Canım madem ilkokul arkadaşın o zaman O da seninle birlikte gelsin hem gözü arkada kalmaz hem de senin içinde düğün daha eğlenceli geçerNeymis ilkokul arkadasimin dugunune gidemezmisim. Cunku dugunlerde anneler cocuklarina kiz bakmak icin gidermis. Bir arayip tebrik edecekmisim yetermis.
O dugune gidicem gidicem de simdi akilli olup akillica hareket etmek lazim. Ben bu cocugu nasil kulak memesi kivamina getiririm Eylule kadar? Nuh diyor peygamber demiyor ya
o zaman hamamada gitmeyin,Neymis ilkokul arkadasimin dugunune gidemezmisim. Cunku dugunlerde anneler cocuklarina kiz bakmak icin gidermis. Bir arayip tebrik edecekmisim yetermis.
O dugune gidicem gidicem de simdi akilli olup akillica hareket etmek lazim. Ben bu cocugu nasil kulak memesi kivamina getiririm Eylule kadar? Nuh diyor peygamber demiyor ya
Eğer kendisi biyere gitmek isterse o zamana kadar sende yasaklar koy sık onu biraz sende bana yapıyorsun aynı şeyi de.Benimkinde bu işe yaramıştı..Haklisiniz bisey demiyorum. Elestirebilirsiniz fakat ben bu cocugu seviyorum ve kesinlikle ayrilmayi su an icin dusunmuyorum. Dugune isi nedeniyle kendisi gelemio. Ben tabikide gidicem. Fakat onu da hizaya sokarak gitmek istiyorum. Konusmayi mi keseyim soguk mu davranayim napayim bilemedim
Eğer kendisi biyere gitmek isterse o zamana kadar sende yasaklar koy sık onu biraz sende bana yapıyorsun aynı şeyi de.Benimkinde bu işe yaramıştı..
Haklisiniz bisey demiyorum. Elestirebilirsiniz fakat ben bu cocugu seviyorum ve kesinlikle ayrilmayi su an icin dusunmuyorum. Dugune isi nedeniyle kendisi gelemio. Ben tabikide gidicem. Fakat onu da hizaya sokarak gitmek istiyorum. Konusmayi mi keseyim soguk mu davranayim napayim bilemedim
Bence dugune gitmesen daha iyi. :44: Ayrilirsin filan, o pasa torununu nerden bulursun bir daha.
Hatasini anladi, benden ozur diledi. Is guc stresinden durumu abarttigini soyledi. Haklisin bu pasa torununu cok seviyorum ve bir daha bulamam. Degerli cevabin icin de saol
Bende bunu anlayamıyorum nefes almana bile izin vermeyen bir insan 15 dakikada nasıl hatasını anlar ve o yuce mükemmel adam nasıl özür diler.:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?