Sevgilim msjda sanal sex ıstiyor?

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.233
3.000
133
29
Ama ben nasl karşılık vercem nasl konuşcm bilemiyorum aslında konuşmak istiyorum bende hiç böyle bir tecrübem olmadi bi acından da böyle konuşup buluşunca cesaretlenirse diye de korkuyorum gerçi kendini çok iyi bilen biri ama yeni üyeyim bu arada arkadaşlar konuyu yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın nasl konuşmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim sadace 🤗

Kaç yıllık sevgili olduğunuza bağlı. Büyük konusmayım ama benden sevgilim böyle bişey istese soğurdum

Kaç yıllık sevgili olduğunuza bağlı. Büyük konusmayım ama benden sevgilim böyle bişey istese soğurdum
Hayır o bende açıkça hadi sanalda sex konuşalm demedi tabiki de sadace seni arzuluyorum gece uyurken seni düşünüyorum vs vs yani devam etsem konuşmaya oraya çekecek o şekilde söyleyim 9 aydır birlikteyiz

Ama ben nasl karşılık vercem nasl konuşcm bilemiyorum aslında konuşmak istiyorum bende hiç böyle bir tecrübem olmadi bi acından da böyle konuşup buluşunca cesaretlenirse diye de korkuyorum gerçi kendini çok iyi bilen biri ama yeni üyeyim bu arada arkadaşlar konuyu yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın nasl konuşmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim sadace 🤗
Bence konusmamalisin ileride elinde koz birakirsin hic girme lutfen boyle biseye 🙏

Hayır o bende açıkça hadi sanalda sex konuşalm demedi tabiki de sadace seni arzuluyorum gece uyurken seni düşünüyorum vs vs yani devam etsem konuşmaya oraya çekecek o şekilde söyleyim 9 aydır birlikteyiz
İlişkiniz yeni sayılır. Bence simdiden böyle işlere girme. Sonra daha ilerisini ister ve sende yapmayınca bu konusmalarla seni tehdit edebilir

böyle bir istekte bulunması çok itici
tamamen ruhsuzca tatmin odaklı duygu olmayan birsey bu 'sanalsex'
bence isteğini kabul etmeyin baktı herşeyi kabul ediyosunuz tepenize biner sonra

Her şey güzelken hos iyi de ya yolunda gitmez adam sana hirs yaparda bunları kullanırsa haberleri hiç mi görmüyorsun kızlar sevgilililerine pozlar atıyor adamlar bunları kullanıyor ya da sitelere atıyor sakın msj resim gibi şeylere girme istersen konuş sana kalmış

Seks'i sex diye yazıyorsa %90 erkek zaten hiç şaşmaz shshsh. Kibledim ben.

Ben de kibledim 😈 hayır bi de hep aynı çerçevede, mutlaka yeni üyenin ilk ilişkisidir, yeni gelin misali napacağını bilmez, ablalarından tavsiye ister, fantezi aynı genelde.

Back
X