- 21 Haziran 2016
- 211
- 294
- 18
Bunda bile entrika ariyorsunuz,pes. Her zaman bacagina bi cocuk sarilmiyor heralde. Duygulanmis ne var bunda ? Sağa baksa niye bakti,nefes alsa niye aldi...Allah başka dert vermesin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunda bile entrika ariyorsunuz,pes. Her zaman bacagina bi cocuk sarilmiyor heralde. Duygulanmis ne var bunda ? Sağa baksa niye bakti,nefes alsa niye aldi...Allah başka dert vermesin.
Cevabı biliyorsan neden soruyorsun?yok canım ondan degıl de babalık hormonları var galiba![]()
ama daha erken yaaaa
sevgilim öksürdü acaba bilerekmi istemsizmi? bana ne anlatmak istemiş olabilüüürrr[/QUOTE
Hapsirsaydi çok şey demek istemiş olurdu ama öksürük ise bilemiyorum sekerim))
Benim kocam az önce bana melül melül baktı. Uykusu gelmiş olamaz saat daha gecenin 1'i. .Ay acaba ne demek istiyor![]()
eskı sevgılım mavı gozluydu dedı ama aklıma o gelerek duygusallasmıyoru mdedı bana
bılıncaltına gırmıs ondandır
Evet canım doğru söylüyorsun ben kumral ela gözlü yüm dedem mavi babannem yeşil gözlü, eşimin kardeşleride sarışın hatta eşim çok çok sarışın.Ne güzel ya. Kocam sarışın mavi gözlü olduğu halde bana nasip olmadı 13 senelik hayalimdi olmadı. Oğlum kumral ela gözlü. Çok şanslısın. Ama senin tarafında da vardır illaki mavi göz geni. Yoksa tek koca tarafıyla olmuyo maviş çocuklar. iki tarafta da mavi gözlüler renkli gözlüler olması şart yani.
Benim kocam ve kocamın akrabalarinda çok sarışın mavi gözlü yeşil gözlü var. Kaynım yeşil gözlü, kocam sarışın mavi göEvet canım doğru söylüyorsun ben kumral ela gözlü yüm dedem mavi babannem yeşil gözlü, eşimin kardeşleride sarışın hatta eşim çok çok sarışın.
Benim kocam sarışın mavi gözlü kaynım yeşil gözlü.Kocamın tarafında birçok akraba mavi gözlü yeşil gözlü. Çok istedim çok dua ettim önce sağlıklı sonra da mavi ya da yeşil gözlü olsun oğlum diye.En çokta hamileyken çok dua ettim ama nasip olmadı oğlumun gözleri yeşildi ama elaya döndü ne yazıkki, içimde ukte kaldı.ilk çocuğum oğlum.ikinciyi de düşünmüyom artık.Sen çok şanslısın canım.Evet canım doğru söylüyorsun ben kumral ela gözlü yüm dedem mavi babannem yeşil gözlü, eşimin kardeşleride sarışın hatta eşim çok çok sarışın.
Teşekkür ederim canım benimBenim kocam ve kocamın akrabalarinda çok sarışın mavi gözlü yeşil gözlü var. Kaynım yeşil gözlü, kocam sarışın mavi gö
Benim kocam sarışın mavi gözlü kaynım yeşil gözlü.Kocamın tarafında birçok akraba mavi gözlü yeşil gözlü. Çok istedim çok dua ettim önce sağlıklı sonra da mavi ya da yeşil gözlü olsun oğlum diye.En çokta hamileyken çok dua ettim ama nasip olmadı oğlumun gözleri yeşildi ama elaya döndü ne yazıkki, içimde ukte kaldı.ilk çocuğum oğlum.ikinciyi de düşünmüyom artık.Sen çok şanslısın canım.
Adam resmen eski sevgilisiyle kurduğu bebek hayallerine ağlıyor. Hem de senin yanında.
Mavi gözlü kız ve ondan dogsun istediği bebek aklından çıkmıyor. Sen yanindayken bile.
Sen de kendini kandir, babalik hormonu falan diye. Öyle bir hormon da yok ayrıca.