Sevgilim kız gibi trip atıyor. :(

mixie

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
3
0
6
35
Konya
Merhaba herkeseee. Şimdi size bir konuyu danışmak istiyorum. Erkek arkadaşım sürekli yerli yersiz trip atıyor. Genelde yersiz atıyor hatta. Ben ikizler burcuyum ve bir yere kadar tahammül edebiliyorum. Erkek arkadaşım ise yengeç burcu. Duygusal ve alıngan olduğu için her kelimemi seçerek kullanmak zorundayım. Biraz daha rahat bir ilişki istiyorum. Ayrılmak istemiyorum ama biraz daha normal konuşabileceğimiz bir boyuta gelirsek çok iyi olur. 3 aydır tanışıyoruz ve 21 gündür çıkıyoruz. Yani bu konuda bir şeyler yapmalıyım. Bu konuları yüz yüze konuşamıyoruz. Çünkü ne söylersem söyleyeyim susup cevap vermemeyi tercih ediyor. Yani şu ilişkide ben erkeğim o kız. Sürekli trip atıyor sürekliii.:19:

Erkek arkadasiniz huyu bu.
Ve huylar genellikle degismez.
Konusursunuz, size deger veriyorsa dikkat eder.
Triplerini azaltir ama yine de trip atmaya devam eder emin olun.
Hem iliskinizin daha cok basindasiniz, bence daha cok baglanmadan ayrilmayi düsünün derim.
Rahat bir iliski istiyorsaniz, sizin kafa yapiniza daha uygun biri olmali, devamli trip atan biri sorunludur bence.

Ayrılmayı düşünmüyorum. Trip attığı zaman her ne kadar kırılsam da seviyorum ve severken bu neden yüzünden ayrılmak bana saçma geliyor. Hem neredeyse her konuda uyuşuyoruz ve bana değer verdiğinin de farkındayım. Tek sorunum trip atması. Bunu biraz dahi azaltabilirsek o bile bana yeter yani. Aşırı trip atıyor çünkü. Art niyetle söylemediğim bir şeyi direkt başka bir şekilde algılıyor ve ben anlamadan birden soğuk soğuk konuşuyor. Tek canımı sıkan nokta bu. Ben sebebini anlamadan trip atıyor ve nedeninide ben zorlarsam anca söylüyor. En yakın olarak daha dün gece yaptı bunu.

erkeklerde en sevmediğim huy...
maalesef bunu yüz yüze konuşmalısınız, fazla kırılgan,alıngan yapısı var sanırım
çok uzun zaman olmamış başlayalı,
devam etmesi için çabalayacak bir sebebiniz yoksa, çabalamayın..

erkeklerde en sevmediğim huy...
maalesef bunu yüz yüze konuşmalısınız, fazla kırılgan,alıngan yapısı var sanırım
çok uzun zaman olmamış başlayalı,
devam etmesi için çabalayacak bir sebebiniz yoksa, çabalamayın..

Sadece bana karşı bu kadar alıngan ve hassas davranıyor. Her zaman trip attıktan sonrada özür diliyor. Evet çok uzun bir süre olmadı ama bana öyle şeyler söylüyor ki bitirmek istemiyorum. Dört dörtlük bir insan değilim ondan da böyle olmasını beklemiyorum. Onunda tek kusuru bu ama aşırı işte. Ayrılmak dışında başka bir çözüm yok mu?

Sadece bana karşı bu kadar alıngan ve hassas davranıyor. Her zaman trip attıktan sonrada özür diliyor. Evet çok uzun bir süre olmadı ama bana öyle şeyler söylüyor ki bitirmek istemiyorum. Dört dörtlük bir insan değilim ondan da böyle olmasını beklemiyorum. Onunda tek kusuru bu ama aşırı işte. Ayrılmak dışında başka bir çözüm yok mu?

ona daha fazla ilgi göstermeniz durumunda, belki biraz olsun bu huyunu bırakabilir diye düşünüyorum

Onun yaptığı hareketlerinin aynısını sende ona yap ki karşıdan kendislni görsün

Aynen en iyi yöntem kısasa kısas. üstelik çok başındayken birşeylerin oturmasını ıstıyorsanız, bu vakıtlerde şekillendirme daha rahat oluyor ilişkiyi. İlerde salınan kökler büyüdükçe kendini ifade etmek zorlaşıyor. Aynısını bı yap bakalım soyledıgı ufak seylerde kırılmış gıbı davran, onun aynası gibi olmaya çalış o zaman kendinin farkına varıp kendinden bile sıkılacaktır :34: kolay gelsinn :54:

benim erkek arkadaşımda öyleydi
çok hassas ve çok duygusal
aynı zamanda çok alıngandı
alındığı kızdığı şeylerde çoğu zaman
kızılacak bir şey göremezdim

bir şey söylediğimde onun kötü tarafını çekip alıyor ve küsüyordu
ama üzerime titrerdi
hakkını yiyemem

çok hassas erkeklerden uzak dur
eğer sen fazla hassas değilsen

çok duygusal erkek çok takıntı yapar
ömrünü yer bitirir.

Benim yorumum ilişkinize değil de yazdığınız ve düşündüğünüz şeye olacak. Ya lütfen burçlara göre yorumlamayın şu insan ilişkilerini artık. İkiz kardeşler bile zıt karakterde olabilirken her burç insanı aynı olabilir mi? Bu sözüm sadece size değil, forumda çok rastladım bu tarz yazılara. Böyle düşünmekten vazgeçin ne olur ya.

erkek arkadaşını tanımadığım için burcuna göre yorum yapıcam :1:

yengeç erkeklerin huyu bu erkek arkadaşlarımın yarısından çoğunun burcu yengeç hepsi de birbirine benzer ciddiyim :)gerçekten hatta yengeç bir arkadaşımın samimi bir kaç arkadaşı tribly diye kayd etmişti :9:

bence sana yaptıklarını sende ona uygulamalısın

ey mi yaman bey mi :33:

Back
X