saçma o size deseki çok göze batıyorsn biraz sadeleş'''!!!empati yapın lütfen

selamlar arkadaşlar.bayadır takip ediorum forumu ama yeni üye oldum.benim erkek arkadaşmla ilgili bi sorum olcaktı.26 yaşında işsiz.malum türkiyedeki durum bu.üni mezunu tabikide mutlaka bi yere gircek çabalıoda.ama kişisel olarak galiba çok geliştirememiş kendini.beni çok sewio,değer werio.ama ben çok sosyal biriyim.o deli dolu diil.daha monoton bi hayat sewio galiba.mesela giyim konusunda bile alışveriş yapmayı fln sewmiomuş.ben de çok güzel giyinmesini istiorum.ama bunu ona diemiorum.acaba kendi parasını kazanmadığı için mi bukdr rahat dawranamıo.ailesinin durumu da pek ii diil.sizce deişirmi kndi parasını kazanırsa.ben mi büyüttüm acaba bu sorunu :((( :25:

Sizin sorununuz sadece giyim kuşam değil, karakter olarak da sizin kadar aktif değilmiş erkek arkadaşınız...

Kıyafet de olsa sakin mizaç da olsa bunlar kelime anlamı olarak "kendini geliştirme"meyi tanımlamaz...

"İşsiz, Beni çok seviyor, Monoton bir hayat seviyor -galiba" demenizden uyumlu bir çift olmadığınızı düşündüğünüz fazlasıyla belli oluyor...

Satır satır okudum "Ben de onu seviyorum, beraber çok mutluyuz" tarzı bir ifade göremedim... "Sevmesem neden beraber olayım?" diye kestirip atmayın... Belki de ona karşı duygusal boşluklarınız vardır ve bunu adlandırmaya çalışıyorsunuzdur... Kılık kıyafet, iş güç sahibi olunca değişir ama ilişkiniz sizi duygusal olarak tatmin etmiyorsa bu asla değişmeyecek... Onun maddi, sosyal, kültürel eğilimlerinden çok sevginizi sorgulamanız gerekiyor galiba... :68:

aynı problem bizdede var
maddi açıdan sorunu olmadığı halde pek kıyafetne özen göstermez spor takılır daha çok bnde bundan hiç hoşlanmam ben sürekli elbise etek topuklu yada uzun çizmelr böle şeyler giyerim etrafımda hep çok beğenir benim tarzımı o yanımda eşofmon falan giydi mi hiç hoş olmuyo
11 aydır beraberiz ve bir laf bile demedim bu güne kadar bu konuda ona
çünkü kıyafetine karışma hakkını bulmıuyorum kendimden nederdir bilmem
hediyeler alarak ona bunu belli etmeye çalışıcam bakalım başarılı olur muyum
bi de ben mesela burdan atlayalım arabaya yada bi otobüse gidelim bi yere gezelim isterim hiç bilmediğimiz bi yer olsun isterim ama daha monoton sürekli aynı yerlere götürr beni
hiç bilmiyorum ne olucak böyle
insan sevdiği için herşeye tamam diyor ilerledikçe belki değişir

selamlar arkadaşlar.bayadır takip ediorum forumu ama yeni üye oldum.benim erkek arkadaşmla ilgili bi sorum olcaktı.26 yaşında işsiz.malum türkiyedeki durum bu.üni mezunu tabikide mutlaka bi yere gircek çabalıoda.ama kişisel olarak galiba çok geliştirememiş kendini.beni çok sewio,değer werio.ama ben çok sosyal biriyim.o deli dolu diil.daha monoton bi hayat sewio galiba.mesela giyim konusunda bile alışveriş yapmayı fln sewmiomuş.ben de çok güzel giyinmesini istiorum.ama bunu ona diemiorum.acaba kendi parasını kazanmadığı için mi bukdr rahat dawranamıo.ailesinin durumu da pek ii diil.sizce deişirmi kndi parasını kazanırsa.ben mi büyüttüm acaba bu sorunu :((( :25:[/QUO
anlattığınız şeylerden kendini geliştiremediği çıkmıyorki. belki parası olmadığı için alışverişi sevmiyodur belki de gerçekten dış görünüşüne çok önem vermiyodur ya da giyimi size hitap etmiyodur. bunlardan şikayetçi olabilirsiniz ama sırf bu yüzden erkek arkadaşınıza kendini geliştirmedi diye haksızlık etmeyin.

siz karakter olarak tamamen farklısınız hani derler ya ayrı dünyaların insanlarısınız bence

Son düzenleme:
ben arkadaşı anladım aslında,asosyal,mizaç ve karakteri gelişmemiş demek istiyor evet bu başlı başına bi sorun bunun paraylada ilgisi yok karakteri öyle kendisini geliştirmek istemiyor çabalamıyor,zaten sende tam tersi bi karakterdesin değilmi arkadaşım?yani uyumsuz bi çiftsiniz:50:

sayfada kimse varmı? varsa anlatmak istiyorum anlatayımki imkansızlığım hakkında banabir yol gösterin rca ederim..

adam issiz parasi yok belkide
siz iyi giyinsin diyosunuz
bence is bulmasinda yardimci olsaniz
daha hayirli olmazmi

Back
X