slm kızlar yaklaşık 1,5 senelik bir ilişkimiz var ve ben bu zaman içinde cok cok cooook çektim
sevgilimin arkadaş sevdasından bıktım artık
Ben buluşalım diyorum işlerim var hayatım çalışmam lazım der erteler sonra bi arıyo benı ya aşkım ya memetin morali cok bozukmuş ben bı ona uğrayayım eve geçerim dıo bende cok sabırlı bir insanım ne kadar zoruma gitsede çoğu zaman susuyorum tmm canım git tabi diyorum sırf aramızda bir gerginlik yaşanmasın diye ama artık zoruma gidio en basit örneğini demin yaşadık ben kac gündür sinemaya gidelim gidelim die kendimi paralıyorum hatta recep ivedik çıkmadan plan yapmıştım kaç gündür söylüyorum hatta bugünde dedım yarın gidelimmi aşkım diye ortalık biraz durulsun öle gideriz cok kalabalıktır dedı tmm dedım kapadım teli yarım saat sonra aradı benı şey ben memetin yanına gidiyorum cok bunaldım bugun bıraz dertleşcez diyo
gelde çıldırma bende dedım inşallah bizde bigün görüşürüz dedim hergün görüşüyoruz ya zaten dıyo dediğide öğlen arası yanına uğruyorum 1 saat ofiste çay içiyoruz bu yani
Artık o kadar zoruma gidiyorkı bu ne ya onlar benden daha kıymetli kendımı cok önemsiz ve değersiz hissediyorum onların sevgilisi olunca bizimkini sallamıolar bizim salaksa onlara pervane oluo napcam ben ya söleyınce dırdırcı oluyorum sölemeyınce kendımı kötü rezil hissediyorum hemde.