Sevgilim mi? sıradan erkek arkadaşım mı belli değil..

kumralim86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
18
1
86
İstanbul
Arkadaşlar erkek arkadaşımla tanışalı 7 ay oldu tanıştıktan 2 hafta sonra kısa dönem askere gitti her hafta sonu istanbula geldi ama biz hiç görüşmedik benim bu gelişlerinden haberim yoktu askerliğinin bitimine 3 hafta kala geldiğinde yine görüştük ve aramızda yakınlaşma oldu zaten hoşlanıyorduk birbirimizden sevgili olduk.. son 3 hafta iki günde bir telefonda konuştuk ve bitti askerliği geldi geldikten 10 gün sonra görüştük yine bi problem yok görüşmelerimiz çok keyifli geçiyor.. evt artık biz sevgiliyiz ama bi eksiklik var 10 günde bir görüşüyoruz aynı semtte oturduğumuz halde ve evlerimiz çok yakın hiç msjlaşmıyoruz günlerce birbirimizden haber almıyoruz 3 4 günde bir telefonda konuşuyoruz.. buluştuğumuz zaman hiçbir problem yok herşey çok güzel.. ama ben bu durumdan sıkıldım hayatımda biri varmı yokmu belli değil ikimizde çok özgürüz kimse kimseye karışmıyor hesap sormuyor dediğim gibi günlerce konuşmuyoruz bile.. sizce böyle bir ilişki olurmu? ben bu şekilde devam etmek istemiyorum.. benimle yorumlarınızı paylaşırsanız çok mutlu olurum...

Aynı semtte oturuyormuşsunuz bir de bu kadar uzun süre birbirinizden haber alamamanız pek sağlıklı gelmedi bana valla canım. Ben ve erkek arkadşım ayrı yakalarda oturuyoruz aramızda 1,5 saat var nerdeyse ama en kötü haftada bir bazen iki buluşuruz telefonda hergün mutlaka görüşürüz biribirimizin ne yapacağından hep haberimiz vardır . İletiişim kopukluğu olamamalı gibi iki sevgili arasında. Bu durumu erkek arkadşına güzel bir dille anlat bence neden böyleyiz diye.

Bizimle konuştuğunuz gibi onunla da konuşun. Belki o da senin gibi düşünüyordur da söyleyemiyodur. :51:

bana da pek normal gelmedi canım. askerliği bitirdi diyorsun hatta daha fazla seninle ilgilenmesi lazımdı. etrafına bakınma sürecinde olabilir dikkat derim !

böyle bi ilişlkide çekilmez ya biraz ilgiolsun kavga olsun deme yani:1:bu durumdan rahatsızsan madem ayrıl böyle gitmez bu

Back
X