Sevgilim kiskanclikta cigir acti bi dunya markasi olma yolunda ilerliyor...

Aime

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
98
0
16
İstanbul
Neymis ilkokul arkadasimin dugunune gidemezmisim. Cunku dugunlerde anneler cocuklarina kiz bakmak icin gidermis. Bir arayip tebrik edecekmisim yetermis.

O dugune gidicem gidicem de simdi akilli olup akillica hareket etmek lazim. Ben bu cocugu nasil kulak memesi kivamina getiririm Eylule kadar? Nuh diyor peygamber demiyor ya

Yok artık.Eeee anneler kız baksında biri seni beğensede sen ona desene canım.Benim gönlümde yatan aslan sensin.Ama böyle giderse bu kükremenin sonu hayra alamet değil diye.
Pehh bu ne yaaa

Canım madem ilkokul arkadaşın o zaman O da seninle birlikte gelsin hem gözü arkada kalmaz hem de senin içinde düğün daha eğlenceli geçer

Ne o? Anneler begendigini kapip goturuyor muymus?
Ne buluyorsunuz boyle takintili insanlarda anlamiyorum. Sen bunu biraz zor yola getirirsin, ben olsam direk yol verirdim, cok daha pratik. :)

bence sen sokağa da çıkma.. çünkü bazı yerlerde anneler, beğendikleri kızların evlerini öğrenip istemeye gidermiş senin onu kıvama falan getirmene gerek yok, onun kontrolü olmadan da yaşayabilirsin.. kk da her geçen gün ufkum biraz daha açılıyor

o zaman hamamada gitmeyin,

yada annenizin arkadaşları falan gelirse size, çıkmayın. olurda sizi oğullarına yada akrabalarına düşünürler.
.iş yerindeki arkadaşlardan uzak durun. nede olsa sizi beğenip ağabeylerine uygun görürler.
ya en iyisi odaya kilit,dışarı çıkmayın odanızdan, yemek ve ihtiyaç için çıkıp tekrar oda hapsi.
işte o zaman kimse sizi görüp etrafındakilere uygun bulmaz.
işin şakası pes hatta yuh diyorum. ve sevgilinizi açil terapi için doktora davet ediyorum.
bunun ilerlemesi durumunda bu şakalar ciddi olur b enden demesi.

Haklisiniz bisey demiyorum. Elestirebilirsiniz fakat ben bu cocugu seviyorum ve kesinlikle ayrilmayi su an icin dusunmuyorum. Dugune isi nedeniyle kendisi gelemio. Ben tabikide gidicem. Fakat onu da hizaya sokarak gitmek istiyorum. Konusmayi mi keseyim soguk mu davranayim napayim bilemedim

Eğer kendisi biyere gitmek isterse o zamana kadar sende yasaklar koy sık onu biraz sende bana yapıyorsun aynı şeyi de.Benimkinde bu işe yaramıştı..

Sen dekolte giyersin, başka erkeklerin senden etkilenmesinden hoşlanmaz, kıskanır ve bunu yasaklar. Buna amenna.
Ama bu kıskançlık değil. Yani sevgili kıskanması değil bu. Sevgilisi ile yarışa giren tipler var ya seninki de ondanmış. Seni birileri begenecek, hayır kimse begenmemeli, sadece onu begenmeliler ?!

Eğer kendisi biyere gitmek isterse o zamana kadar sende yasaklar koy sık onu biraz sende bana yapıyorsun aynı şeyi de.Benimkinde bu işe yaramıştı..

evet de nefes alma alani birakmadik resmen birbirimize bu hos bisey degilki. Ama en azindan denemeye deger

Az önce başka bi konuda da başıma geldi..yaa tam yorum yazıcam hemen diğer sayfada"ama seviyorum,ayrıl demeyin" yazmıcam yaa

bizde işyerimden bayan arkadaşlarla iftar yemeğine gidicez, eşimden izin istiyorum; kot pantolon tişört spor ayakkabı giyersen olur diyo :) herkesin cinsliği ayrı işte. güzel giyinmeme tahammülü yok adamın :)

Hatasini anladi, benden ozur diledi. Is guc stresinden durumu abarttigini soyledi. Haklisin bu pasa torununu cok seviyorum ve bir daha bulamam. Degerli cevabin icin de saol

Bende bunu anlayamıyorum nefes almana bile izin vermeyen bir insan 15 dakikada nasıl hatasını anlar ve o yuce mükemmel adam nasıl özür diler.:S

Bende bunu anlayamıyorum nefes almana bile izin vermeyen bir insan 15 dakikada nasıl hatasını anlar ve o yuce mükemmel adam nasıl özür diler.:S

yok 15 dakika degil, bu kavga dun aksam oldu. Uyuduk sabah gunaydin mesaji atmis 2 kere, sonra ben baya gec cevap verince soyledi. Gece tartismak iyi degil, uyuyup uyanmak yariyor bazen

Otobüste sokakta bile kız bakan teyzeler var
İyisi mi siz dışarı da çıkmayın.

bu adam seni hastaneye de göndermez
benim başıma gelldi 1 günde hastanede 2 talibim çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…