• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim ne demek istedi..

:D kuruntulu cinsiyetiz napcan :d

soru sormuşsun ya, cevabım hayır. senin anladığın şeyle alakası yok. seni kendinden daha güzel bulduğu için sana o cevabı veriyor. ama aklımı başımdan aldın, nasıl oldu lafını çirkinsin ama nasıl olduysa aşık oldum anlamında demiyor :D ansızın oldu veya böyle aşık olmayı beklemezdim ama sen aklımı başımdan aldın gibi aslında iyi anlamlara çıkıyor o laf :D kuruntu etme :))

Sevgilin sana
-Ben çok yakışıklı yada güzel bir erkek değilim ama senin gibi afet biri benim gibi birine nasıl aşık oldu anlamadım demek istemiş:1:

Ötesi varmı canım ya kuruntulu olma bu kadar yarın evlenseniz adam sana sol eli sağ kulağını gösterse eee sağ eli varken neden sol ile sağı gösterdi der anlaşamazsınız.Bu kadar ayrıntı bozar bizi.:32::32:

ben de şöyle anladım bu cümleyi:
-Hadi sen güzelsin benim aklımı başımdan aldın ama benim bir güzelliğim yok sen bana nasıl aşık oldun orası meçhul
bunu kastetmiş olabilir mi?

güzelliğinle kafayı bozmuşsun sen herkes onu ima ediyor sanıyorsun :)

kızlar erkek arkadaşınız, sen benim aklımı başımdan aldın, nasıl oldu anlamadım derse..

ve siz de ona aynı şekilde tepkisini ölçmek için, ben de sana nasıl aşık oldum anlamadım, diye yanıt verdiğinizde, benim bir güzelliğim yok orası nasıl oldu meçhul, diye karşılık verse;

siz de onun kurduğu cümleden: 'güzel değilsin sana nasıl aşık oldum anlamadım' manasını mı çıkarırdınız?

ben bu manayı çıkardım.. çünkü ben ona o cümleyi kurduğumda direk güzellik konusu geliyorsa aklına, kendisi de o cümleyi kurarken güzel olmadığım imasında bulunmuş gibi oluyor.

tamam güzel bi kız değilim, ama sevgilinin bunu ima etmesi.. yeterince sevmediğini mi gösterir..
yoksa ben mi kuruntu yapıyorum.. lütfen açıkça paylaşın fikirlerinizi..

kafam çok karıştı..

göz var nizam var..yani seviyor diye çirkinede güzelsin denmez..çirkin çirkindir..açık sözlüymüş adam.

ne kadar takıntılısın sen güzellik çirkinlik konularına ya bety :(
sıyrılırsın inşallah en kısa zamanda bu takıntından
bi resmini yollar mısın bana yaa çok merak ettim
bu arada adamın dediğinde de hiç birşey yok...

günaydın bety
bak muhtemelen bende küçüksün benden sana bir abla tavsiyesi
buraya konu açtığında insanları cevapsız bırakma önceki konularından da biliyorum
hatta üşenmeden baktım hepsinde bikaç cvp
insanlar sana soru soruyorlar, yardımcı olmak istiyorlar
konularına ilgili olmanı öneririm...

günaydın bety
bak muhtemelen bende küçüksün benden sana bir abla tavsiyesi
buraya konu açtığında insanları cevapsız bırakma önceki konularından da biliyorum
hatta üşenmeden baktım hepsinde bikaç cvp
insanlar sana soru soruyorlar, yardımcı olmak istiyorlar
konularına ilgili olmanı öneririm...

haklısınız kusura bakmayın... fotoğraf konusuna gelirsek, üzgünüm bi tanıdık çıkma ihtimalinize karşı fotoğrafımın gizli kalmasını istiyorum. teşekkür ederim ilginiz için..

haklısınız kusura bakmayın... fotoğraf konusuna gelirsek, üzgünüm bi tanıdık çıkma ihtimalinize karşı fotoğrafımın gizli kalmasını istiyorum. teşekkür ederim ilginiz için..

estağfirullah.. iyiliğin için söyledim
sonra burda bizler hesap sahte diye düşünüyoruz ister istemez
inşallah sevgilinle iyi olmuştur aran
ve adam seni bu kadar sevmese bu kadar üzerine düşmez :)
çirkinim çirkinim diyip diyip durma lütfen..

estağfirullah.. iyiliğin için söyledim
sonra burda bizler hesap sahte diye düşünüyoruz ister istemez
inşallah sevgilinle iyi olmuştur aran
ve adam seni bu kadar sevmese bu kadar üzerine düşmez :)
çirkinim çirkinim diyip diyip durma lütfen..

burdaki mesajlar sayesinde düzelttim canım aramı.
haklsınız hepiniz, sürekli güzellik-çirkinlik düşündüğüm için ister istemez, her şeyi ona çekiyorum.
takıntılıyım işte.

Back
X