Sevgilim sanki benimle zorla çıkıyor, kafam çok karışık...

BrendaLeigh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
9
0
86
İstanbul
Önce bana yakınlık gösterip sonra da (2 hafta önce) 'ben artık mutlu olamıyorum, ilişkiye hazır değilim, seni üzerim' diyen üniversiteden arkadaşım (hoşlandığım çocuk), 2 gün sonra çıkma teklifi etti ve sözde 12 gündür çıkıyoruz. Ama ne ünv.de ne normal çevrede benimle hiç görüşmüyor (telefonda bile), ben görüşmek için adım attığımda da bi bahane buluyor hep. Biz hiç buluşup bi şeyler yapmadık, bi yere gitmedik birlikte henüz, okulda teneffüslerde de hiç görüşmüyoruz bu 12 gündür. Ben aradığımda konuşuyoruz sadece, ben de 2-3 kere aradım, onun dışında ancak ben mesaj atarsam o da mesaj atıyor. Son aradığımda açık açık konuştum, 'sanki zorla çıkıyomuşsun gibi benle' dedim, o da kendisinde biraz dengesizlik olduğunu ve idare etmemi söyledi! Gerçekten çıkmayı isteyip istemediğini sorduğumda alaya vuruyor ve cevap vermiyor. Benle dalga mı geçiyor bilemedim.
Ne yapıcağımı şaşırdım, bu tarz bi şey yaşamış ve yardımcı olabilecek biri var mı acaba LÜTFEN????

Merhabalar,

Herzaman ulaşılmaz olunması gerektiğine inananlardanım böyle bir durum başıma gelmedi gelse bile hiç uğraşmam çok isterse arar sorar senınle vakıt gecırmek ıster vs.. bunları yapmıyorsa maksat cıktıgım bırı var mı ? olsun yoksa gönül eğlendirmek o bir köşede kalsın mı ? çözemedim ama vakıt harcamana değmez derim .Hayırlı akşamlar

hakkaten dengesizmiş
bırak gitsin bu adam sevgili mevgili olmaz ya

Kendinizi geri çekin derim ne arayın ne msj atın dengesizmiş he güzelce alırım o dengesizligini valla bu insanlarda bir tuhaf üzmek istemem ama elinin altında birileri bulunsun diyenlerden olabilir başka bir kızla yakınlaşmaya çalışıyor olabilir hangisi olursa mantıgı var var böyle karekteri bozuk insanlar Rabbim iyilerle karşılaştırsın herkesi.Siz geri çekilin eğer gerçekten istiyorsa gelecektir peşinizden atacaktır msj arayacaktır gelecektir yanınıza yoksa herkes kendi yoluna şahsi fikrim hakkınızda hayırlısı olsun.

Cevap yazan herkese teşekkür ederim. Çok yeni bir şey bu, ayrılsam çok yıkılmam tabi, zaten benim de dengemi bozdu sağ olsun. Ama elinin altında bulunsun diye çıktığını düşünmek istemiyorum Kendi iyiliğim için kötü şeyler düşünmek istemiyorum, o zaman üzülürüm çünkü. Ben canımı sıkmayıp oluruna bırakmayı, kendimi geri çekmeyi düşünüyorum sizin de söylediğiniz gibi.. İlk tanışıp arkadaş olduğumuzda hiç böyle değildi, hep konuşurduk mesajlaşırdık, şimdi tek kelime konuşmuyor. Yanında olduğumu, hoşlanıp değer verdiğimi fazlasıyla gösterdim artık taviz veremem kendimden, gerisi ona kalmış. Kaçan kovalanır derler ama hadi hayırlısı... Hayatımda böyle şey görmedim ama yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…