sevgilim sürekli arkadaşlarını tercih ediyor

steril

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
228
4
96
40
slm kızlar yaklaşık 1,5 senelik bir ilişkimiz var ve ben bu zaman içinde cok cok cooook çektim
sevgilimin arkadaş sevdasından bıktım artık
Ben buluşalım diyorum işlerim var hayatım çalışmam lazım der erteler sonra bi arıyo benı ya aşkım ya memetin morali cok bozukmuş ben bı ona uğrayayım eve geçerim dıo bende cok sabırlı bir insanım ne kadar zoruma gitsede çoğu zaman susuyorum tmm canım git tabi diyorum sırf aramızda bir gerginlik yaşanmasın diye ama artık zoruma gidio en basit örneğini demin yaşadık ben kac gündür sinemaya gidelim gidelim die kendimi paralıyorum hatta recep ivedik çıkmadan plan yapmıştım kaç gündür söylüyorum hatta bugünde dedım yarın gidelimmi aşkım diye ortalık biraz durulsun öle gideriz cok kalabalıktır dedı tmm dedım kapadım teli yarım saat sonra aradı benı şey ben memetin yanına gidiyorum cok bunaldım bugun bıraz dertleşcez diyo
gelde çıldırma bende dedım inşallah bizde bigün görüşürüz dedim hergün görüşüyoruz ya zaten dıyo dediğide öğlen arası yanına uğruyorum 1 saat ofiste çay içiyoruz bu yani
Artık o kadar zoruma gidiyorkı bu ne ya onlar benden daha kıymetli kendımı cok önemsiz ve değersiz hissediyorum onların sevgilisi olunca bizimkini sallamıolar bizim salaksa onlara pervane oluo napcam ben ya söleyınce dırdırcı oluyorum sölemeyınce kendımı kötü rezil hissediyorum hemde.

ki ben bu ilişkide ne fedakarlıklar yaptım hiç kimsenin yapamayacağı şeyleri yaptım ama onlar kadar kıymetım bilinmıo benı üzen o

canım aynı şekilde sende yapmayı denesen ona vakit ayırma sürekli şu arkadaşma gideyim mi buna gideym mi diye sorup dur bi süre sonra rahatsız olcaktır mutlaka ve sana söyleyecektir sanada fırsat geçer sende böylesin demek için

Canım 1 bucuk sene oldugu için artık hersy sıradanlşmş olabilr mi yada hergn 1 saatte olsa goruyosa ona gorustunuz gibi geliyodr bence konuyu ona acıkla duzgun bi dille yoksa bu dusunce baya buyur ve ne kadar buyurse patlamsıda o kadar siddetli olur

Bence oglen aralarinda yanina gitmeye bir sure ara ver ki sana kaliteli zaman ayirsin ozlesin, sevgilisiyle arkadasini ayirmayi ogrenmesi gerekiyor gercekten can sıkıcı bir durum..

yok gitmiyorum artık ki herzamanda gitmiyoprum ya bu hafta gittim yani ama bidaha asla gitmem öğlenleri

1) o senin öğlen arası gelmene alışmış ve görüştük diye kabul ediyor. o yüzden artık gitme o zaman yanıp tutuşacak o seni görmek isteyecek kendini özlet...

2) arkadaşlarıyla mı görüşmek istiyor bırak gtsin görüşsün hiç bişey deme..

3) sende arkadaşlarınla görüş kızlarla şu planı yaptık vs de.. ya da diyelim gtmedin mi gdiyomuş gibi yap.. aradığında da geç cevap wer geç mesaj at.. bu onu çok huzursuz edecektir..

4) ewde olduğun saatlerde de diyelimki arıyor duymazlıktan gel bi 10-15 dk snra ara ya da mesaj at işim wardı de =)

o da düşünsün dursun bu kıza ne oldu böyle der kara kara düşünür peşinden koşar =)

son olarak da ayy aşkım şuraya gidelim ayy hayatım bunu yapalım gibi şeyler de söyleme bırak buluşmayı o istesin canım...

yüz werdik deliye geldi s.çtı halıya olmuş seninki biraz dediklerimi düşün =))

[MENTION][/MENTION] cok haklısınız resmen tepeme çıkardım o kadar şımardı ki bi yandan öldüresim geliyor ama yınede cok sevıyorum
Sorumsuz bencil kafasına göre herşey o ne isterse o olur ve ben bundan sıkıldım artık kendımı cok değersiz hissediyorum

Bence oturup bir konuşmayı deneyin önce. Doğru bir şekilde anlatın, muhtemelen farkında da değildir. Aradaki dengeyi sağlamak zorunda sonuçta. Artık dikkat edip zaman ayırması lazım. Sizi sürekli ikinci planda bırakmasına izin vermeyin.

öyle sevgili olmaz ya :-/
insan nereden zaman ayırsam da sevgilimi on dakikacık fazla görsemin planlarını yapar.
Bugün tam 10 saat çalıştım,yorgunluktan öldüğüm halde "gelme" diyemedim sevgilime,bir saatcik de olsa görüştük,mutlu oldum...
arkadaşa elbet zaman ayırılır ama bunu onu size tercih etmek şeklinde yapıyosa problem büyük...
öğle molalarına gitmeyi keserseniz sizi özleyeceğini düşünmüyorum açıkçası,öyle biri değil sanki.
Belki buluştuğunuz anları daha eğlenceli,daha tercih edilesi hale getirebilirsiniz...

madem her gün görüşüyoz diyo görüşmeyin bence gitmeyin ofisine falan ki sizi özlesin vakit geçirmek istesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…