Sevgilim tinder kullanmış ?

Arkadaşlar sevgilimin google hesabına girmiştim netflix için ve google fotoğraflardan screenshotlari gordum.kendi tinder hesabı ve bunu beğenen bir kızın fotosu.kiz çok güzeldi muhtemelen Screenshot alıp arkadaşına attı.Asla beklemezdim bunu sevgilimden.beni çok seven bana hediye almak için ac kalıp para biriktiren biri bu adam. Nasıl böyle yaptı anlamıyorum.beni ilgisiz bırakmadı sevdi çok sevdi her zaman yanimda oldu.ben de aynı şekilde.soyledigimde inkar etti arkadaşım açmıştır falan dedi ben de salak yok karşında dedim ısrar ettim baskı yaptim döküldü sonra. Saçma bi heyecan aradım dedi buluşma bile olmadi çok az konuştum dedi ama ben bitirdim. Böyle bisey olursa bitiririm demistim bastan.agladi saatlerce ağlamaktan gözleri şişti. Ama yine de affedemedim. Aslında o kadar asigim ki Ama bu durum çok hassas. Ne yapicam bilmiyorum arkadaşlar işin içinden çıkamıyorum.hani cidden güzel bi ilişkimiz olmasaydı dönüp bakmazdım bile ama herkesin kıskanacaktı bi ilişkiydi.hayatimda ilk kez huzurluyum mutluydum . Şimdi ne olacak bilmiyorum.en kötüsü de aynı zamanda en iyi arkadaşım en iyi dostumdu.herseyi kaybetmiş gibiyim.yorumlarinizi bekliyorum.bunu anlatacak başka kimse yok.tesekkur ederim.

Arkanıza bile bakmayın. Eğer affederseniz olur da evlenir çoluk çocuğa karışırsanız, yarın bir gün burada eşimin bitmek bilmeyen farklı heyecan arayışları başlıklı konu açarsınız. Anlattığınız karakterde bir tip bunu yapabiliyorsa, çok güzel gidiyor derken..
Bu sadece sizin için öyleymiş derim. Yada siz öyle görmüşsünüzdür. Sevgiliniz içinse böyle olsaydı tek heyecanı siz olurdunuz. Kalbiniz değil mantığınız bu sefer sizi yönetsin..
Kalbiniz yaniltacak. Bu şahsi görüşümdür. Iyi geceler

Tinder nasıl bir uygulamadır, nedir ne değildir bilmiyorum..
O yüzden daha yumuşak bir yorum yapacağım ben.
Yaşlar kaç, evlilik vs düşünüyor musunuz, başka sorunlarınız var mı vs bilemem. Bu etkenlerde çok önemli. Ama sanki affedip geri dönecek gibisin.

Arkadaşlar sevgilimin google hesabına girmiştim netflix için ve google fotoğraflardan screenshotlari gordum.kendi tinder hesabı ve bunu beğenen bir kızın fotosu.kiz çok güzeldi muhtemelen Screenshot alıp arkadaşına attı.Asla beklemezdim bunu sevgilimden.beni çok seven bana hediye almak için ac kalıp para biriktiren biri bu adam. Nasıl böyle yaptı anlamıyorum.beni ilgisiz bırakmadı sevdi çok sevdi her zaman yanimda oldu.ben de aynı şekilde.soyledigimde inkar etti arkadaşım açmıştır falan dedi ben de salak yok karşında dedim ısrar ettim baskı yaptim döküldü sonra. Saçma bi heyecan aradım dedi buluşma bile olmadi çok az konuştum dedi ama ben bitirdim. Böyle bisey olursa bitiririm demistim bastan.agladi saatlerce ağlamaktan gözleri şişti. Ama yine de affedemedim. Aslında o kadar asigim ki Ama bu durum çok hassas. Ne yapicam bilmiyorum arkadaşlar işin içinden çıkamıyorum.hani cidden güzel bi ilişkimiz olmasaydı dönüp bakmazdım bile ama herkesin kıskanacaktı bi ilişkiydi.hayatimda ilk kez huzurluyum mutluydum . Şimdi ne olacak bilmiyorum.en kötüsü de aynı zamanda en iyi arkadaşım en iyi dostumdu.herseyi kaybetmiş gibiyim.yorumlarinizi bekliyorum.bunu anlatacak başka kimse yok.tesekkur ederim.
İlk kez huzurlu mutluydunuz ama devam ederseniz artık huzurlu olamazsınız. Yanlış tanımışsınız.seven adamı bırakın, size, sizin düşündüğünüz gibi gerçek dost olsaydı arkanızdan böyle bir işe kalkışmazdı. Velhasıl size çizdiği profil sahte. Bitirmekle en doğrusunu yapmışsınız

Şu an musaitim, gel sevişelim uygulaması. Türkiye'de de gayet yaygın bir uygulama Berlincim
Konu sahibi, en iyisini yapmışsın. İnan bana geçecek bu günlerin de. Sakın kanma, beter olsun pislik
aaaa sanki duymustum meger bu muymus... Bir yasima daha girdim. Meger ben yaslaniyormusum da haberim yokmus..

Back
X