sevgilim varken benden hoslandi

esqueda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
137
0
46
35
Ankara
Slm sevgili bayanlar!
Garip bi olay yasiyorum. Birlikte olduhum biri var.biisyerinde ise basladim orda gun boyu beraber calistigim genc adamala aramizda neler oluyor anlayamadim.
Hoslaniyo benden evet biliyorum eminim hatta agzindan duydum.ama onemli olan burasi degil. Son zamanlarda ilgisini geri cekti mutsuzluk var genel olr ustunde zaten isyeri.ile ilgili biliyorum. Ilgisi azalinca moralim bozuldu. Canim sikildi.ben ne yapiyrum.
Kendisiyle Konustum artik eskisi gibi degiliz neler oluyo.zor donemden gectigini bana eskisi gibi oldugunu guzel gunlerin tekrar gelcegini soyluyor.ama sabah gunaydini bile eskisi kadar sicak degil. Onceden gunaydin der sarilirdi nreye gitsem arkamda biterdi

Slm sevgili bayanlar!
Garip bi olay yasiyorum. Birlikte olduhum biri var.biisyerinde ise basladim orda gun boyu beraber calistigim genc adamala aramizda neler oluyor anlayamadim.
Hoslaniyo benden evet biliyorum eminim hatta agzindan duydum.ama onemli olan burasi degil. Son zamanlarda ilgisini geri cekti mutsuzluk var genel olr ustunde zaten isyeri.ile ilgili biliyorum. Ilgisi azalinca moralim bozuldu. Canim sikildi.ben ne yapiyrum.
Kendisiyle Konustum artik eskisi gibi degiliz neler oluyo.zor donemden gectigini bana eskisi gibi oldugunu guzel gunlerin tekrar gelcegini soyluyor.ama sabah gunaydini bile eskisi kadar sicak degil. Onceden gunaydin der sarilirdi nreye gitsem arkamda biterdi

merhaba anlıyamadıgım bısey var sevgiliniz var, ayrıca iş yerınden bırı sızle ılglenıyor ve ıs yerındekı o kısı sızden ılgısını çektiği için mii canınız sıkıldı ? konuyu ben mı yanlış anladım acaba

merhaba anlıyamadıgım bısey var sevgiliniz var, ayrıca iş yerınden bırı sızle ılglenıyor ve ıs yerındekı o kısı sızden ılgısını çektiği için mii canınız sıkıldı ? konuyu ben mı yanlış anladım acaba
ben de ayni seyi anladim..eger siz is yerindeki adami seviyorsaniz..sevgilinizi yedekte mi bekletiyorsunuz:ssz:

Bence başlık yanlış olmuş ''sevgilim varken başka bir adamdan hoşlanıyorum'' olmalıydı.. pardon da o adamdan günaydın mesajı bekleyene kadar kendi erkek arkadaşınızdan bekleseniz nasıl olur ??

Iste ben de bunu anlayamadim.yani sevgilim varken neden bole bisey hissediyorum.neden onun ilgisizlugini kafama takiyorum napacagimi bilmiyorum. Böyle birsey hissetmem buraya yazmama sebep oldu

"bu iş olmaz" mesajı vermişsiniz,o da kendini geri çekmeye başlamış
olması gereken de bu
tavsiyem,aynı şeyi sizin de yapmanız...

Sevgiliniz var..
Ama bu kişi önceden gelip günaydın der sarılırdı demişsiniz. :44::44: Ben olsam sarılmasına müsade etmezdim, o kadar da değil.
Tüm bunlardan sevgilinizin haberi olsa ne olurdu? Bence iyice bir düşünün.
Sevgiliniz ve o kişi arasında tercih yapın. Duygularınızı tartın.

Back
X