Sevgilim kendisini eziklik psikolojisine soktu

AkhyLs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
2.443
63
158
Ankara
Merhaba kızlar.Benim sevgilimle ilgili büyük sorunum var ve ben artık nasıl davranacağımı bilemez oldum.Sürekli kendisini ezik görüyor. Sanki ben çok gaddarım onu hep eziyormuşum gibi davranarak sürekli huzursuzluk yaratıyor.Ne desem ne yapsam hep haksızım hep onu eziyormuşum gibii davranıyor böyle üste çıkıyor.Bana karşı yaptığı şeyleri sürekli yüzüme vuruyor. sizce nasıl davranmalıyım ben:31:

Sevgilini ezme o zaman :)
Yaptığı güzel şeylerde memnuniyetini belirt.

ezsem içim yanmicak valla:1: ama gel görki ezmiyorum sorun orda işte nasıl böyle bi ruh haline girdi anlayamıyorum zaten.Kız gibi triplenmeye başladı napcağımı şaşırdım ilişkimiz yenide diil yani 4 yıl oldu

Nasıl yaptığı şeyleri canım ?
Aldıkları falan mı ?

yok mesela bana lütfedermiş gibi evi toplamasını ne bilim canım bişi istediğinde gidip almasını fln yüzüme vurur oldu aklıma çok gelmio şuan. Ben senin için bunları yapıorm vs die sürekli dilinde yaptıkları çok rahatsız oluyorum kaç kere konuştm ama hatasını görmüyor. Konuştkça eziklik psikolojisine iyice girio:26:

merak ettim, nasıl, örnek verirmisin? işi varmı? yada zengin kız fakir oğlan gibi bir durum mu var.

yok mesela bana lütfedermiş gibi evi toplamasını ne bilim canım bişi istediğinde gidip almasını fln yüzüme vurur oldu aklıma çok gelmio şuan. Ben senin için bunları yapıorm vs die sürekli dilinde yaptıkları çok rahatsız oluyorum kaç kere konuştm ama hatasını görmüyor. Konuştkça eziklik psikolojisine iyice girio:26:

önceden o şekilde yetişmemiştir. alışık değildir. arada sende mızıklayınca yaptıklarını hatırlatıyordur. bazen eşimde bana yapıyor bunu.

ay yok canım ya ikimizde öğrenciyiz durumlarımız iyi.Mesela geçen günden bir örnek verim. biriyle bi tartışması oldu kendisi haksızdı haksız olduğunu söyledim hemen hep beni eziosun benim hiç arkamda olmuosun dio. Tmm diorum bak ben neden arkanda olmim ama şurda hatalısın dememle küsüo eziosun anca beni bi kere arkamda ol dio kavga çıkıor.Bu kavga esnasında sürekli benim için yaptığı şeyler verdiği özverileri yüzüme vuruyor. ya saçımı süpürge ettim ben onun için bi kere suratına vurmadım.Karşıma alıp kaç kere konuştm bazen tmm haklısın düzelcem diyor bazende konuşma ters tepki yapıyor napacağımı şaşırdım iyice. Bu sene böyle oldu önceden böyle diildi

Canım eziklik psikolojisi nasıl oluyor tam anlatır mısın anlayamadım ben :26:

Canım eziklik psikolojisi nasıl oluyor tam anlatır mısın anlayamadım ben :26:

valla işin tam anlamıyla kendisini besleme gibi görüyor yada külkedisi misali desem yeteri kdr açıklayıcı olurmu canım?Valla kelimelere dökmek çok zor onun o psikolojisini

defalarca konuştum.ya işin en kötü tarafı tüm arkadaş çevresine ezildiğini anlatmış beni herkes şuan cadı memnuniyetsiz kötü biri olarak tanıyor valla yoruldum artık

Hala hala sastim kaldim vallahi önceden böyle degildi diyorsun acaba sorunu ne :44:

Aslında eziklik değilde, erkeklerin büyüyememesinden kaynaklanıyor o. bir sorun çıksa hemen yaptıklarını hatırlatıyorlar. hemen sevilmediklerini düşünüyorlar. erkeklerin beyni ile kadınların beyni farklı çalışıyor malesef :1:

valla işin tam anlamıyla kendisini besleme gibi görüyor yada külkedisi misali desem yeteri kdr açıklayıcı olurmu canım?Valla kelimelere dökmek çok zor onun o psikolojisini

Allah allah çok ilginç.
Belki farkında değilsin eziyorsun çocuğu olamaz mı ?
Ya da biraz bebeklik edesi gelmiştir :1:

yani biraz disiplinli biriyim aslında.ev hergün toplanıcak ben yemek yaparken bana yardım etmeli ama bundan ibaret herşey. acaba bunlarmı canına tak ettide kendini ezik gördü anlamadımki:26:

sen ondan birşey istediğinde sevgilin hiç birşey yapmadan oturmuyorum, ama yinede yetmiyorum ona diye düşünüyor... aslında onu sevdiğini, onunda bir işin ucundan tutarsa sizin mutlu olacağınızı belirtin. birlikte yaşamasanız keşke... (kendi düşüncem, neden diye sormayın)

yani biraz disiplinli biriyim aslında.ev hergün toplanıcak ben yemek yaparken bana yardım etmeli ama bundan ibaret herşey. acaba bunlarmı canına tak ettide kendini ezik gördü anlamadımki:26:

Onu küçümsüyor olabilirsin.
Bişeyi de doğru yap falan gibi mesela

yok birlikte yaşamıyoruz zaten benim evim ayrı.okul saatindne bi kaç saat önce ona gidiorm evi topluorz beraber bide akşam yemeğini beraber yapıyorz.ya napim şimdi ben yardım istemimmi yani ben öbür türlü kendimi hizmet eder gibi hissederim ne alaka eşim diil sonuçta nasıl davranim şaşırdım. en ufak bir tartışmamızda beni eziosun hep die çekio gidio ben haksız kalıyorum. valla konuyu çok anlamadığınızı biliyorum ben olayın içindeyim daha ben bişi anlamadımki burda açıklaıyıcı bi şekilde anlatim:26:

Back
X