- Konu Sahibi kumralim86
Arkadaşlar erkek arkadaşımla tanışalı 7 ay oldu tanıştıktan 2 hafta sonra kısa dönem askere gitti her hafta sonu istanbula geldi ama biz hiç görüşmedik benim bu gelişlerinden haberim yoktu askerliğinin bitimine 3 hafta kala geldiğinde yine görüştük ve aramızda yakınlaşma oldu zaten hoşlanıyorduk birbirimizden sevgili olduk.. son 3 hafta iki günde bir telefonda konuştuk ve bitti askerliği geldi geldikten 10 gün sonra görüştük yine bi problem yok görüşmelerimiz çok keyifli geçiyor.. evt artık biz sevgiliyiz ama bi eksiklik var 10 günde bir görüşüyoruz aynı semtte oturduğumuz halde ve evlerimiz çok yakın hiç msjlaşmıyoruz günlerce birbirimizden haber almıyoruz 3 4 günde bir telefonda konuşuyoruz.. buluştuğumuz zaman hiçbir problem yok herşey çok güzel.. ama ben bu durumdan sıkıldım hayatımda biri varmı yokmu belli değil ikimizde çok özgürüz kimse kimseye karışmıyor hesap sormuyor dediğim gibi günlerce konuşmuyoruz bile.. sizce böyle bir ilişki olurmu? ben bu şekilde devam etmek istemiyorum.. benimle yorumlarınızı paylaşırsanız çok mutlu olurum...