Sevgilim ve ben

Benim ki de askere gidip geldi öyle okudu ama okumaya başlarsa askerliği erteler. Tatlı dille anlatın ona engelleri kaldırmak için mcadele etmeliyiz deyin.Ben annesi ile de konuştum annesi de bana hak verdi okuyor işte çok şükür :)
Ah ne diller döktüm dışardan okuda askerliği ertele diye o suanki işinden memnun değil askere gidip hemen kendi işini kurmak istiyo o yüzden askere gitmek istiyo hemen:KK34:

Ah ne diller döktüm dışardan okuda askerliği ertele diye o suanki işinden memnun değil askere gidip hemen kendi işini kurmak istiyo o yüzden askere gitmek istiyo hemen:KK34:
Benim ki askere gitmeden çok asiydi beni böyle kabul et falan.Askerde kuzu oldu :D Askerden gelince başladı kaybetmekten korktu darısı başına canım :D

Darısı başıma inşallah:mad::KK9::KK70:söz nişan düşünüyo musunuz yoksa söz nişan var mı:KK24:
İnşallah :) Düşünüyoruz elbette keşke olsa:KK61: Ama bizimkiler karşı çıkabilir diye en azından lisesi bitsin o zaman söyleyelim diyoruz ki daha kolay olsun bu süreç :oops:

Sevgilimle konuştum arkadaşlar bu konuyu canımın içi askerden sonra kayıt yaptırıcakmış hatta çoktan düşünüyomuş bile senin için liseyide üniversiteyide okurum dedi :KK68:

Back
X