• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ve dertlerim

metallergirl

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
27
0
6
Adana
Selam kizlar yeni katildim valla amac icimi dokmek birike biriike patlayacamm!!!! Bir yillik bi iliskim var seviyorum seviliyorum ciddi de dusunuyrum ama bazen beni cildrtiyor anlatim olumlu olumsuz elestirin cok olumsz elestrmeyn haa:))) universtedeyiz mallum okul kapndi uc gundr gorusemyrz evden rahat cikamyrm tabi goremeynce bnde bi kudurganlk baslyo ve kavgalar btmiyor:-) ya simdi bu arkds evdeykn gec atyr msjlari cildryr, gec atma diyorum tamamm sz atmicam diyo bes dkka gecmyr yine basliyr bahanellerde annem knstu bse dedi abim aradi yok teyzem aradi yeter ddm noldu simdi diyor. Zatn meshur soru bu bi sayfa msj atarm cvp noluyooluyor dha cildryrmmm zatn bunda bi anna var bana karsii. Dha kadinla tansmadm arkmdn knsyr sevglmde bn uzulmeyim dye soylemyr ama sıkstryrm hemeen soyluyor. Bulustgmzda bnle beraber oldgnu bilince bin kere aryrr kiskanc ya! Simdi kustuk gec msj tepki verdm 2 saattr yazmyrm o da hmn pes etti zatn iki uc msj atti sonra tammam ddi kesti msji ben napacm bu cocukla ya ayrilmk istdm kac kz ama bana. Oyle bi bakisi sarilisii varki nasil birakkimki yaa sevmeseydm bu kdr zor olmazdi

Vala canm bence biraz abartıyorsun yaa boyle yaparsan senden gt gde uzaklasır bence.. Bıraz rahat bırak mesajına anında cevap veremeyebılır yanı gayet normal.. Ayrıca 3 gün görüşmeyince sen böyle oluyosan ohoo 3 ay görüşmeyince naparsn :)) Bence ortada dert fln yok senın kuruntuların .

Birsey rica etmek istiyorum lütfen dogru düzgün yaz insan okurken zorlaniyor :-/

Tek sorun msjlara gec cvp vermekmi :-) Sonucta evde gelen giden oluyor insanin gözü hep Telefonda olmuyor :1: caktirma ayni sabirsizlik bendede var :1:

Vala canm bence biraz abartıyorsun yaa boyle yaparsan senden gt gde uzaklasır bence.. Bıraz rahat bırak mesajına anında cevap veremeyebılır yanı gayet normal.. Ayrıca 3 gün görüşmeyince sen böyle oluyosan ohoo 3 ay görüşmeyince naparsn :)) Bence ortada dert fln yok senın kuruntuların .[/QUOTkE]
ya uc ay gorusmedgmz olmaz bee oyle dme ya asil sorun su bana dese su kdr sure yazmicm bse dmemm ama cart dye kayboluyor orda mal gbi beklyrmm haa bi de su var bn gec yazarsam kiyamt kopuyori tavrlr triplerr ohoooo:)) bn nasilsam o da oyle olmali hakszmymmm onun istdgi gbi yapyrm bn o sallamyr bni amaa:-)

Son düzenleme:
Birsey rica etmek istiyorum lütfen dogru düzgün yaz insan okurken zorlaniyor :-/

Tek sorun msjlara gec cvp vermekmi :-) Sonucta evde gelen giden oluyor insanin gözü hep Telefonda olmuyor :1: caktirma ayni sabirsizlik bendede var :1:
Tabletten yazyrm bu da dandiikmi nedir takilip duruyo kiz:-) :-) yook kiz evde anasi kendi babasi var ha oyle koltukta yatar durur tum gun gellen giden yokk baznde msji yolladi sanar yatar amma yollamams olurr ayyyyyy
:-) :-)

Tabletten yazyrm bu da dandiikmi nedir takilip duruyo kiz:-) :-) yook kiz evde anasi kendi babasi var ha oyle koltukta yatar durur tum gun gellen giden yokk baznde msji yolladi sanar yatar amma yollamams olurr ayyyyyy
:-) :-)

Ah tamam kusura bakma bilmiyordum :1:

O zaman ne yapcaksin o yazinca sende gec cevap vercen :34: fazla üzerinede düsme akillanir :1:

Bu seferde gurur yapip yazmaz irkek milleti :1:

Bu arada sen sen ol annesine sakin birsey deme :17:

Demyrm zaten ama evlenrsem tam bir kaynanaa olack erkeekk annesi kizi yok ya yandim yani ya :1: atmaz mesj bilyrm dhâ ilk ayimzdi 2gun atmadi inadindan snra bn atinca nyee msj atmadn cok uzuldm ddi tip iste amaa sevyrm yaa bi yillik emek yani napçen :1:

Demyrm zaten ama evlenrsem tam bir kaynanaa olack erkeekk annesi kizi yok ya yandim yani ya :1: atmaz mesj bilyrm dhâ ilk ayimzdi 2gun atmadi inadindan snra bn atinca nyee msj atmadn cok uzuldm ddi tip iste amaa sevyrm yaa bi yillik emek yani napçen :1:

Vallahi ben cok iyi anladim kaynananin her dayim kaynana olucagini kendikimi hep iyi sanirdim hih el kiziyiz sonucta :34:

Deseydin ya belli öyle üzülmussünkü aramadin bile :1: Ay bende kiz anasi gibi yangina körükle gitdim :1:

Back
X