Sevgilim ve ben

-Alisa-

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3.349
30.338
428
arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ettiğim ama üye olmadığım kk ya bugün üye oldum ve ben okuyorum sevgilim lise mezunu değil şuan çalışıyor şubattada askere gidecek o askerden dönüp işlerini yoluna sokunca aileme söylemek istiyoruz ama ben annemden biraz çekiniyorum sanırım bu okul konusunu sorun eder diye bide annem 28 yaşı bile evlilik için erken bulan birisi ben okul konusunu kesinlikle dert etmiyorum bu arada birbirimizi seviyoruz ve o kadar saygılı seviyeli birisi ki evlendiğimde birbirimizi mutlu ediceğimize eminim ama ah anne ah :KK17::KK36::KK8::KK33::KK24:

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ettiğim ama üye olmadığım kk ya bugün üye oldum ve ben sosyal hizmet okuyorum sevgilim lise mezunu değil şuan çalışıyor şubattada askere gidecek o askerden dönüp işlerini yoluna sokunca aileme söylemek istiyoruz ama ben annemden biraz çekiniyorum sanırım bu okul konusunu sorun eder diye bide annem 28 yaşı bile evlilik için erken bulan birisi ben okul konusunu kesinlikle dert etmiyorum bu arada birbirimizi seviyoruz ve o kadar saygılı seviyeli birisi ki evlendiğimde birbirimizi mutlu ediceğimize eminim ama ah anne ah :KK17::KK36::KK8::KK33::KK24:
Karakterine, insanlığına güveniyorsanız, liseyi dışardan bitirsin üniversiteye hazırlansın, okusun size denk olsun. Sırf okumamış diye terk etmek vicdansızlık. Bu zamanda adam gibi adam bulmak zor bulduğunuza inanıyorsanız mücadele edin ikinizde, aşk zor olunca daha bir kıymetli olur :KK36:

okul meselesi ilerde sorun oluyo mu bu durumu yaşamış arkadaşlar var mı acaba aramızda:KK24:

okul meselesi ilerde sorun oluyo mu bu durumu yaşamış arkadaşlar var mı acaba aramızda:KK24:
Okul meselesi genelde sorun oluyor, sizi gercekten seviyorsa bence üniversite okumayı kafasına koyacaktır, sevmiyorsa okumaz ve zaten o zaman ne yapacağınız belli anneniz de razı değil sonuçta :KK14:

Okul meselesi genelde sorun oluyor, sizi gercekten seviyorsa bence üniversite okumayı kafasına koyacaktır, sevmiyorsa okumaz ve zaten o zaman ne yapacağınız belli anneniz de razı değil sonuçta :KK14:
Annemin şuan için fikrini bilmiyorum ama annemi tanıyorum biliyorum ki sorun yapıcak bunu evlenicek akrabasına söylerken duydum:KK64::KK54:

Canım benim erkek arkadaşım da lise terkti. Ben üniversite okuyorum ailem eğitime önem verir.Erkek arkadaşımın da mesleği var çok şükür.Erkek arkadaşım da istemiyordu okumak ama ailemin karşı çıkmasındansa okumayı tercih etti diploması bi köşe de dursun ne zararı var ki üstelik aöl'den okuması o kadar kolay ki.
Mezun olma şartları en az 8 dönem okumak ki bir sene de 3 dönem var (2,5 sene de bitiyor )
192 kredi tamamlamak ki bir dönem 35 kredi veriyor...Bir dersi üç kere veremezse muaf oluyor. Bi dil anlatım zorumlu diye biliyorum. Sonuç olarak sevgilim okuyor:KK28::KK28::KK28:

Canım benim erkek arkadaşım da lise terkti. Ben üniversite okuyorum ailem eğitime önem verir.Erkek arkadaşımın da mesleği var çok şükür.Erkek arkadaşım da istemiyordu okumak ama ailemin karşı çıkmasındansa okumayı tercih etti diploması bi köşe de dursun ne zararı var ki üstelik aöl'den okuması o kadar kolay ki.
Mezun olma şartları en az 8 dönem okumak ki bir sene de 3 dönem var (2,5 sene de bitiyor )
192 kredi tamamlamak ki bir dönem 35 kredi veriyor...Bir dersi üç kere veremezse muaf oluyor. Bi dil anlatım zorumlu diye biliyorum. Sonuç olarak sevgilim okuyor:KK28::KK28::KK28:
Şuan için okuyamaz sanırım askerlik var çünkü dönsün sağ salim inşallah bu konuyu ciddi bir şekilde konuşucam ailemin karşı çıkma ihtimaline karşı okusa nolur yani diploması köşede durur kimse konuşmamış olur haklısınız yorumun için teşekkür ederim :KK52::KK15:

sana verdiği değeri görürse annen de ikna olur
ayrıca benim sevgilim de lise mezunu ben üni mezunu olcam. buraya konu açmıştım benim annem değil ama onun annesi sorun yapıyor gibi gibi..
sevgiye aşka engel değil. kırmadan üzmeden ikna olur :)
Onun annesi beni tanımasada ablaları aracılığıyla sürekli çağırıyolar aslında ben aramızda söz nişan olmadan şimdiden içli dışlı olmayı doğru bulmadığım için gitmiyorum doğru mu yapıyorum sizceo_O

Onun annesi beni tanımasada ablaları aracılığıyla sürekli çağırıyolar aslında ben aramızda söz nişan olmadan şimdiden içli dışlı olmayı doğru bulmadığım için gitmiyorum doğru mu yapıyorum sizceo_O
söz nişan ne zaman düşünüyorsunuz?

Şuan için okuyamaz sanırım askerlik var çünkü dönsün sağ salim inşallah bu konuyu ciddi bir şekilde konuşucam ailemin karşı çıkma ihtimaline karşı okusa nolur yani diploması köşede durur kimse konuşmamış olur haklısınız yorumun için teşekkür ederim :KK52::KK15:
Benim ki de askere gidip geldi öyle okudu ama okumaya başlarsa askerliği erteler. Tatlı dille anlatın ona engelleri kaldırmak için mcadele etmeliyiz deyin.Ben annesi ile de konuştum annesi de bana hak verdi okuyor işte çok şükür :)

Back
X