- 26 Ocak 2019
- 24
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi Missdepresif
Arkadaşlar sevgilimin google hesabına girmiştim netflix için ve google fotoğraflardan screenshotlari gordum.kendi tinder hesabı ve bunu beğenen bir kızın fotosu.kiz çok güzeldi muhtemelen Screenshot alıp arkadaşına attı.Asla beklemezdim bunu sevgilimden.beni çok seven bana hediye almak için ac kalıp para biriktiren biri bu adam. Nasıl böyle yaptı anlamıyorum.beni ilgisiz bırakmadı sevdi çok sevdi her zaman yanimda oldu.ben de aynı şekilde.soyledigimde inkar etti arkadaşım açmıştır falan dedi ben de salak yok karşında dedim ısrar ettim baskı yaptim döküldü sonra. Saçma bi heyecan aradım dedi buluşma bile olmadi çok az konuştum dedi ama ben bitirdim. Böyle bisey olursa bitiririm demistim bastan.agladi saatlerce ağlamaktan gözleri şişti. Ama yine de affedemedim. Aslında o kadar asigim ki Ama bu durum çok hassas. Ne yapicam bilmiyorum arkadaşlar işin içinden çıkamıyorum.hani cidden güzel bi ilişkimiz olmasaydı dönüp bakmazdım bile ama herkesin kıskanacaktı bi ilişkiydi.hayatimda ilk kez huzurluyum mutluydum . Şimdi ne olacak bilmiyorum.en kötüsü de aynı zamanda en iyi arkadaşım en iyi dostumdu.herseyi kaybetmiş gibiyim.yorumlarinizi bekliyorum.bunu anlatacak başka kimse yok.tesekkur ederim.