Arkadaşlar merhaba bu durum artık beni içten içe yedigi icin burda sizlerede sormak istedim. 1 bucuk yıllık ciddi bi ilişkim var beraberken cok mutluyuz beni hep el üstünde tutuyor ve nasıl derler tam evlenilecek bir erkek bende onu cok seviyorum cok deger veriyorum nisan yapmayı düşünüyor evlensek cok mutlu oluruz biliyorum ama ondan önceki sevgilimi bir türlü aklımdan atamıyorum. Ona sarıldıgımda kokladıgımda hissettiklerimle suanki sevgilime hissettiklerim zerre aynı degil. Aramızda tutku yok. Eski sevgilimle hic bi zaman düzgn ve tam anlamıyla mutlu bi ilişkimiz olmadı ama ona cok asıktım ilk kez biseyler yasadıgım kisi oydu ve gercekten cok asıktım zamnla birbirimizi yıprattık artık onunla mutlu olmayacagımı biliyorm ama ona sarıldıgımda hissettigim mutlulugu huzuru kimsede bulamıyorum kokusunu duydugumda dünya duruyordu resmen. İnternette bi kac yazı okudum ten uyumu olan kişilerde duygusal olarak anlasamasalar bile kopamama durumu oluyormus . Buda beni bitiriyo acaba yanlş bir sey mi yapıyorum insan acaba gercekten bir kez mi asık oluyor.. Suanki sevgilimle evlenip bir ömür acaba demek istemiyorm. Kimsenin basına böyle bi durum geldi mi acaba ltfen yargılamayın gercekten kalbim ikiye bölünmüş durumda ve ne yapıcagımı bilmiyorum düşünmekten cıldırmak üzereyim