- Konu Sahibi metallergirl
-
Vala canm bence biraz abartıyorsun yaa boyle yaparsan senden gt gde uzaklasır bence.. Bıraz rahat bırak mesajına anında cevap veremeyebılır yanı gayet normal.. Ayrıca 3 gün görüşmeyince sen böyle oluyosan ohoo 3 ay görüşmeyince naparsn :)) Bence ortada dert fln yok senın kuruntuların .[/QUOTkE]
ya uc ay gorusmedgmz olmaz bee oyle dme ya asil sorun su bana dese su kdr sure yazmicm bse dmemm ama cart dye kayboluyor orda mal gbi beklyrmm haa bi de su var bn gec yazarsam kiyamt kopuyori tavrlr triplerr ohoooo:)) bn nasilsam o da oyle olmali hakszmymmm onun istdgi gbi yapyrm bn o sallamyr bni amaa
Tabletten yazyrm bu da dandiikmi nedir takilip duruyo kizBirsey rica etmek istiyorum lütfen dogru düzgün yaz insan okurken zorlaniyor :-/
Tek sorun msjlara gec cvp vermekmiSonucta evde gelen giden oluyor insanin gözü hep Telefonda olmuyor caktirma ayni sabirsizlik bendede var
Tabletten yazyrm bu da dandiikmi nedir takilip duruyo kizyook kiz evde anasi kendi babasi var ha oyle koltukta yatar durur tum gun gellen giden yokk baznde msji yolladi sanar yatar amma yollamams olurr ayyyyyy
Ah tamam kusura bakma bilmiyordum
O zaman ne yapcaksin o yazinca sende gec cevap vercenfazla üzerinede düsme akillanir
O sekilde dee yaptim da akillanmadi amaan 3 saattr atmyrm iste o atana kdr da atmicmm onri icn sagoll
Bu seferde gurur yapip yazmaz irkek milleti
Bu arada sen sen ol annesine sakin birsey deme
Demyrm zaten ama evlenrsem tam bir kaynanaa olack erkeekk annesi kizi yok ya yandim yani yaatmaz mesj bilyrm dhâ ilk ayimzdi 2gun atmadi inadindan snra bn atinca nyee msj atmadn cok uzuldm ddi tip iste amaa sevyrm yaa bi yillik emek yani napçen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?